bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۴۶۴۸۴

ناآرامی در ونزوئلا/ تظاهرات طرفداران کاپریلس

تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۲
رئيس جمهور جديد ونزوئلا پس از وقوع ناآرامي در برخي مناطق اين کشور، طرفدارانش را به آرامش دعوت کرد.

به گزارش الميادين، «نيکلاس مادورو» رئيس جمهور جديد ونزوئلا پس از وقوع اعتراضات توسط طرفداران رقيبش، هواداران خود را به آرامش فراخواند.

اين اقدام پس از آن صورت گرفت که «هنريک کاپريلس» رقيب مادورو که 300 هزار راي کمتر به دست آورد، اعلام کرد که نتيجه انتخابات را نمي‌پذيرد.

پس از اين مسئله طرفداران کاپرليس در پايتخت و شهرهاي ديگر ونزوئلا تظاهرات کردند.

امروز ستاد انتخاباتي ونزوئلا اعلام کرد که مردم اين کشور مادورو معاون «هوگو چاوز» رئيس‌جمهور متوفي ونزوئلا را به عنوان رئيس‌جمهور جديد اين کشور برگزيدند؛ بر اساس اين گزارش‌ها، مادورو با 50.6 درصد آراء در مقابل 49.1 درصد بر کاپريلس پيشي گرفت.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
در انتخابات دور دهم ریاست جمهوری ایران، کاندیدای شکست خورده علیرغم اختلاف آراء ده میلیونی، حاضر به پذیرش نتیجه انتخابات نشد. وی که پیش از پایان یافتن رسمی رأی گیری خود را برنده اعلام کرده بود، مدعی شعبده بازی و تقلب گسترده در انتخابات شد. ایشان ضمن خودداري از شکایت به نتيجه انتخابات در مسير قانونی، با فراخواندن هواداران خود به سطح خیابانها در صدد مقابله با نتایج اعلام شده برآمد.
طی این مدت زیان های عظیم مادی و معنوی بر کشور و هموطنان ما تحمیل و فرصتی بی نظیر برای پیشرفت کشور به تهدیدی جدی تبديل شد.
آسیب هاي بزرگي از جمله در جري شدن غرب در مذاکرات هسته ای، تهدیدات امنیتی، ایجاد انشقاق در صفوف جامعه، مشغول شدن بخشی از توان و نیروی کشور به این مسايل پس از انتخابات بجای تمرکز بر حل مشکلات اصلی مردم و...
انتخاباتی که در سال2012 در فرانسه برگزار شد نيز بازنده انتخابات نتيجه را پذيرفت اما پس از طي مسير قانوني و رفتاري كرد كه يك تهدید جدی برای نظام سیاسی فرانسه به فرصتی بزرگ براي آن كشور تبدیل شد. مطالعه تجربيات رقیب و نقاط قوت وی علامت هوشمندی است.
پیش بینی بسیاری از تحلیلگران داخل و خارج فرانسه، بحرانی ملی و تهدیدی جدی برای جامعه و مشروعیت نظام سیاسی آن کشور بود.
اما سارکوزی در یک بيانيه غیر منتظره كه در تلویزیون خطاب به مردم فرانسه و رقیب پیروز بيان كرد، نتایج این انتخابات را پذیرفت و سخناني تاريخي با شهروندان و هوادارانش درمیان گذاشت. و ناگهان تهدیدی جدی و چالشی اساسی، تغییر ماهیت داد و به فرصت تبدیل شد.
برای یک لحظه تصور بفرمایید که زمان به عقب برگشته، و ما اینک در 5 تير ماه سال 1388 هستیم و جناب آقای موسوی پس از مطرح کردن رسمی شکایات خود با مستندات قانوني، مواجه با تاييد نهايي انتخابات توسط شوراي نگهبان شده اند و ایشان علیرغم اینکه قلبا این نتایج را نمی پذیرند و تعداد زیادی از طرفدارانشان اعتراض دارند، اما در اولین بیانیه رسمی شان پس از تأیید نتایج توسط نهاد قانونی مسئول اینگونه سخن گفته اند:
اگر چه قویاً مخالف حکم شورای نگهبان هستم، اما به خاطر اقتدار نظام و اتحاد ملّت ایران آن را می پذیرم. این مناقشه دشوار چند هفته به طول انجامید و اکنون توسط نهادهای محترم قانونی حکومت ما به اتمام رسید. لذا وظیفه خود می دانم با احترام و تبریک به رئیس جمهور جدید، با او همکاری نموده و در مسیر ایجاد اتحاد و همبستگی میان ملت ایران قدم بردارم. می دانم که بسیاری از هواداران من مانند خودم اندوهگین شده اند، اما عشق ما به وطن باید بر این اندوه غلبه کند.
فرصت را مغتنم می شمارم تا به جهانیان بگویم که به هیچ وجه تصور نکنند که این رقابت نشانگر ضعف ایران است، بلکه اقتدار ایران در غلبه کردن بر مشکلات خود را نمایان کرده است.
برخی ابراز نگرانی کرده اند که به خاطر ماهیت غیر عادی این انتخابات رئیس جمهور بعدی ممکن است در اداره کشور دچار مشکلاتی شود. من این سخن را نمی پذیرم، و اعلام می دارم که شخصا در خدمت او خواهم بود. از همه ی ایرانیها ، خصوصا از همه ی کسانی که با ما بودند، می خواهم تا پشت سر رئیس جمهور بعدیمان متحد شوند.
در حالی که زمان کافی برای بحث در مورد اختلافات جاریمان خواهد بود، اکنون زمان آن است که بدانیم آنچه ما را متحد می کند بزرگتر است از آنچه ما را جدا می کند.
در حالی که ما هنوز به باورهای متضادمان از هم پایبندیم، ولی وظیفه ای داریم بالاتر از وظیفه ای که نسبت به حزب داریم. اینجا ایران است و ما کشور را قبل از حزب در نظر می گیریم. ما با هم پشت سر رئیس جمهور جدیدمان می ایستیم.
من ایران را در این مبارزه ی انتخاباتی دیده ام و آنچه را که دیدم دوست دارم. ارزش آن را دارد که برایش مبارزه کنم و آن مبارزه ایست که هیچگاه متوقفش نخواهم کرد.
اکنون مبارزه ی سیاسی به پایان رسیده، ما همگی بر می گردیم به تلاش انتها ناپذیر برای منفعت مشترک همه ی ایرانیها و جمعیت کثیری در دنیا که به ما برای رهبری راه امام نگاه می کنند.

اگر ملت ما و طرفداران پرشور دوطرف بيانيه فوق را می شنیدند، در آن موقع فکر می کنید وضعیت آقاي موسوي نزد افکار ملت شریف و اخلاق محور کشورمان چه صورتی می یافت؟
وضعیت کشورمان از نظر اقتدار سیاسی، ثبات سیستم، رشد و شکوفایی مادی و معنوی چگونه می شد؟
همبستگی مردم، وحدت ملی و صمیمیت بین آحاد جامعه پس از یک رقابت نفس گیر انتخاباتی چطور؟
نگاه متحدان ما و بسیاری دیگر از ملت ها که به ما به عنوان الگو نگاه می کنند چطور؟ ...
حال تصور بفرمایید، اگر آقای سارکوزی پس از اعلام رأی نتیجه را نمی پذیرفت و کارلا برونی همسر ایشان طی مصاحبه ای اعلام می داشت که: یک سری نقاطی هستند که اصلا مشخص است که خودش ملاک تشخیص نادرست بودن نتایجی است که دیوانعالی اعلام کرده است. مثلا پاریس و حومه ی آن- دید هیچ وقت فرزند خودشان را نمی گذارند که به کس دیگری رأی بدهند. خود من ایتالیایی هستم و ولی نیکلا هم بارها گفته من داماد لیون هستم. بنابراین اهالی لیون، نیک را نمی گذارند به آقای اولاند رأی بدهند. این دو تا ملاک است و باقی موارد هم شبیه همین است.
وی همچنین در ادامه در پاسخ به سؤال خبرنگار مبنی بر ارائه مستندات اظهار داشته بود: در شهر ها در واقع تجمع مردم حاکی از این بود که آرای سارکوزی بسیار بالاتر از آنکه اصلا قابل تصور باشد. هروقت طرفداران دو طرف حاضر می شدند طرفداران نیکل درمقابل طرفداران اولاند در حد یک صدم بودند
اما کارلا چنين مصاحبه اي نكرد. او بخاطر عشق به كشورش و همبستگي ملي در فرانسه سكوت كرد و براي آرام ساختن هواداران متعصب حزب ، به ياري همسرش شتافت. اعتراض و كنايه هاي تندروهاي حزب را شنيد اما هيچ حركتي نكرد تا اتحاد ملي فرانسوی ها اندك صدمه اي ببيند.
امروز نیکلا و کارلا، يكي از محترم ترين زوج ها در فرانسه محسوب مي شوند و در تاريخ فرانسه از آنها به نيكي ياد خواهد شد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
پس اونجا هم جر زن داره
شهرداری ونزوئلا باید از از وقایع ایران تجربه بگیره و سریعا سطل خای زباله و اتوبوس ها را جمع آوری کند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
کاپریلس رو نمیشه در زمره سران فتنه بحساب آورد. بنظر من او فتنه گر نیست بلکه مفتون است. فتنه گر آمریکاست.
سینا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
بابا این مد شده در هر کشوری طرفدارای آمریکا و غرب رای نمی اورند اونجا حتما تقلب شده .
بیست سال دیگه که اسناد محرمانه غرب قابل چاپ شد ماجرا معلوم میشود
غضنفر
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
انهایی که به خیابان امدندحتماازوزارت کشورشان مجوزدارن؟
انتشار یافته: ۱۹
کاربر
United States of America
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
باید دید از وزارت کشورشون مجوز دارند یا خیر !!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
49.1 خیلی بیشتر از 50.60 است چون تمام امکانات اعم از تبلیغات - برگزاری انتخابات و ... در دست مادورو بوده و کاپرلیس تنها هوادارانش را داشته و بس.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
بهتر که کاپریس قبول نشد مصیبت بود
یهوده دیگه
ناشناس
Finland
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
نگران نباش ، کاپریلس کمک های مالی و تبلیغات بین المللی و همینطور داخلی رسانه های مخالف چاویست ها را داشت.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
هنوز یک یهودی بهتر از یه آدم کمونیست از خدا بی خبره!!حداقل دین الهی رو قبول داره نه اینکه خدا رو هم قبول نداشته باشه!نمیدونم چرا ما سی ساله که طرفدار نظامهای کمونیستی شدیم...چین کره شمالی روسیه ونزویلا و....!!مگه ما ادعای مسلمانی نداریم پس چرا طرفدار کمونیستها شدیم!!!
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
شاید بهار امریکای جنوبی در راه باشد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
باید منتظر موضع گیری رئیس جمهور جدید در مورد معترضان بود.آیا آنهارا خس وخاشات می نامد یا جزو فتنه گران؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
خس وخاشاک همجا هست؟!
واقع بین
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
حالا هی بعضی ها بگن که تضاهرات انتخاباتی مخصوص ایران بود معلومه دیگه هر فردی دوست داره نامزد مورد علاقش در بیاد و اگر تعصب بیخودی هم داشته باشه به این کارای غیر قانونی دست میزنه.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
به من هم یاد بده در عین واقع بینی این همه منفی بتونم جمع کنم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
باید دید رییس جمهور منتخب رقیبانش را خس و خاشاک مینامد یا نه؟
ناشناس
Bahrain
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
بابا خس و خاشاك و كاغذ باره هستند
رضا
Australia
۱۳:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
نمی دونم سیب زمینی هم به مردم داده بود یا نه ؟
عدالت سوخته
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
300 هزار رای با امکانات فراوان دولت و مجری بودنشان هر عاقلی را به شک می اندازد پس بازشماری آراء بهترین کار است.
bato-adv
bato-adv
bato-adv