روزنامه کیهان نوشت:
اشکال بزرگی که در سخنان و مباحث اکثر نامزدها در مناظره دیروز وجود داشت؛ سیاهنمایی آنها از شرایط و موقعیت جامعه و کشور بود.
این در حالی است که انتظار میرفت نامزدها به بیان واقعیتها پیرامون وضعیت کشور میپرداختند و بیشتر برنامههایشان را به منظور رفع مشکلات اقتصادی مطرح میکردند.
گفتنی آن است که تمامی نامزدها خود در سالهای گذشته مسئولیتهای مختلفی را برعهده داشتند و به نظر میرسد سیاهنمایی از سوی اکثر آنها به دلیل فرار از مسئولیتپذیری در بروز و ظهور مشکلات کنونی در حوزههای مختلف است.
کیهان همچنین در ستون طنز خود نوشت:
گفت: اکثر نامزدهای ریاست جمهوری در مناظره تلویزیونی دیروز، تصویر سیاهی از موقعیت جمهوری اسلامی و عملکرد دولت کنونی ارائه دادند.
گفتم: خب! باید سیاهنمایی کنند تا بتوانند خودشان را به عنوان نجات دهنده جا بزنند!
گفت: مثلاً مجری، تصویری از یک بازار بسیار شلوغ و پرازدحام را نشان داد و نظر آنها را درباره آن پرسید، و هر یک از آنها با حمله به دولت کنونی درباره آن اظهارنظر کردند. یکی گفت؛ حیف که جیب آنها خالی است! دیگری گفت؛ صورت خود را با سیلی سرخ کردهاند، آن یکی گفت؛ نگاه مردم به مغازهها نیست و معلوم است پول ندارند! و...
گفتم: هیچکس هم پیدا نشد که بگوید اگر اینطوری است که شما میگوئید، اینهمه جمعیت در بازار که یک مرکز خرید است چه میکنند؟!
گفت: یعنی دولت کنونی یک اقدام درخور تقدیر هم نداشته است؟
گفتم: چه عرض کنم؟! یارو میگفت؛ کتاب «پیرمرد و دریا» تنها کتاب خوبی است که مرحوم جلال آل احمد نوشته است! گفتند؛ ولی کتاب پیرمرد و دریا را ارنست همینگوی نوشته است و یارو بدون آن که به روی خودش بیاورد گفت؛ دیگه بدتر، یک کتاب خوب هم که دارد، ارنست همینگوی برایش نوشته است!