ترنج موبایل
کد خبر: ۵۷۴۸۵۱

جنایت جنگی جدید طالبان؛ تیرباران گروهی اسرا

جنایت جنگی جدید طالبان؛ تیرباران گروهی اسرا

اسناد و شواهد تازه‌ای به دست آمده است که نشان می‌دهد طالبان اسرای جنگی را در حالی که دست‌‎ها و چشم‌هایشان بسته است، تیرباران گروهی می‌کنند.

تبلیغات
تبلیغات

سخنگوی طالبان ادعا کرد که تلفات سنگینی به نیرو‌های جبهه مقاومت ملی وارد شده است.

به گزارش اعتمادآنلاین، در ادامه درگیری میان طالبان و نیرو‌های جبهه مقاومت ملی افغانستان در پنجشیر، عصر سه‌شنبه ۲۲ شهریور، سخنگو‌های طالبان و جبهه مقاومت ملی از وارد شدن تلفات سنگین به دو طرف درگیری خبر دادند.

در همین حال، اسناد و شواهد تازه‌ای به دست آمده است که نشان می‌دهد طالبان اسرای جنگی را در حالی که دست‌‎ها و چشم‌هایشان بسته است، تیرباران گروهی می‌کنند.

صبغت‌الله احمدی، سخنگوی جبهه مقاومت ملی افغانستان، در بیانیه‌ای گفت ۳۲ تن از اعضای واحد‌های عمری و بدری، از واحد‌های ویژه طالبان، روز شنبه، در درگیری با نیرو‌های جبهه مقاومت ملی، کشته شدند.

احمدی افزود که روز یکشنبه نیز ۳۱ عضو طالبان و روز دوشنبه، ۸ عضو طالبان کشته شدند. سخنگوی جبهه مقاومت ملی افغانستان در مورد تلفات نیرو‌های این جبهه گفت در روز شنبه، سه عضو جبهه زخمی شدند و روز دوشنبه، ۱۱ عضو جبهه کشته شدند.

صبغت‌الله احمدی بدون اشاره به ادعای ذبیح‌الله مجاهد، گفت: «مقاومت مردم افغانستان علیه ظلم و استبداد و تمامیت‌خواهی ادامه دارد.»

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات