bato-adv

طرز تهیه آیس پک شکلاتی در منزل

طرز تهیه آیس پک شکلاتی در منزل
آیس پک‌ها نوشیدنی‌های غلیظ، خوشمزه و خنک تابستانی هستند که از ترکیب انواع میوه‌ها با بستنی و خامه تهیه می‌شوند.

فراروـ آیس پک نوعی دسر و نوشیدنی خنک است که از ترکیب میوه با بستنی و شکلات تهیه می‌شود و برای روز‌های گرم تابستان بسیار دلچسب و خنک است. آیس پک نوعی نوشیدنی نوآورانه ایرانی است که شخصی به نام بابک بختیاری آن را در سال ۱۳۸۶ برای اولین بار تهیه و به بازار عرضه کرد. اولین شعبه آن در خیابان نیاوران بود و بعد از گذشت شش ماه تعداد شعبه‌های آیس پک به ۱۲۰ شعبه رسید و امروز حدود ۱۰ شعبه خارجی در کشور‌هایی مثل هند، امارات، کویت، مالزی و دبی دارد.

به گزارش فرارو، این نوشیدنی غلیظ و خوشمزه در میان کودکان، بزرگ‌سالان و حتی افراد مسن نیز بسیار محبوب و پر طرفدار است. شما می‌توانید در منزل و با روشی سالم و ساده یک لیوان آیس پک خنک و خوشمزه را برای خود و اهل خانواده تهیه کنید و از خوردن آن در روز‌های گرم تابستان لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه آیس پک خانگی همراه با نکات مهم مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه آیس پک شکلاتی

بستنی شکلاتی: ۱ فنجان
شیر: ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
موز: ۱ عدد
پودر کاکائو: ۱ قاشق چای‌خوری
شکلات تخته‌ای آب شده: ۱ فنجان
اسمارتیز یا شکلات چیپسی: به میزان لازم
خامه فرم گرفته برای تزیین: در صورت دلخواه

طرز تهیه آیس پک شکلاتی

آیس پک شکلاتی
۱ ـ برای شروع کار موز را به صورت نگینی خرد کنید و نیمی از آن را ته لیوانی که می‌خواهید آیس پک را داخل آن درست کنید، بچینید.
 
۲ ـ شکلات تخته‌ای را که از قبل به روش بن ماری و روی بخار آب کرده‌اید، داخل قیف معمولی یا یک بار مصرف بریزید و یک سوراخ کوچک در سر قیف ایجاد کنید؛ سپس شکلات را دورتا دور دیواره لیوان بریزید.
 
۳ ـ در این مرحله بستنی را همراه با شیر و پودر کاکائو داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و چند ثانیه بزنید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. نیمی از این مخلوط را روی موز کف لیوان بریزید.
 
۴ ـ حالا مقداری اسمارتیز یا شکلات چیپسی را روی مایه بستنی بریزید؛ سپس بقیه موز‌ها را بچینید و مابقی مایه بستنی را روی موز‌ها بریزید.
 
۵ ـ در انتها روی آیس پک را با خامه فرم گرفته، شکلات آب شده، شکلات چیپسی و یا اسمارتیز تزیین کنید. لیوان آیس پک را قبل از سرو به مدت سی دقیقه داخل فریزر بگذارید تا حسابی خنک و دلچسب شود.
 
۶ ـ این میزان مواد برای تهیه یک لیوان آیس پک کافی است. اگر می‌خواهید تعداد لیوان‌های بیشتری داشته باشید، میزان مواد را به ازای هر لیوان دو برابر کنید.

روش فرم دادن خامه قنادی

خامه فرم گرفته
معمولاً برای فرم دادن خامه قنادی گفته می‌شود که آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با همزن برقی هم بزنید؛ اما همان‌طور که می‌دانید، در قنادی خیلی نباید روی این زمان‌بندی‌ها تمرکز کنید و مهم‌تر از زمان‌بندی این است که شما ابزاری را که در اختیار دارید، بشناسید.
 
به عنوان مثال ممکن است که همزن شما یک همزن قوی یا متوسط باشد. مسلماً نتیجه‌ای که در ۱۵ دقیقه با این دو همزن حاصل می‌شود، متفاوت است. ممکن است با همزن متوسط در ۱۵ دقیقه خامه آماده شود؛ اما همان نتیجه با یک همزن قوی در ۸ دقیقه به دست بیاید.
 
 
حالا اگر شما قدرت همزن‌تان را ندانید و با همزن قوی ۱۵ دقیقه خامه را هم بزنید، نهایتاً چیزی که به دست می‌آید، خامه فرم گرفته نیست. به زمان‌بندی‌ها توجه کنید؛ اما معیار اصلی باید آشنایی و شناخت ابزار کارتان باشد. در این قسمت طریقه صحیح فرم دادن خامه قنادی را بیان می‌کنیم.
 
همیشه وقتی خامه را از لوازم قنادی‌ها تهیه می‌کنید، بسته به نیازتان آن را در بسته‌های نیم کیلویی یا یک کیلویی یا کم‌تر بسته‌بندی کنید تا وقتی که خواستید از آن استفاده کنید، فقط بسته مورد نیاز را از فریزر خارج کنید. برای شروع کار باید خامه یخ زده را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار بدهید تا یخ‌زدایی شود و حالت بستنی پیدا کند.
 
بعد خامه را در کاسه بریزید و همزن را روی دور متوسط قرار بدهید. وقتی یک‌دست شد، آن را روی دور تند قرار بدهید. خامه وقتی زده شده نیست، براق است؛ اما وقتی شروع به آماده شدن می‌کند، کم‌کم رنگ آن مات می‌شود. وسط کار یک بار همزن را خاموش کنید و با لیسک آرام به صورت دورانی هم بزنید. خامه را زیر و رو کنید تا خامه‌های زیر ظرف هم زده شود. برای بهتر فرم گرفتن خامه کاسه حاوی خامه را در ظرف حاوی یخ قرار بدهید و بعد با همزن هم بزنید.
 
علاوه‌بر مات شدن خامه یکی دیگر از نشانه‌های خامه فرم گرفته این است که رد پره‌های همزن روی آن می‌افتد. وقتی سر همزن را از داخل ظرف خامه بیرون می‌آورید، باید خامه داخل آن گیر کرده باشد. وقتی خامه آماده شود، اگر ظرف را برعکس کنید، بیرون نمی‌ریزد. وقتی خامه آماده شد، آن را زیاد هم نزنید. خامه را هربار به اندازه نیازتان فرم دهید، چون بعد از یک بار فرم‌دهی دیگر نمی‌توانید برای تزیین کیک یا دسر‌ها از آن استفاده کنید.
bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین