bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۲۱۱۹۶

رسوایی ژرمن‌ها در المپیک

رسوايي ارتباط يك ورزشكار زن با مقام‌هاي راست افراطي آلمان (نئونازي‌ها) كاروان ورزشي آلمان را دچار بهت و حيرت كرده است.

تاریخ انتشار: ۰۲:۱۵ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۱
رسوايي ارتباط يك ورزشكار زن با مقام‌هاي راست افراطي آلمان (نئونازي‌ها) كاروان ورزشي آلمان را دچار بهت و حيرت كرده است.

به گزارش ايسنا، ناديا دريگالا ورزشكار 23 ساله‌ي آلماني به اتهام داشتن ارتباط نامشروع با يكي از اعضاي گروه‌هاي نئونازي از كاروان ورزشي آلمان حاضر در لندن اخراج شده است.

هيات رييسه‌ي كاروان ورزشي آلمان در المپيك خبر اخراج اين وزشكار زن را تاييد كرده است.

دريگالا متولد شهر روشتوك يكي از اعضاي تيم قايقراني زنان المپيك آلمان است كه در بازي‌هاي المپيك لندن حاضر شده بود.

وي روز گذشته (پنج‌شنبه شب) ناچار شد اردوي ورزشكاران آلمان در دهكده المپيك را ترك كند.

فدراسيون ورزش‌هاي المپيكي آلمان با اعلام اين خبر عنوان كرد: سرپرستان تيم ورزشي امروز از رابطه‌ي شخصي اين ورزشكار اطلاع پيدا كردند.

اين ورزشكار پس از گفت‌وگوهاي طولاني با سرپرست تيم ورزشي آلمان تصميم گرفت دهكده بازي‌ها را ترك و به آلمان بازگردد تا فشار كمتري به اعضاي كاروان ورزشي آلمان در المپيك لندن وارد شود.

او با اتهام داشتن ارتباط با محافل نئونازي روبه‌رو است.

شبكه نخست تلويزيون آلمان گزارش داد: اين ورزشكار زن 23 ساله با يكي از اعضاي بلندپايه‌ي حزب راست افراطي آلمان ارتباط‌هايي داشته است.هرچند بر اساس اين گزارش، خود او در اين حزب عضويت نداشته و به عقايد اين حزب هيچ‌گونه علاقه‌اي نداشته است.

اتهام‌هاي وارده به اين ورزشكار زن جديد نيست. او در پاييز گذشته هم با اين دست اتهام‌ها روبه‌رو بود. ناديا در آن زمان قصد داشت به خدمت پليس آلمان در آيد، اما بر پايه‌ي همين اتهام‌ها نتوانست به عضويت نيروهاي پليس آلمان در بيايد.

يكي از اعضاي هيات رييسه‌ي كاروان ورزشي آلمان درباره‌ي اين رخداد عنوان كرد: در پايان بازي‌هاي المپيك گفت‌وگوي ديگري را با ناديا دريگالا خواهيم داشت و پس از آن درباره‌ي تصميم‌هاي بعدي فكر خواهيم كرد.

اين نخستين بار نيست كه بازي‌هاي المپيك لندن با موضوع نژادپرستي روبه‌رو مي‌شود.

پيش از اين يكي از گزارشگران تلويزيون آلمان جمله‌اي را پس از به دست آوردن نشان طلا از سوي يك ورزشكار آلماني كاروان المپيك اين كشور عنوان كرد كه بسيار بحث‌برانگيز شد. اين جمله پيش از اين در سال 1939 از سوي آدولف هيتلر عنوان شده و با همين سخنان بود كه جنگ جهاني دوم آغاز شد.