در ایران بازار سیاه دیشهای استارلینک به راه افتاده است و اکنون فوربز در گزارش خود ادعا میکند حدود ۲۰ هزار کاربر در ایران به آن دسترسی دارند. همچنین در این گزارش به قیمت فوقالعاده بالای فروش دیش و سرویسهای استارلینک برای ایرانیها اشاره شده است.
شرکت زیرساخت:
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت میگوید در حال حاضر بالغ بر ۵۰ درصد اینترنت کشور از VPN رد میشود که همین موضوع علاوه بر کندی دسترسی کاربران به اینترنت، منجر به آلودگی دستگاهها و ایجاد مشکلات دیگر شده است.
دلایل قطع دسترسی به اینترنت پس از خاموشیها را در این ویدیو ببینید.
پلیس هند، اوایل ماه جاری، یک درخواست قانونی به استارلینک ارسال کرد و خواستار دریافت جزئیات مربوط به خرید دستگاهی شد که هنگام دستگیری قاچاقچیان در دریا با محموله متامفتامین به ارزش ۴.۲ میلیارد دلار، کشف و ضبط شد.
کارشناسان بریتانیایی، به شهروندان بریتانیا هشدار دادهاند ۲۰ رمز رایج را دیگر انتخاب نکنند.
«ضوابط لازم برای پیشگیری از این مزاحمتها تدوین و به اپراتورها ابلاغ شده است. همچنین ابزارهای شناسایی و برخورد با افرادی که از شبکههای ارتباطی سوءاستفاده میکنند، در دستور کار قرار دارد.»
مغز با انبوه اطلاعات بیهوده چه میکند؟
استفاده بیش از حد نسل z از شبکه مجازی tik tok در یکسال اخیر باعث افزایش نگرانی در مورد دیدن بیش از حد محتوای بیکیفیت و انتخاب کلمه پوسیدگی مغز بهعنوان کلمه ۲۰۲۴ شده است.
بهزاد اکبری رییس شرکت ارتباطات زیرساخت به تازگی با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی (ایکس) اظهار کرد: خوشبختانه با پیگیری جدی همکاران شبکه به حالت عادی برگشته و اختلال برطرف شد.
در پی اعلام کاربران مبنی بر کند بودن سرعت اینترنت، بهزاد اکبری- رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی (ایکس) در این باره توضیخ داد: عرض پوزش، اختلال در اینترنت کشور به دلیل قطعی ۴ ترابیت بر ثانیه از ظرفیت بینالملل کشور در خارج از ایران است.
شرکت استارلینک درخواست دریافت مجوز سرویسهای ارتباطاتی را در نامیبیا ارسال کرده، اما رگولاتور هنوز مشغول بررسی آن است. رگولاتور مذکور در بیانیهای اعلام کرد: پس از تحقیق، متوجه شدیم استارلینک بدون مجوز مخابراتی ملزوم در نامیبیا فعالیت میکند. در ۲۶ نوامبر ۲۰۲۴ میلادی رگولاتور دستور توقف سرویس برای استارلینک صادر کرد و به شرکت دستور داد به سرعت فعالیتهایش در نامیبیا را متوقف کند.
استارلینک آمار مشتریان خود را بر اساس مناطق اعلام نکرده است، اما به گفته گویین شاتول مدیر اسپیسایکس تعداد کاربران اینترنت ماهوارهای این شرکت در جهان نزدیک به ۵ میلیون نفر است.
بهزادی پور تأکید کرد: ساختار آنتنها (BTS) با برق کار میکنند و زمانیکه برق میرود، به عنوان برق اضطراری، از یو. پی. اس استفاده میکنند که با باتری عمل میکند. باتری یو. پی. اس سریع تمام میشود و BTSها از ۴ G به ۳ G تبدیل میشوند و تنها برای مکالمه آنتن میدهند. ایران مشکل باتری درست کردن هم دارد. ما واردات باتری نداریم و باتریهای تولید داخل کیفیت کمی دارند.
این رتبهبندی موقعیت آمریکا را به عنوان قدرتر برتر ابرکامپیوترهای جهان نشان میدهد.
ال کاپیتان سومین کامپیوتر «مقیاس اگزا» است. به زبان سادهتر، این محصول میتواند بیش از یک کوینتیلیون محاسبه را در یک ثانیه انجام دهد. ال کاپیتان در صدر لیست TOP۵۰۰ قرار گرفته است، و ابرکامپیوترهای Frontier و Aurora نیز در رتبههای بعدی قرار گرفتهاند.
در رده بندی اسپید تست از کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل رتبههای اول، دوم و سوم به ترتیب به امارات متحده عربی (۴۲۸.۵۳ مگابیت برثانیه)، قطر (۳۵۶.۷۴ مگابیت برثانیه) و کویت (۲۵۸.۵۱ مگابیت برثانیه) تعلق دارد. نکته جالب آنکه جایگاه این کشورها در رده بندی نسبت به ماه قبل تغییری نکرده است.
در قسمتی از گزارش رفع فیلترینگ با محوریت محتوای دومین جلسه شورای عالی فضای مجازی در دولت چهاردهم، عزت الله ضرغامی، عضو شورای عالی فضای مجازی درباره اعضای کمیته رفع فیلتر گفت: آقای رئیس جمهور تاکید کرد که خیلیها در این مورد نظر بدهند و هر کسی که در جلسه گفت ما هم باید عضو کمیته مذکور باشیم، او گفت باشد، شما هم عضو باشید.
جیک مور، مشاور جهانی امنیت سایبری، توضیح میدهد که مجرمان با این تکنیک، نتایج موتورهای جستجو را دستکاری کرده و کاربران را به سمت وبسایتهای مخربی که ظاهری معتبر دارند، هدایت میکنند. زمانی که کاربران روی این لینکها کلیک میکنند، بدافزارها به سرعت دانلود شده و امنیت رایانه را به خطر میاندازند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: در توسعه فیبرنوری و اتصال کسب و کارهای دیجیتال به آن برنامههایی لازم را دنبال میکنیم. البته این موضوع نیاز به بازنگریهایی دارد که در حال انجام است.
هاآرتص مدعی شد:
در ماه مارس، این گروه گفته که ظاهراً از طریق نفوذ به سرویسهای ایمیل دولتی از جمله ایمیلهای کمیسیون انرژی اتمی اسرائیل اطلاعاتی از مرکز تحقیقات هستهای نگب در دیمونا سرقت کردهاند.
استفاده از هوش مصنوعی در صنعت فضایی با امضای تفاهمنامهای بین حسن سالاریه سرپرست پژوهشگاه فضایی ایران و محمد سعید سرافراز رئیس سازمان ملی هوش مصنوعی ایران وارد فاز عملیاتی شد.