bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۲۸۶۷۹

مناقشه دختر خاله و پسر خاله معروف بر سر پارازیت‬

محمد اصفهانی بشدت از پارازیت های ارسالی انتقاد کرد. این در حالی است که پیش تر وزیر بهداشت که دختر خاله این خواننده پاپ هم هست، ادعاهای مربوط به خطرناک بودن پارازیت را غیر علمی اعلام کرده است.

تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۱۷ مهر ۱۳۹۱
محمد اصفهانی بشدت از پارازیت های ارسالی انتقاد کرد. این در حالی است که پیش تر وزیر بهداشت که دختر خاله این خواننده پاپ هم هست، ادعاهای مربوط به خطرناک بودن پارازیت را غیر علمی اعلام کرده است.

به گزارش جهان، محمد اصفهانی، خواننده پاپ کشور، در یادداشتی در وبلاگش پس از اینکه نسبت به "سانسور ناگهاني" تيتراژ سريال "تكيه بر باد" توسط واحد موسيقي صدا و سيما انتقاد کرده، به ارسال پارازیت بر روی امواج ماهواره ای اعتراض و آن را مضر توصیف کرده است.

وی نوشته است: بيماري كه داروهاي سركوب ايمني مصرف ميكند تا عضو پيوندي اش در بدن باقي بماند... سالمندان فرتوت كه اصلا ماهواره نمي بينند؛ بيماران سرطاني وضعيف تحت شيمي درماني؛ مسلولها و جانبازان و معلولان؛ بيماران اعصاب و روان؛ آدمهاي سالم و قوي كه ماهواره نگاه نمي كنند؛ بچه هاي سرطاني در كانونهايي مثل محك؛ دياليزي ها؛ حامله ها؛ نوزادها و جنين ها و... همه روز و شبشان را با پارازيت هاي ماهواره اي و تشعشعات مسموم و مضر آن طي كنند تا شما كه كسي جرات ندارد در باره تان سؤال كند به وظيفه ي فرهنگي خود درجبهه هاي تهاجم فرهنگي و جنگ نرم عمل كنيد؟ و مثل هميشه فقط با سيستم حذفي ظاهرا به سراغ دشمن و در اصل به سراغ هموطنان و خانواده هاي خود برويد؟... نكند خطر اين تشعشعات را شوخي گرفته ايد؟"

انتقادات تند اصفهانی به پارازیت های ارسالی در حالی است که پیش تر وزیر بهداشت که دختر خاله او هم هست، ادعاهای مربوط به مضر بودن پارازیت را رد کرده است.

حتی وزارت خانه تحت مدیریت خانم وحید دستجردی در این باره آزمایش هایی را انجام داده و اطلاعیه منتشر کرده است.

ادعای تاثیر پارازیت ها در ایجاد بیماری ها استناد علمی ندارد 
به عنوان نمونه،‌ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز 10 مهر ماه امسال اعلام کرد: ادعاها ی مربوط به تاثیر پارازیت های ماهواره ای بر سلامتی انسان و بروز بیماری هایی مانند سرطان و یا سقط جنین استناد علمی ندارد. 

علی گورانی، رئیس اداره بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت در این باره عنوان کرد: ادعاهای افراد حقیقی و حقوقی در زمینه عوارض پارازیت های ماهواره ای، عوام فریبی و بزرگنمایی هدفدار است. 
 
وی در عین حال گفت: البته پارازیت ها کاملا هم بی اثر نیستند اما اینکه بخواهیم یک عارضه و بیماری را بطور مستقیم با یک پدیده خاص، ارتباط دهیم باید برای اثبات آن آزمایش های علمی انجام شود. 
 
به گفته گورانی "انواع انرژی اعم از آتش، باد یا فرکانس ها می توانند آسیب زا باشند. شدت انرژی آنتی سیگنال ها (پارازیت ها) بیشتر از سیگنال های (امواج) ماهواره ای نیست و به هرحال مردم بطور مرتب از ماهواره ها استفاده می کنند و تمام افراد چه افرادی که ماهواره دارند و چه کسانی که ندارند، این امواج را دریافت می کنند."
 
وی افزود: 85 درصد آسیب های مردم از پرتوها و انرژی های تشعشعی ناشی از منابع طبیعی مانند اشعه ماوراء بنفش خورشید است، 50 درصد آسیب های مردم از آن 15درصد باقی مانده نیز مربوط به کاربری های پزشکی (اشعه های تصویربرداری) است. 

واکنش خانم وزیر
پیش تر هم مرضیه وحید دستجردی خلاف سخنان پسرخاله اش گفته بود: صرف این‌که گفته شود بیماری‌ها بر اثر پارازیت‌ها است به هیچ وجه قابل قبول نیست چرا که به عنوان مثال 70 درصد علت سقط جنین موارد ژنتیکی است و اگر مواردی باشد که ادعای افزایش سقط جنین بر اثر پارازیت‌ را داشته باشد، باید این جنین‌ها از نظر اشعه چک شوند. 

دستجردی توضیح داد: از نظر سلامت مشکلی نبوده است در مورد مواردی هم که از سقط جنین می‌گویند همیشه مواردی در میان مردم و حتی گروه‌های پزشکی اعلام می‌شود اما این موارد حتما مستند به آزمایشات نیست.

با توجه به این موضوع باید دید اصفهانی قادر به ارائه مدارک و مستدات علمی برای ادعایش خواهد بود یا ترجیح می دهد به همین موضع گیری رسانه ای بسنده و از پیگیری علمی ماجرا خودداری کند.
bato-adv
bato-adv
bato-adv