ترنج موبایل
کد خبر: ۷۹۷۵۴۱

مگاپروژه بندر فاو؛ عراق ایران را دور زد (ویدیو)

مگاپروژه بندر فاو؛ عراق ایران را دور زد (ویدیو)

فاز نخست بندر فاو سال آینده بهره‌برداری می‌شود و عراق را از طریق دریا و ریل به اروپا متصل می‌کند و امکانی که از مسیر ایران فراهم می‌شد، حالا قرار است با دور زدن ایران از مسیر عراق فراهم شود و عراق در قامت رقیب اقتصادی ایران ظاهر شده است.

تبلیغات
تبلیغات

نخست وزیر عراق پس از سفر آیت الله ابراهیم رئیسی، در جمع خبرنگار عراقی آب پاکی را روی دست ایران ریخته بود و تاکید کرده بود اجازه نخواهد داد عراق مسیر ترانزیت ایران به دریای مدیترانه شود و قصد دارند خودشان مبداء چنین مسیری باشند. محمد شیاع السودانی گفته بود: «راه آهن ایران-عراق صرفا برای انتقال مسافر است، اجازه حمل کالا نمی‌دهیم. پروژه اصلی مدنظر ما توسعه بندر فاو و مسیر توسعه است. ارتباطات راه آهن با کشور‌های همسایه صرفا برای انتقال مسافرین است و به نفع کشور ما است.»

حالا تصاویری منتشر شده که نشان می‌دهد ۵ اسکله بندر فاو در بصره عراق از سوی شرکت کره‌ای تحویل و نصب شد. فاز نخست بندر فاو سال آینده بهره‌برداری می‌شود و عراق را از طریق دریا و ریل به اروپا متصل می‌کند و امکانی که از مسیر ایران فراهم می‌شد، حالا قرار است با دور زدن ایران از مسیر عراق فراهم شود و عراق در قامت رقیب اقتصادی ایران ظاهر شده است.

صحبت‌های سودانی و تصاویر نصب این اسکله‌ها را می‌بینید:

حجم فایل ویدیویی : ۱۸.۵۹M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۴:۲۵ دانلود فایل
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات