طرز تهیه سالاد فتوش، سالاد جذاب لبنانی

سالاد فتوش یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب لبنانی است که در ترکیبات آن از نان پیتا و سبزیجات تازه استفاده میشود.
فراروـ سالادها یکی از محبوبترین و متنوعترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو میشوند؛ اما خیلی از آنها به دلیل ترکیباتی که دارند، میتوانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالادها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنیهایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آبغوره و... تشکیل میشوند که معمولاً به صورت سرد سرو میشوند و ممکن است علاوهبر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آنها اضافه شود که در این صورت ارزش غذاییشان بیشتر میشود و میتوان آنها را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.
به گزارش فرارو، سالاد فتوش یکی از انواع سالادهاست که متعلق به کشور لبنان است و دارای محبوبیت خاصی است. فتوش ترکیبی از سبزیجات تازه است که در آن از نان سرخ شده و یا مرغ پخته شده استفاده میشود. این سالاد به دلیل داشتن نان و سبزیجات تازه یک میان وعده کامل محسوب میشود؛ همچنین برای افرادی که رژیم غذایی دارند و یا برای گیاه خواران یک وعده غذایی کامل است. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد فتوش همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سالاد فتوش
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک چهارم لیوان
رب انار ملس: ۱ قاشق غذاخوری
آب انار: یک چهارم لیوان
دانه انار: یک چهارم لیوان
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
کاهو: ۱ بوته متوسط
خیار: ۲ عدد
گوجه متوسط: ۱ عدد
تربچه: ۲ عدد
نعناع و جعفری تازه: از هرکدام یک چهارم لیوان
ساقه پیازچه: ۵ عدد
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به روغن زیتون

نکات مربوط به رب انار

طرز تهیه سالاد فتوش

در مرحله بعد رب انار ملس، آب لیمو ترش، سماق، سیر رنده شده، روغن زیتون، آب انار و نمک و فلفل سیاه را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا ظرف مورد نظر برای سالاد را آماده کنید. کاهو را پس از شستن و خشک شدن خرد کنید و داخل ظرف سالاد بریزید. گوجه و خیار را به صورت نگینی خرد کنید و روی کاهو بریزید. نعناع، جعفری و حدود ۵ عدد برگ پیازچه را خرد کنید و روی سالاد بریزید. تربچه را هم خرد کنید و روی بقیه مواد بریزید. در آخر دانههای انار را روی سالاد بپاشید. کمی از سس را روی سالاد بریزید و نانهای ترد شده را روی ظرف سالاد بچینید و باقی مانده سس را روی آنها بریزید. سالاد فتوش خوشمزه شما آماده سرو است، نوش جان.