bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۲۷۸۸۰
نتایج آخرین تحقیقات

سقوط هواپیمای آلمانی احتمالاً عمدی بوده است

تحقیقات درباره پرواز سانحه‌دیده شرکت هواپیمایی «جرمن‌وینگز» آلمان حاکی از آن است که کمک خلبان با کم کردن «عمدی» ارتفاع باعث سقوط این هواپیمای «ایرباس ۳۲۰» شده است.

تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۴
فرارو- نتایج آخرین تحقیقات درباره پرواز سانحه‌دیده شرکت هواپیمایی «جرمن‌وینگز» آلمان حاکی از آن است که کمک خلبان با کم کردن «عمدی» ارتفاع باعث سقوط این هواپیمای «ایرباس ۳۲۰» شده است.
 
بازپرس فرانسوی این پرونده روز پنجشنبه در گفتگو با یورو نیوز، گفت کمک‌خلبان ظاهراً به عمد، قصد ساقط کردن هواپیما را داشته است.
 
کارشناسان شرکت هوایی «جرمن‌وینگز» ساعاتی پیشتر بر اساس بررسی‌های بر روی جعبه سیاه هواپیما گزارش داده بودند در لحظات سقوط، مجادله‌ای بین دو خلبان در جریان بوده و یکی از آنها تلاشی ناکام برای ورود به کابین خلبان را داشته است.  
 
یک مقام آگاه و بی نام، ماجرا را برای نیویورک تایمز اینگونه شرح داده بود:‌ «خلبان دوم ابتدا آرام بر در می‌کوبد ولی صدایی نمی‌شنود، سپس محکم‌تر به در می‌کوبد و خواستار باز شدن در می‌شود و باز هم جوابی نمی‌شنود؛ دست آخر سعی می‌کند درب را بشکند که باز هم موفق نمی‌شود.»
 
کارشناسان «جرمن‌وینگز» به رغم این هنوز نتوانسته بودند مشخص کنند کدام خلبان (خلبان اصلی یا کمک‌خلبان) در کابین حضور داشته است. «برایس رابین» بازپرس فرانسوی پرونده، روز پنجشنبه با بیان  نتایج تحقیقات، ابعاد جدیدی از ماجرا را روشن و تصریح کرد کمک‌خلبان، هدایت هواپیما را در لحظات سقوط در دست داشته است. کمک‌خلبان فردی به نام «آندراس لوبیتز» و تبعه کشور آلمان معرفی شده است.
 
رسانه‌های بین‌المللی و کارشناسان پیش از این احتمالات مختلفی را درباره انگیزه احتمالی خلبان حاضر در کابین مطرح کرده بودند.
 
نشریه انگلیسی ایندپندنت به عنوان مثال به نقل از کارشناسان فرانسوی گفت که احتمال بیماری ناگهانی (سکته و یا بیهوشی) و یا خودکشی خلبان هواپیمای سانحه‌دیده وجود دارد.
 
آنها البته احتمال بیماری ناگهانی را دور از ذهن دانسته و گفته‌اند که «برای کاستن ممتد از ارتفاع هواپیما و نگه داشتن این شیب کند شیرجه به سمت زمین، خلبان باید تصمیم و اقدامی هوشیارانه بگیرد» که این به معنای قوی‌تر بودن احتمال سقوط عمدی هواپیمای خطوط هوایی جرمن‌وینگز است.
 
تحقیقات روز پنجشنبه از ابهام‌ها در این باره هم می‌کاهد؛ بازپرس فرانسوی پرونده در کنفرانس خبری روز پنجشنبه تصریح کرد که کمک‌خلبان احتمالاً به عمد هواپیما را ساقط کرده است.
 
بُعد دیگر ماجرا که روز پنجشنبه آشکار شد، بی‌خبری مسافران از فاجعه در حال وقوع در ثانیه‌های پایانی بوده است. «برایس رابین» در این کنفرانس خبری به شرح ده دقیقه پایانی این تراژدی مرگبار پرداخت و گفت قربانیان تا لحظه مرگ از فاجعه در حال وقوع آگاهی نداشته‌اند. به گفته وی، دستگاه ضبط صدا در کابین خلبان، صدای جیغ و فریاد مسافران را تنها در ثانیه‌های پایانی ثبت کرده است.  
 
آقای «برایس رابین» گفت: «ما توانسته‌ایم متن اظهارات ۳۰ دقیقه پایانی را به دست بیاوریم. در ۲۰ دقیقه پایانی خلبان‌ها عادی صحبت می‌کنند و همانند دو خلبان در جریان پرواز رفتار موقرانه‌ای با یکدیگر دارند.»
 
وی اضافه کرد: «سپس ما صدای اتاق فرمان را می‌شنیم که از کمک‌خلبان درخواست می‌کند که کنترل هواپیما را به دست بگیرد و صدای هل دادن یک صندلی می‌آید و بسته شدن در؛ بنابراین فرضیه ما این است که خلبان اصلی برای رفتن به دست‌شویی یا چیزی از این قبیل از کابین خارج شده بود.»
 
آقای رابین ادامه داد: «بنابراین او در این زمان به تنهایی کنترل هواپیما را به دست می‌گیرد... او در این لحظات از سیستم نظارتی پرواز استفاده کرده و ارتفاع هواپیما را کم می‌کند.
 
به گفته وی، این اقدام در این ارتفاع تنها می‌تواند به طور اختیاری و آگاهانه انجام شود.
 
او ادامه داد: «ما صدای فریادهای متعدد خلبان را می‌شنویم که خواستار ورود به کابین است. او خودش را معرفی می‌کند، اما جوابی از کمک‌خلبان شنیده نمی‌شود.»

گفتنی است روز چهارم فروردین یک فروند هواپیمای مسافربری ایرباس 320 متعلق به خطوط هواپیمایی آلمان در جنوب فرانسه سقوط کرد و همه 148 سرنشین ان کشته شدند.
ناشناس
Australia
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۶
اوخ اوخ اوخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۶
فرانسه از سهامداران اصلی ایرباس اروپاست بنابراین تعجبی نداره بخوان با این سناریوها ضعفهای ایمنی هواپیماشون رو بپوشونند و مشتریهاشون کمتر شه! نمیدونم شاید این نظر هم توهم توطئه باشه ولی بین بوئینگ و ایرباس هم در جذب مشتری رقابت عجیبیه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۶
بابا این ایرباسه 25 ساله است. هی بویینگ بویینگ میکنن انگار از جعبه سیاه هم داناترن.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۶
باید لیست مسافران این هواپیما و هواپیماهای مالزی و اندونزی را بررسی کرد، احتمال زیاد یک ارتباطی بین برخی مسافران این سه پرواز وجود دارد...
ناشناس
United States of America
۱۸:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۶
برای اطلاعات بیشتر در مورد "Uninterrupted flight control system","سیستم اضطراری کنترل خودکار هواپیما"به این منبع مراجعه کنید، هر چند در مورد نظریه پردازی در مورد یزده سپتامبر هم هست، ولی‌ در این مورد مهمترین سند، از سخنرانی‌ جرج بوش در سال ۲۰۰۱ و حتی قبل از ۱۱ سپتامبر گزارش تصویری وجود دارد که او وعده میدهد به زودی ، سیستمی‌ را برای از کار انداختن هواپیما روباها در هواپیما‌ها به کار خواهد گرفت که امکان کنترل هواپیما را از آنها خواهد گرفت... حالا اتفاقی‌ که افتاده، این سیستم دست ادامها ناباب و قدرتهای رقیب افتاده!

http://21stcenturywire.com/2014/08/07/flight-control-boeings-uninterruptible-autopilot-system-drones-remote-hijacking/
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۶
این ایرباس - اونی که شما می گی بویینگ .
انتشار یافته: ۱۵
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۶
ای وای
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۶
اینروزا سقوط ایرباس توجیه‌ای شده بود برای عادی جلوه دادن سقوط توپولوف و یه عده مدام این حادثه رو میزدن تو سر مخالفین توپولوف که خدا رو شکر با این خبر این بهونه و توجیه ازشون گرفته شد
ناشناس
China
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۶
این که بدتره. نشون میده چه راحت میشه یه هواپیما به اون گندگی رو زد به در و دیوار بدون اینکه بشه مانع شد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۶
هواپیماهای توپولوف واقعا بده ولی نظرت تو حلق آخه کی این حرف رو گفته
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۶
دري بري نوشتيا
موسوی
Russian Federation
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۶
خلبان های دیوانه، اگه میخواهید خودکشی کنید هزار راه دیگه هست که خودکشی کنید و به دیگران آسیب نزنید. ما در چه دنیایی زندگی میکنیم که عده ای دیوانه جان مردم رو به بازی میگیرند.
ناشناس
United States of America
۱۸:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۶
آخرین حرکت خبری که برای منحرف کردن مسیر تحقیق بیرون آمده، همان کار کلیشه همیشگی‌ است، احتمالا خلبان به دنبال خود کشی بوده چون یکی‌ از خلبان‌ها در آن ۸ دقیقه از کابین بیرون رفته و نتونسته به داخل کابین برگردد چون خلبان داخل کابین در را ٔبر روی او باز نکرده و بنابرین در کابین تنها بوده و به همین جهت جعبه سیاه هیچ صحبتی‌ را در داخل کابین ضبط نکرده به جز ضربه به در برای باز کردن!!!!!!... می‌بینید، یعنی‌ در طول یکسال، ۳ خلبان(دو خلبان مالزی و یک خلبان آلمانی) ناگهان تصمیم میگیرند خود کشی کنند، خوب به هر حل آنها حضور ندارند که از خود دفاع کنند... ولی‌ هنوز این سوال باقی‌ است که چرا خلبان مالزی، ۶ ساعت به سفر ادامه داده تا خود کشی کند و یا چرا خلبان دوم فرانسوی در خط هوای مالزی ، در سانحه اندونزی برای خود کشی، مسیر ارتفاع گرفتن ناگهانی را انتخاب کرده و یا این خلبان آلمانی‌، ۸ دقیقه به پرواز در مسیر مستقیم ادامه داده تا خود کشی کند!!!!!...به هر حال در همه دنیا روال شده که به هر دلیل نخواهند در مورد دلیل واقعی سانحه شفافیت داشته باشند، همه افکار را به خلبان بیچاره که حالا نیست تا از خود دفاع کند ،منحرف میکنند.

اما چیزی که حقیقتاً اتفاق افتاده همین مساله کنترل هواپیما از روی زمین است که توسط برخی‌ کار شناسان در سایتهای خارجی‌ هم به آن اشاره شده مانند نمونه زیت:

به تور خلاصه شرکت بوئینگ در سال ۲۰۰۶ سیستمی‌ را به هوپیما‌ها اضافه کرده تحت عنوان"Uninterrupted flight control system","سیستم اضطراری کنترل خودکار هواپیما" که در موقع هواپیما ربایی میتواند مانند یک سیمولاتر از روی زمین کنترل کامل و مطلق هواپیما را به عهده بگیرد و هیچکس در داخل هوپیما نمیتواند آن را override یا باطل کند و اشاره شده که بسیاری از خلبانها از این موضوع به شدت انتقاد دارند!

In 2006 Boeing cam out with the "Uninterrupted flight control system" due to hijackings. On the ground is a mock cockpit and if a plane is taken over the system takes over the entire flight deck no one on the plane can override this system. The pilot or program on the ground has full command of the plane and what it does. Many planes have been fitted with these system and many pilots are very upset as they are not told what planes have these units installed. I don't blame the pilots, what if this technology gets into the wrong hand
ناشناس
United States of America
۱۹:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۶
یاد جام جهانی‌ ۲۰۰۲ کره افتادم که کره جنوبی با نفوذ در داوری، تیمهای بزرگ را مانند ایتالیا حذف کرد ولی‌ در نیمه نهایی به آلمان خورد و و نفوذ مسئولین آلمانی‌ بٔر نفوذ کرییها چربید و داور نتوانست برای کره کاری کند... حالا هم آلمان برای اینکه سابقه عالی‌ و بدون نقص کشورش در پرواز هوائ از نظر فنی‌ خراب نشود، به مسئولین غربی اجازه نمیدهد که دلیل این حادثه را فنی‌ اعلام کنند و باید آنها به دنبال نظریه دیگری برای پوشش دلیل اصلی‌، یعنی‌ لوو رفتن کدها کنترل پرواز توسط قدرت رقیب باشند و مطمئنا در ادامه خلبانهای آلمانی‌ نیز از این جرم نکرده ، تبرئه خواهند شد و وقتی‌ آب از جریان افتاد، دلیل واقعی‌ این حادثه هم مانند ۳ هواپیمی مالزی ، درز گرفته خواهد شد... فقط خدا به داد هواپیمی پنجم و مسافران مظلوم آن به رسد که میتواند هر یک از ما باشیم... سکوت در برابر پوتین و جنگ کثیف شارق و غرب در زمین کشورهای میانی جهان سوم یا اروپای مرکزی، خیانت به انسانیت است
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۶
مگه جعبه سیاه مالزی پیدا شده. این جعبه سیاه داره میگه. تو از عالم غیب خبر داری یا توهم زدی؟؟
bato-adv
bato-adv
bato-adv