نوروز ۱۴۰۴ دوربین فعالان میراث فرهنگی در یکی از شبستانهای مسجد جامع قزوین عکس شوکآوری را ثبت کرده است که گفته میشود به فیلمبرداری سریال «بامداد خمار» در این بنای ثبت ملی مربوط است.
«زن و بچه» در جشنواره کن ۲۰۲۵
حواشی «برادران لیلا» به قاچاق ختم نشد، روستایی به سبب ساخت این فیلم ممنوع الکار شد و پرونده قضایی برای او تشکیل شد. روستایی در حکمی به شش ماه حبس تعلیقی و ممنوعیت ملاقات با اهالی سینما محکوم شد. در عین حال او مکلف به گذراندن دوره ۲۴ ساعته فیلمسازی در دانشکده صدا و سیما قم شده بود.
فریبا کوثری با تلاش و پشتکار در دنیای هنر، به عنوان یک هنرمند مهم در ایران شناخته شده است. کارنامه پربار او در عرصه تلویزیون و سینما، نشان دهنده تواناییهای او و عشقش به بازیگری است.
اکران نوروزی فیلمها به دلیل تلاقی عید با ماه رمضان از ۸ اسفند آغاز شد و تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ ادامه داشت، اما نتوانستد نسبت به سالهای پیش، با رشد همراه باشند.
در حکم صادر شده آمده است: «هریک از متهمین ردیف اول و دوم بابت فعالیت تبلیغی علیه نظام در ماهیت نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی به تحمل ۱۴ ماه حبس تعزیری(تعلیق به مدت پنج سال) و پرداخت ۴۰۰ میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم میگردند.»
با نزدیک شدن به زمان پخش سریال «وحشی» محصول فیلمنت، پوستر این اثر رونمایی شد.
فریبا کوثری که مهمان برنامه تلویزیونی برمودا بود، خاطرهای از زنده یاد شهلا ریاحی در این برنامه تعریف کرد.
سفر در زمان؛
در ادامه تصویری جالب و دیدنی از شکل و شمایل متفاوت «محمدعلی فردین» را در ۱۸ سالگی و در لباس سربازی مشاهده میکنید. این تصویر در سال ۱۳۲۷ به ثبت رسیده است.
برخلاف سالهای گذشته که فیلمهای کمدی رکوردشکنی میکردند، امسال شاهد توزیع متعادل مخاطبان بین آثار مختلف هستیم. در این میان، فیلم «دایناسور» با جذب نزدیک به یک میلیون نفر، «موسی کلیمالله» با حدود ۵۰۰ هزار نفر و «کوکتل مولوتوف» با وجود تأخیر در اکران، ۴۰۰ هزار نفر مخاطب داشتهاند.
آقای بازیگر ۶۸ ساله شد
حسن پورشیرازی، بازیگر توانمند و باسابقه سینما و تلویزیون، امروز ۶۸ ساله شد...
محمدعلی فردین بازیگر محبوب و کشتیگیر ملیپوش ایرانی بود که با فیلم «گنج قارون» و لقب «سلطان قلبها» به یکی از ماندگارترین چهرههای تاریخ سینمای ایران تبدیل شد.
اجرای یک اثر نمایشی با حضور بازیگران مشهور اتفاقی است که به خودی خود نه خوب است و نه بد. همچنانکه تجربه نشان داده حضور بازیگران معروف الزاما به معنای تضمین صددرصدی جذب مخاطب نیست. با این حال تصور اولیه این است که مردم عموما از نمایشهایی که بازیگران شناختهشدهای داشته باشند، بیشتر استقبال میکنند. این ایده عموما تا زمانی کار میکند که آن نمایش واجد کیفیت لازم هم باشد و چه بسا نمایشهایی که به دلیل کیفیت پایین خود حتی با وجود چهرههای شناختهشده هم در جذب تماشاگران موفق نبودهاند.
«برای خود من هم تا همین امروز سوال است که چرا فیلمی که روند طبیعی اش را طی نکرده است از طریق فارابی به یک کانال یوتیوبی رسید. پیگیری کردم و گفتند که اشتباه شده است. سرمایه فردی به باد میرود و تنها پاسخشان این بوده که اشتباه شده است! متاسفانه بعد هم به تعطیلات نوروز رسیدیم و هنوز هیچ شخص یا سازمان سینمایی که فارابی ذیل آن است، پاسخی نداده است. تنها کاری که میتوانستیم انجام دهیم اکران آنلاین سریع فیلم بود که با همکاری دفتر پخش و پلتفرم فیلیمو این اتفاق افتاد.»
در ادامه تصویری کمتر دیده شده از پوری بنایی را در کنار اسب محبوب اش» و در دهه ۵۰ میبینید.
محمّدعلی فردین (۱۵ بهمن ۱۳۰۹ – ۱۸ فروردین ۱۳۷۹) بازیگر، تهیهکننده، کارگردان سینما و کشتیگیر بود. او در ورزش کشتی فعالیت داشت و در قهرمانی جهان ۱۹۵۴ به مدال نقره دست یافت. او سپس با دعوت اسماعیل کوشان اولین حضور حرفهای خود در سینما را با نقشآفرینی در چشمه آب حیات (۱۳۳۸) آغاز کرد. از بازیهای برجستهٔ فردین میتوان به سلطان قلبها، کوچه مردها، گنج قارون، راز درخت سنجد، ساحل انتظار، باباشمل، میعادگاه خشم، ناجورها، ایوب، برزخیها، جهنم + من، و جبار سرجوخه فراری اشاره کرد.
شوخ طبع و بیخیال با کمی چاشنی اغراق!
نقش سعید، با بازی حامد آهنگی، ترکیبی از استایلهای آشنای طبقه متوسط شهری و چاشنی طنز بصری است. لباسهای او معمولاً رنگهای تند و طرحهای شلوغ دارند که کاملاً با شخصیت بیخیال و شوخطبعش هماهنگ است. در بعضی از سکانسها هم، ظاهر او انگار قرار است استایل مردان میانسالی را که هنوز به مُد جوانپسند علاقه دارند، با کمی اغراق به نمایش بگذارد و درعینحال شوخیای هم با این تیپها بکند!
نوید محمدزاده تصاویری جدید از سفر خود به آمریکا در اینستاگرام به اشتراک گذاشت که در ادامه مشاهده خواهید کرد.
به بهانه دومین سالمرگ این کارگردان؛
اولین کار پوراحمد بعد از انقلاب، نویسندگی فیلمنامه «قصه خیابان دراز» به کارگردانی محسن تقوایی بود. این خیلی مهم است که اولین تجربه یک فیلمساز در جهان سینمایی چه باشد، چراکه ممکن است او جهان سینمایی خودش را بر مبنای همان تجربه بنا کند و تداوم ببخشد. وقتی کارنامه پوراحمد را مرور میکنیم، رد ادبیات در آن پررنگ است و این شاید بیتأثیر از همکاری او با نادر ابراهیمی بهعنوان یک نویسنده و شیوه ورود این فیلمساز به سینما نباشد.
کیومرث پوراحمد، فیلمساز برجستهای که با آثار به یادماندنیاش همچون «قصههای مجید»، «اتوبوس شب» و «خواهران غریب»، خاطرات تلویزیونی نسلهای مختلف را رقم زد، بهعنوان مردی که روزهای خاکستری تلویزیون را با قصههایش رنگین کرد، همچنان در دل و ذهن مردم ایران جاودانه است.
کوکتل مولوتف نیز به رتبه دوم رسید و توانست با جذب ۲۰۶ هزار مخاطب، به گیشه ۲۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومانی برسد. موسی کلیمالله نیز ۲۰۲ هزار مخاطب داشت و ۱۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان فروخت. هفتاد۳۰ چهارمین فیلم پراقبال نیمه نخست فروردین امسال بود که با ۱۳۷ هزار مخاطب، به گیشه ۱۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومانی رسید.