bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۶۱۸۹۲

سروری: بهتر از قالیباف پیدا می‌کردیم به او رای می‌دادیم

عضو اصولگرای شورای شهر تهران با بیان اینکه دخالت احزاب در شورای شهر تهران نگران کننده است، گفت: دخالت احزاب و گروه های سیاسی در شورای شهر چهارم نسبت به شورای شهر اول تندتر است.

تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۲
عضو اصولگرای شورای شهر تهران با بیان اینکه دخالت احزاب در شورای شهر تهران نگران کننده است، گفت: دخالت احزاب و گروه های سیاسی در شورای شهر چهارم نسبت به شورای شهر اول تندتر است.

پرویز سروری در گفتگو با مهر، اظهار داشت: نگرانی زیادی در شورای چهارم در حال شکل گیری است و من افق این شورا را هر روز نگران کننده تر می بینم. درونمای این شورا از چشم انداز آن نگران کننده تر است به این دلیل که مسائل سیاسی و دخالتهای احزاب و گروههای سیاسی در این شورا نسبت به شورای اول تندتر است.

وی ادامه داد: این موضوع واقعا ایجاد نگرانی می کند و من نمی دانم تعریفی که احزاب از نماینده ها دارند، چیست. شاید آنها نماینده را فردی مصلوب الاختیار می دانند که قرار است صرفا دستورات حزبی آنها را اجرا کند. آیا قرائت برنامه نامزدها امری بیهوده و سمبولیک است و افراد قبلا تصمیمشان را در این باره گرفته اند و ارائه برنامه ها تاثیری در آنها ندارد؟

به گفته عضو شورای شهر چهارم آیا در آینده نیز در بررسی لوایح و طرح ها، نمایندگان مصلوب الاختیار را شاهد خواهیم بود که احزاب در خارج شورا در مورد مثبت و منفی بودن نظرشان نسبت به طرح و لایحه نظر داده و نمایندگان تنها مجری اوامر آنها هستند؟سئوالات بسیاری است که باید در این باره پاسخ داده شود.

سروری با بیان اینکه برخی رفتارها غیرحرفه ای و آماتور و مدل افغانستان است، تصریح کرد: چه معنایی دارد وقتی نماینده ای خودش بررسی ها را انجام داده و مبتنی بر نقطه نظراتش رای داده است این گونه رفتار شود. در مجلس هم احزاب و گروه های سیاسی وجود دارند اما به این شکل غیرحرفه ای و آماتور رفتار نمی شود. واقعا این رفتارها مدل افغانستان و کشورهای عقب مانده است که تاکنون ندیده بودیم به علت یک رای برخوردهای سیاسی انجام شود.

وی افزود: در مجلس نیز احزاب سیاسی وجود دارند و افراد اصلاح طلب نیز در مجلس حاضر هستند که در بسیاری از لوایح و انتخاب وزرا رایشان مخالف مجموعه حزبشان باشد. هیچ گاه چنین رفتارهای سیاسی به دور از شان و شئون نماینده ها را از نمایندگان مجلس ندیده ایم. این رفتارها از برخی اعضای شورای شهر کاملا مغایر با منافع شورا است.

سروری با اعلام اینکه شورا جولانگاه مسائل سیاسی نیست، گفت: شورای شهر عرصه فنی، تخصصی و مبتنی بر نگاه مدیریت شهری است. چگونه قرار است از این به بعد احزاب در مورد همه موضوعات نقطه نظراتشان را بگویند و اگر نماینده ای مخالف آن عمل کرد با تیغ تیز طرد و عزل مواجه شود. این خطر بزرگی است که کشور را تهدید می کند.

وی با بیان اینکه امروز افراطی گران با شعار اعتدال، می خواهند مدیریت کشور را به دست بگیرند، تاکید کرد: هر روز در دولت و در نگاه های مختلف این افراطی گری تاثیرگذار بوده و نمود پیدا می کند. امروز شورای شهر جولانگاه این تنش های سیاسی شده است.

عضو شورای شهر تهران با اعلام اینکه ما هر روز شاهد این رفتارهای غیر متناسب با شان نمایندگی شورا هستیم، اظهار داشت: از یک طرف شاهد فشار روی نمایندگان شورا و برخوردهای مبتنی بر انگیزاسیون هستیم ضمن اینکه عده ای آرای نمایندگان را به روش های پلیسی کشف می کنند و بعد برخوردهای نامناسبی را انجام می دهند.این موضوع مغایر با مردمسالاری دینی است و احزاب ظاهرا نقش خود را فراموش کرده و در حال غرق شدن هستند.

سروری با اشاره به موضوع انتخاب رئیس شورا تصریح کرد: در موضوع انتخاب ریاست شورا تعدادی از دوستان ما نیز به آقای مسجدجامعی رای دادند و ما هرگز چنین برخوردی را با آنها انجام ندادیم. گله ما فقط از کسانی بود که تا آخرین لحظه گفتند ما به آقای چمران رای می دهیم اما به فرد دیگری رای دادند که ما این موضوع را مغایر با اخلاق می دانیم. از اول به آنها گفتیم که می آمدید و می گفتید که ما می خواهیم به آن فرد رای بدهیم اما نه اینکه حرف و عملتان فرق داشته باشد. این نفاق در عمل و مغایر با اخلاق اسلامی است. متاسفانه شاهد رفتارهای کاسب کارانه و بده بستان ها در شورای شهر هستیم و این موضوع یک زخم بزرگ بر پیکره شورا است. احزاب در خارج شورا رفتار قیم مآبانه دارند که اصلا مورد قبول نیست. این رفتارهای غیر حرفه ای دامنه تنش ها را در شورا افزایش می دهد.

وی در بخش دیگری از سخنانش که اگر گزینه ای بهتر از قالیباف پیدا می کردیم به او رای می دادیم، گفت: در مجلس هفتم نیز به آقای رحمتی که گزینه اصلاح طلبان در دولت احمدی نژاد بود به دلیل برنامه خوب رای دادیم.
bato-adv
bato-adv