طرز تهیه سالاد زیتون، یک پیشغذای خوشمزه و مقوی

سالاد زیتون یکی از انواع سالادهای سرد است که از ترکیب زیتون با گوجه فرنگی، جعفری، پیازچه، روغن زیتون و آبلیمو تهیه میشود و طعم بینظیری دارد.
فراروـ سالادها یکی از محبوبترین و متنوعترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو میشوند؛ اما خیلی از آنها به دلیل ترکیباتی که دارند، میتوانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالادها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنیهایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آبغوره و... تشکیل میشوند که معمولاً به صورت سرد سرو میشوند و ممکن است علاوهبر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آنها اضافه شود که در این صورت ارزش غذاییشان بیشتر میشود و میتوان آن را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.
سالاد زیتون یکی از انواع سالادهای سرد است که در ترکیبات آن از زیتون، گوجه، روغن زیتون، گردو، آبلیمو، سبزیجات و... استفاده شده است. این سالاد به دلیل داشتن گردو و زیتون در ترکیباتش بسیار مقوی است؛ همچنین برای گیاه خواران و افرادی که رژیمهای غذایی دارند، یک وعده غذایی سالم و کامل محسوب میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد زیتون همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سالاد زیتون
گوجه فرنگی بزرگ: ۱ عدد
جعفری: ۵ شاخه
پیازچه: ۳ عدد
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
گردو: نصف پیمانه
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و پاپریکا: به میزان لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به زیتون
همه انواع زیتونها تلخ هستند که راه از بین بردن تلخی آن شستشوی چندباره آنها با آب است؛ یعنی اینکه زیتونها را سه تا چهار بار باید بشویید. سپس بعد از هر بار شستن در آب نمک بخوابانید تا طعم مطلوبی به دست بیاورد. پس از اینکه تلخی زیتونها از بین رفت، دوباره آنها را در آب نمک که مقدار شوری آن مطابق میل شماست، بریزید؛ سپس روی زیتونها ۲ قاشق روغن زیتون و یک قاشق گلپر بریزید و در جای خنک به غیر از یخچال نگه دارید.
نکات مربوط به روغن زیتون

۱- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
طرز تهیه سالاد زیتون

۲ ـ گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید و به زیتون اضافه کنید.
۳ ـ پیازجه و جعفری را خرد کنید، به اندازهای که آب سبزی خارج نشود؛ سپس به کاسه سالاد اضافه کنید.
۴ ـ گردوی خرد شده را به مواد سالاد اضافه کنید؛ سپس روغن زیتون، آبلیمو، نمک، پاپریکا و رب انار ملس را که با کمی آب جوش آن را رقیق کردهاید، به مواد سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعمها کاملا با هم مخلوط شوند. سالاد زیتون خوشمزه و دلچسب شما در این مرحله آماده است. میتوانید ظرف سالاد را به مدت بیست دقیقه داخل یخچال بگذارید تا مزهها با هم مخلوط شوند؛ سپس آن را سرو کنید، نوش جان.