رویدادی در ابعاد جهانی؛
نمایشگاه «پیکاسو در تهران» از ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ در موزه هنرهای معاصر تهران افتتاح شده و تا امروز بیش از ۵۵ هزار بازدیدکننده داشته است. در برخی روزها، صف بازدیدکنندگان از خیابان کارگر شمالی تا پارک لاله کشیده شده است؛ صفهایی که برای بسیاری یادآور نمایشگاههایی مثل «لوور در تهران» یا حضور «پل کلی» در همین موزه در دهههای گذشته است.
نمایشگاه «پیکاسو در تهران» از آغاز برگزاری تاکنون مورد استقبال علاقهمندان به هنر و هنرمندان قرار گرفته است و در مدت ۱۸ روز بیش از ۵۵ هزار نفر از این نمایشگاه در موزه هنرهای معاصر تهران دیدن کردند.
پرترههای خیرهکنندهای که «ونگوگ» از خانوادهی یک پستچی خلق کرده است، پس از مدتها دوباره کنار هم قرار گرفتهاند و اکنون به عنوان سوژه یک نمایشگاه بیسابقه در موزه هنرهای زیبا بوستون به نمایش گذاشته شدهاند.
مجسمهساز پیشکسوت در سن ۸۵ سالگی درگذشت.
نمایشگاه آثار پیکاسو با عنوان «پیکاسو در تهران» از روز سوم تا ششم فروردین مورد استقبال کمنظیر بازدیدکنندگان و هنرمندان قرار گرفت و در ایام نوروز روزانه بیش از ۴۸۰۰ نفر از این نمایشگاه در موزه هنرهای معاصر تهران بازدید کردند.
بارنابی رایت (معاون گالری کورتولد) از کشف یک اثر رازآلود از پابلو پیکاسو خبر داد. صحت و سقم اصالت این اثر تایید شده اما از نام و نشان سوژه اثر تاکنون اطلاعی به دست نیامده است. این اثر روی بوم نقاشی نشده و چندبار بازسازی شده است
آیا میتوانید حدس بزنید کدام نقاشی از یک نقاش مشهور به قیمت ۴۵۰ میلیون دلار فروخته شده است؟
زندهیاد کاتوزیان بر عرصه تبلیغات و گرافیک تبلیغاتی تاثیر بهسزایی داشته است به ویژه در بازه فعالیتش در آژانس تبلیغاتی آوانگارد که درخشانترین دوره کاری این هنرمند نیز است، چون به نوعی موجب احیای صنعت تبلیغات نیز شد.
میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانهای آنها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی نخستین زن و ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.
یکی از آثار پابلو پیکاسو نقاش سرشناس فرانسوی در موزه هنرهای معاصر ایران در حین مرمت غیراصولی آسیب دید.
اگرچه «پل سزان» به عنوان یک امپرسیونیست شناخته میشود، آثار و ایدههای او در دورههای بعدی هنری شاید برجستهتر باشند. در حالی که «سزان» رنگهای درخشان امپرسیونیسم را حفظ کرده بود، سایر محدودیتهای این مکتب را رد کرده و به ساختارهای اشیاء تمرکز کرد.
داود احمدی مونس (آروین) کاریکاتوریست امروز شنبه یازدهم اسفندماه در سن چهل و یک سالگی درگذشت.
علی رئیسشقاقی، عکاس برجسته ایرانی در ین ۸۰ سالگی درگذشت.
نگاهی اجمالی به شاهکارهای پیکاسو و پولاک که در گنجینه هنری تهران نگهداری میشوند.
استاد حسن چلبی، خطاط مشهور ترکیه در ۸۸ سالگی درگذشت.
حراجی کریستیز لندن این نقاشی سال ۱۹۱۴ میلادی با عنوان «پسر با لباس ملوانی» (Knabe in Matrosenanzug) که بین یک تا ۱.۵ میلیون پوند (۱.۳ تا ۱.۹ میلیون دلار) ارزشگذاری شده است را در حراجی پنجم مارس که شامل آثار قرن ۲۰ و ۲۱ است، به فروش خواهد گذاشت.
آثار دورههای مختلف کاری و مجموعۀ «تروماکیا» یا «هنر گاوبازی» پابلو پیکاسو، نقاش مشهور که تا کنون در ایران نمایش داده نشده است، از نیمه نخست اسفند ۱۴۰۳ روی دیوارهای موزه هنرهای معاصر تهران خواهد رفت.
مهر ماه امسال بیست و یکمین حراج تهران برگزار شد. در این حراج، اثری از رضا عباسی با قیمت ۲۲ میلیارد تومان فروخته شد که واکنشهای بسیاری بهدنبال داشت. این فروش باعث مطرح شدن سوالاتی درباره اصالت اثر و مسائل پیرامون آن شد که همچنان بیپاسخ مانده است.
این تصویر متعلق به سال ۱۳۷۱ در چین است. تصویر فوق مربوط به سفر برگزیدگان بیینال نقاشی همراه با هیئت داوری به چین است. اساتید ضیاپور، مهدی حسینی، مرتضی ممیز، حمیدی و امدادیان در این تصویر دیده میشوند.