شما میتوانید این هات داگ را با سس مخصوص و قارچ تهیه کنید و یک ساندویچ خوشمزه برای شام یا نهار تهیه کنید.
ساندویچ هات داگ نیویورکی یکی از روشهای تهیه ساندویچ میباشد که با سس مخصوص این هات داگ را به شما یاد خواهیم داد تا بتوانید یک ساندویچ خوشمزه و بین المللی در خانه تهیه کنید.
به گزارش برترینها، در این روش پخت هات داک بجای سرخ شدن آب پز میشود و به همین دلیل بسیار رژیمی است و باعث میشود پخت هات داگ یکنواختتر باشد.
شما میتوانید این هات داگ را با سس مخصوص و قارچ تهیه کنید و یک ساندویچ خوشمزه برای شام یا نهار تهیه کنید. ساندویچ هات داگ را میتوانید با نان مخصوص هات یا باگت تهیه کنید.
هات داگ ۲ عدد
قارچ ۷ عدد
ذرت ۱/۴ پیمانه
خامه ۱ ق غذا خوری
پنیر خامهای ۱..۵ ق غذا خوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
سس خردل ق چای خوری
جعفری ۲ ق غذا خوری
پیاز کاراملی ۲ ف غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا، پودر سیر به مقدار لازم
ابتدا داخل یک قابلمه آب بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید سپس هات داگ را بدون پوست کندن داخل آب قرار دهید و بگذارید تا برای ۷ دقیقه پخته شود.
برای تهیه سس باید قارچها را بشورید و اسلایس کنید و به همراه کمی روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود، سپس ذرت بخارپز شده را اضافه کنید (می توانید از ذرت بخارپز شد یا کنسرو استفاده کنید و یا یا برای بخار پز کردن ذرتها میتوانید آن را داخل سبد ریخته و روی قابلمه قرار دهید و داخل قابلمه کمی آب بریزید و درب قابلمه را بسته و بگذارید تا پخته شود).
در ادامه باید پنیر خامهای و به همراه خامه و ادویهها را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود. در انتها و موقع سرو باید پنیر پیتزا را اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
در ادامه زمانی که هات داگ پخته شده از غلاف خارج کنید و داخل یک تابه به همراه کمی کره و روغن تفت دهید تا خوب طلایی شود. نان هات داگ را برش بزنید و هات داگ را وسط آن قرار دهید و از سس تهیه شده بریزید و بعد کمی جعفری و پیاز کاراملی شده بریزید و سرو کنید. نوش جان
برای تهیه پیاز کاراملی پیازها را خلالی کنید و به همراه کمی آب و روغن تفت دهید تا کاراملی شود.
میتوانید از پنیر ورفهای استفاده کنید.
بهتر است از هات داگ با کیفیت استفاده کنید.