ترنج موبایل
کد خبر: ۸۲۹۹۹

هاشمی> ردپای مهدویت انحرافی از ۵۷ تا ۹۰

تبلیغات
تبلیغات


فرارو- سایت هاشمی رفسنجانی امروز در مطلبی بدون نام، نوشت: «بعد از گذشت ۳۳ سال هنوز وقت آن نرسیده تا نسل امروز بدانند آنها که در نیمه شعبان 57خون به دل امام کردند امروز در نیمه شعبان ۹۰ کجا هستند و چه می‌کنند؟»

سایت هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در مطلبی که امروز بدون ذکر نام نویسنده با عنوان «چه کسانی در نیمه شعبان ۵۷ خون به دل امام کردند؟» در این پایگاه منتشر کرده است به بیان آنچه «ردپای مهدویت انحرافی از ۵۷ تا ۹۰» نام گذاشته، پرداخته است.

در این یادداشت کوتاه آمده است:

سالهای دوران مبارزه سالهای ولایتمداری حداکثری مردم و مبارزان انقلاب بود، دورانی که پیام و دستورات "امام درغربت" بر بال فرشتگان به مردم و مبارزان می‌رسید و میلیونها قلب مومن و بی‌ادعا در زندان و کوچه و بازار آن را به گوش جان می‌شنیدند.

در آن ایام نورانی، جمود اندیشان متحجر ناراضی ازپیشروی انقلاب"امام و مردم" یا«سکوت» پیشه کردند و یا چون لب باز می‌کردند«زخم زبان»می‌زدند که قبل از حکومت امام زمان(عج) مبارزه با ظلم و استبداد چه معنایی دارد؟ آقای خمینی آب در هاون می‌کوبند!

و چون از این دو باری بر نبستند و همراهی روزافزون «امام و مردم» دیدند از بغض امام در نیمه شعبان ۵۷ که مبارزان و مردم ولایتمدار به دستور رهبرشان از برگزاری جشنهای ولادت امام زمان(عج) در سوگ شهدای انقلاب امتناع کردند، بازهم این لشگر جمود و تحجر بود که به کام رژیم شاه جشن شادی بر پا کردند تا خون به دل امام (ره) روانه کنند، هر چند که همت مردم بر آنان چنان شورید که هنوز بعد از گذشت سال حتی شهامت یادآوری آن را هم ندارند؛ ولی جای پرسش باقی است که آیا بعد از گذشت ۳۳ سال هنوز وقت آن نرسیده تا نسل امروز بدانند آنها که در نیمه شعبان 57خون به دل امام کردند امروز در نیمه شعبان ۹۰ کجا هستند و چه می‌کنند و چگونه دوباره خون بر قلب یاران و نزدیکان امام (ره) روانه می کنند؟

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات