طرز تهیه قطاب خانگی شیرینی مخصوص عید

قطاب یکی از شیرینیهای خوشمزه و خوش عطری است که به راحتی میتوان در خانه آن را برای پذیرایی عید آماده کرد.

قطاب یکی از شیرینیهای خوشمزه و خوش عطری است که به راحتی میتوان در خانه آن را برای پذیرایی عید آماده کرد. در این مطلب به شما میگوییم چگونه این شیرینی رادرست کنید:
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
ماست: ½ پیمانه
روغن جامد ذوب شده: ½ پیمانه
آرد: ۲ پیمانه
بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
مواد وسط قطاب
بادام چرخ شده: ۲ پیمانه
پودر قند: ۱ پیمانه
پودر هل: ۱ قاشق مرباخوری
گلاب: ۳-۴ قاشق مرباخوری
همه را با هم مخلوط کنید و خمیری برای درون قطاب تهیه کنید.

مراحل آماده سازی قطاب
بکینگ پودر را در ماست حل کنید.
زردههای تخم مرغ و روغن ذوب شده را به آن بیفزائید و با قاشق هم بزنید.
آرد را کم کم اضافه کنید (تا خمیر ترد تری داشته باشید).
خمیر را در نایلون بپیچید و ۱/۵ ساعت استراحت دهید.
بعد از ۱/۵ ساعت خمیر را روی تخته به قطر ۲ تا ۳ میلیمتر باز کنید و قالب گرد ۷ سانتیمتری برش دهید و مواد وسط قطاب را که تهیه کرده بودید لابه لای خمیر بگذارید و بپیچید و در روغن فراوان سرخ کنید.
روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و همانطور گرم در پودر قند بغلطانید و در ظرف دردار نگهداری کنید.