یک عکس یک روایت: شیرینی‌فروشی مشهور خیابانِ ویلا به نامِ شیرینی دانمارکی

ورود این شیرینی خوشمزه به ایران، به‌واسطه حضور فردی دانمارکی در تهران بود. در دهه ۴۰ شمسی، بانویی دانمارکی به نام آنالیزا که در ایران به تربیت فرزندان یک مهندس دانمارکی مشغول بود، قنادی کوچکی در خیابان تخت جمشید (امروزی طالقانی) اجاره کرد. او با همان دستان مهربانی که روزی کودکان را نوازش می‌کرد، خمیر‌ها را ورز می‌داد و شیرینی‌هایی با عطر هل و گلاب می‌پخت. کم‌کم مغازه‌اش رونق گرفت و شیرینی‌های دانمارکی‌اش از خیابان ویلای تا پاسداران به سوغات تهرانی‌ها تبدیل شد.
تصاویر؛ ترکیب جذاب واقعیت و خیال

تصاویر؛ ترکیب جذاب واقعیت و خیال

این اثر خیره‌کننده «افق‌ها» نام دارد و توسط «Neil Dawson»، هنرمند معروف نیوزیلندی در سال ۱۹۹۵ ساخته شده و به بهترین شکل از خطای دید بهره برده و واقعیت و خیال را با هم درآمیخته است.
انقلاب «پایتخت» در تلویزیون؛ صداوسیما آدم جذاب می‌خواهد

انقلاب «پایتخت» در تلویزیون؛ صداوسیما آدم جذاب می‌خواهد

«متاسفانه متن‌ها، پلاتو‌ها و گفت‌و‌گو‌ها ضعیف بودند. با محدودیت آدم‌های کاریزماتیک روبه‌رو بودیم؛ آدم‌هایی که جذاب باشند. به هر صورت گفته‌اند تلویزیون باید مفرح باشد. یکی از دلایل گرایش مخاطبان به تفریح بحث کاریزماتیک بودن آدم‌هایی است که می‌آیند و در برنامه‌ها حضور دارند، اما چیزی که دیدیم این بود که اغلب افراد، نه از دانش بالایی برخوردار بودند که بگوییم آن دانش خودش جاذبه ایجاد می‌کند، نه ظاهر و فیزیک خاصی داشتند.»
ببینید؛ آقا رشید در کنسرت معین

ببینید؛ آقا رشید در کنسرت معین

قدرت الله ایزدی که با نام آقا رشید در نزد مردم شناخته می‌شود، در گفت‌و‌گو با کامران نجف زاده از علاقه‌اش به معین گفته و حالا تصاویری از حضورش در کنسرت معین منتشر شده که در ادامه خواهید دید.
نقد و بررسی سریال جان سخت؛ سوگ و ستیزه‌ای فراتر از تاب مخاطب

نقد و بررسی سریال جان سخت؛ سوگ و ستیزه‌ای فراتر از تاب مخاطب

«عملکرد امروز نمایش‌خانگی روی دیگر سکه و نقطه مقابل عملکرد تلویزیون است که به شکلی افراطی اقدام به سفید‌نمایی کرد و موضوعاتی را به نمایش گذاشت که تا این حد گل و بلبل در واقعیت جامعه وجود نداشت و از جایی به بعد با گسترده شدن اینترنت و شبکه نمایش‌خانگی بسیاری از مخاطبان خود را از دست داد. در ادامه شبکه نمایش‌خانگی نیز مسیر خلاف تلویزیون را در پیش گرفت و در اقدامی افراطی به بهانه همسویی با مردم و به نمایش گذاشتن واقعیت‌ها، همان بی‌فایده بودن رخداد تلویزیون را در قالبی دیگر تکرار کرد.»
استقبال گرم از فیلم‌های متوسط در اکران نوروزی

استقبال گرم از فیلم‌های متوسط در اکران نوروزی

«فیلم «رها» اولین تجربه سینمایی حسام فرهمند و دارنده سیمرغ بهترین فیلم اول، در ادامه اکران بتواند در حد انتظار و شایستگی‌هایش مخاطب خود را جذب کند. «رها» معضل اجتماعی را مطرح می‌کند که قابل ستایش است، اما با توجه به فضای تلخ فیلم شاید نباید در ایام نوروز اکران می‌شد. عمدتاً عید مردم ترجیح می‌دهند اوقات فراغت‌شان را در سینما بگذرانند و، چون «رها» از منظر ورود به حوزه مطالبات اجتماعی فیلم تلخی است احتمالاً در زمان اکران دیگر موفق‌تر بود.»
کشف قطعه سنگ جدید در شهر پارسه

کشف قطعه سنگ جدید در شهر پارسه

احتمالاً سنگی که اخیراً در مسیر ورودی تخت جمشید توسط یکی از هموطنانمان کشف شده و فیلم آن در فضای مجازی منتشر شده است، در اثر بارش‌های اخیر سر از خاک بیرون آورده شده است یا اینکه، چون در آن منطقه کشاورزی انجام می‌شود، سنگ مذکور بر اثر شیار‌های سطحی از زیرخاک بیرون آمده است.
مریلا زارعی، ستاره‌ای به وسعت تمام ژانر‌ها

مریلا زارعی، ستاره‌ای به وسعت تمام ژانر‌ها

مریلا زارعی یکی از چهره‌های مطرح سینمای ایران است که با انتخاب‌های دقیق، خود را در بین بازیگران موفق تثبیت کرده است. او کارش را در دهه ۷۰ با تلویزیون شروع کرد و با فیلم «سرباز‌های جمعه» مسعود کیمیایی در اوایل دهه ۸۰ به شهرت رسید. این نقش، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مکمل زن را برایش به ارمغان آورد.  
تصویر؛ دهه ۶۰؛ خسرو شکیبایی در کنار میدان آزادی

تصویر؛ دهه ۶۰؛ خسرو شکیبایی در کنار میدان آزادی

عمده فعالیت‌های خسرو شکیبایی در سینما بود و او تقریبا در ۴۰ فیلم سینمایی بازی کرد. مرحوم شکیبایی بازیگری در عرصه سینما را به صورت حرفه‌ای از سال ۱۳۶۱ با بازی در فیلم «خط قرمز» مسعود کیمیایی شروع کرد. حمید هامون در فیلم «هامون» ساخته داریوش مهرجویی از ماندگارترین نقش‌های اوست. «خواهران غریب»، «کیمیا»، «پری»، «اتوبوس شب»، «شب»، «سالاد فصل» و سریال «خانه سبز» از جمله آثاری هستند که شکیبایی در آنها بازی کرده است. این بازیگر توانا سال ۱۳۸۷ در ۶۴ سالگی در تهران از دنیا رفت.
قسمت هشتم سریال تاسیان به شدت غمگین شد

قسمت هشتم سریال تاسیان به شدت غمگین شد

نقش سعید، با بازی حامد آهنگی، ترکیبی از استایل‌های آشنای طبقه متوسط شهری و چاشنی طنز بصری است. لباس‌های او معمولاً رنگ‌های تند و طرح‌های شلوغ دارند که کاملاً با شخصیت بی‌خیال و شوخ‌طبعش هماهنگ است. در بعضی از سکانس‌ها هم، ظاهر او انگار قرار است استایل مردان میانسالی را که هنوز به مُد جوان‌پسند علاقه دارند، با کمی اغراق به نمایش بگذارد و درعین‌حال شوخی‌ای هم با این تیپ‌ها بکند!  
bato-adv