طرز تهیه مربای انجیر خانگی

مربا یکی از خوشمزهترین و پر طرفدارترین صبحانههاست که معمولا همراه با کره و خامه سرو میشود. مربای انجیر یکی از انواع مرباهاست که به دلیل داشتن میوه انجیر ظاهری زیبا و مجلسی دارد.
فراروـ مربا یکی از خوراکیهای خوشمزه و پر طرفدار است که از دیرباز روش مناسبی برای نگهداری طولانی مدت میوه بوده است. مربا در سفره صبحانه جایگاه ویژهای دارد که معمولا همراه با کره یا خامه سرو میشود. مرباها انواع گوناگونی دارند که از ترکیب شکر با میوههای گوناگون تهیه میشوند.
مربای انجیر یکی از انواع مرباهاست که ظاهر بسیار زیبایی دارد و به دلیل داشتن میوه انجیر سرشار از ویتامین و مواد معدنی است و انرژی لازم بدن را برای انجام فعالیتهای روزانه فراهم میکند. اگر خواهان تهیه یک مربای انجیر خوشمزه و سالم خانگی همراه با نکات و فوت و فنهای مهم مربوط به پخت آن در منزل هستید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مربای انجیر
شکر: ۱ کیلو
لیموی تازه: ۱ عدد
آب: ۱ لیوان
چوب دارچین: ۳ عدد
هل: پنج عدد
مغز گردو: ۱ فنجان
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به انجیر
نکات مربوط به هل
طرز تهیه مربای انجیر
نکات مهم برای پخت مربای انجیر
۲ ـ حتما وقتی مربا جوش آمد، کف روی آن را بگیرید. اگر کف روی مربا داخل مربا بماند، مربای انجیر شما خوشرنگ نمیشود.
۳ ـ یکی از راههای تشخیص جا افتادن و آماده بودن مربا این است که یک قاشق از شیره مربا را توی یک پیاله یا نعلبکی بریزید و آن را کنار بگذارید تا سرد شود. بعد نعلبکی را بچرخانید، اگر شیره غلیظ بود و بهراحتی توی ظرف تکان نمیخورد؛ یعنی مربای شما جا افتاده و آماده است.
۴ ـ طی فرآیند پخت مربا هرگز درب قابلمه را نگذارید، این کار باعث تیره شدن رنگ مربا میشود.
۵ ـ اگر هنگام پخت مربا دانههای انجیر وارد شیره مربا شدند، میتوانید هنگامی که میخواهید مربا را توی شیشه بریزید، ابتدا با یک چنگال انجیرها را دانه به دانه بیرون بیاورید؛ سپس شیره مربا را با یک صافی ریز صاف کنید و بعد توی شیشه بریزید.
۶ ـ برای جلوگیری از خشک شدن و کپک زدن مربا بهتر است به اندازهای شیره توی شیشه مربا بریزید که کاملا سطح انجیرها را بپوشاند.