bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۰۸۴۸۹

رامنی در سه ایالت دیگر پیروز شد

تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۱


بدنبال برگزاری رقابت های درون حزبی نامزدهای جمهوریخواه برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ویسکانسین، مریلند و واشنگتن دی سی، فرماندار سابق ماساچوست به عنوان پیروز این رقابت‌ها شناخته شد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری "آسوشیتدپرس"، "میت رامنی" فرماندار سابق ایالت ماساچوست توانست در رقابت های درون حزبی شب گذشته جمهوریخواهان در ایالت های "ویسکانسین"، "مریلند" و "واشنگتن" پیروز شود.

پیروزی رامنی در ویسکانسین بعد از ایالت های صنعتی "میشیگان"، "اوهایو" و "ایلینوی"، چهارمین برد او در حدود یک ماه گذشته محسوب می شود.

خبرگزاری "آسوشیتدپرس" در ادامه خبر خود نوشته است که متعاقب شمارش آراء ماخوذه از 15 درصد حوزه های اخذ رای در ایالت ویسکانسین، رامنی توانست با کسب 43 درصد آراء به عنوان پیروز این انتخابات شناخته شود و بعد از او "ریک سنتروم" سناتور سابق ایالت پنسیلوانیا با کسب 38 درصد در جایگاه دوم، "ران پاول" فرماندار سابق ایالت تگزاس با کسب 11 درصد در جایگاه سوم و "نیوت گینگریچ" با بدست آوردن 6 درصد آراء رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا نیز در رده چهارم قرار گرفت.

نتایج شمارش 25 درصد آراء ماخوذه در مریلند نیز نشان می دهد که فرماندار سابق ماساچوست توانست با کسب 48 درصد آراء در جایگاه اول قرار بگیرد؛ سناتور سابق پنسیلوانیا در این انتخابات 30 درصد آراء را از آن خود کرد و در جایگاه دوم قرار گرفت و بعد از او نیز گینگریچ با کسب 11 درصد آراء در رده سوم و پاول با کسب 9 درصد آراء ماخوذه در جایگاه چهارم قرار گرفتند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس در ادامه خبر خود گزارش داد: نتیجه شمارش 43 درصد آراء ماخوذه در واشنگتن نیز نشان دهنده رای 68 درصدی رامنی و پیروزی او در این انتخابات بود؛ پاول در این انتخابات 13 درصد و گینگریچ 11 درصد آراء را از آن خود کردند و به ترتیب در رده دوم و سوم قرار گرفتند و سنتروم نیز در واشنگتن رای نیاورد.

در شرایطی که از حزب دموکرات آمریکا کسی برای انتخابات ریاست جمهوری نامزده نشده است، رقابت های انتخاباتی نامزدهای جمهوریخواه در ایالت های آمریکا ادامه دارد تا در نهایت از بین این رقبا یک نفر به عنوان نامزد نهایی حزب جمهوریخواه به رقابت با "باراک اوباما" رئیس جمهور فعلی آمریکا بپردازد.

برچسب ها: رامنی ایالت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۶
خوشا به حالشان که اول نامزد انتخابات باید رای بیاورد ( به جای اینکه شورای نگهبان تعین کند چه کسی می تواند نامزد شود ) بعد در انتخابات اصلی شرکت داده شود
انتشار یافته: ۱
bato-adv
bato-adv
bato-adv