درگيري دو دوست كه به خاطر چند گوني برنج آغاز شده بود با قتل يكي از آنها رنگ خون گرفت. قاتل مردي ٣٠ ساله است كه از ١٠ سال پيش در زندان است و حكم قصاصش يك بار از سوي ديوان عالي كشور رد شده و پروندهاش براي رسيدگي مجدد در اختيار دادگاه كيفري استان تهران قرار گرفته است. ٢٨ شهريور ٨٥ وقوع يك فقره نزاع مرگبار در يك مغازه به پليس اسلامشهر اطلاع داده شد. با حضور ماموران در محل مشخص شد كه درگيري بين دو مرد ٢٠ و ٢٥ ساله اتفاق افتاده و مرد ٢٥ ساله به دليل اصابت جسم تيز به قتل رسيده است.
از آنجا كه متهم از محل حادثه گريخته بود، به سرعت تيمي از كارآگاهان به تحقيقات ميداني پرداخته و هويت او را شناسايي كردند. او پس از مدتي هنگام رانندگي دستگير و به كلانتري منتقل شد. متهم كه مقادير زيادي روانگردان شيشه در خودرويش كشف شده بود در همان بازجوييهاي ابتدايي به قتل اعتراف كرد تا پروندهاش براي رسيدگي در اختيار دادگاه كيفري استان تهران قرار گيرد. او كه در نخستين جلسه دادگاه با درخواست قصاص اولياي دم روبهرو شده بود، با وجود انكار قتل عمد، از قضات حكم قصاص گرفت تا در آستانه اعدام قرار گيرد. با اين حال ديوان عالي كشور اين حكم را رد كرد و پرونده را براي رسيدگي مجدد به شعبه چهارم دادگاه كيفري استان تهران به رياست قاضي عبداللهي فرستاد. متهم كه اكنون ٣٠ ساله است صبح ديروز بار ديگر با درخواست قصاص مادر مقتول روبهرو شد.
او سپس قتل عمد را انكار كرد و گفت: «چند روز به ماه رمضان مانده بود. من در مغازهام مشغول بستهبندي برنج بودم كه مقتول چند گوني برنج خواست. گفتم چون هنوز قيمت برنج از طرف اتحاديه اعلام نشده نميتوانم به تو برنج بفروشم كه عصباني شد و از مغازه بيرون رفت. چند دقيقه بعد، داشتم مغازه را جارو ميزدم كه با برادرش آمد. مقتول دو شيشه نوشابه دستش بود كه با آنها به سمتم حمله كرد و چند ضربه با شيشه شكسته به شكم و سرم زد. با هم درگير شده بوديم كه ناگهان هر دو روي زمين افتاديم و شيشه شكسته به شكم و پاي او فرو رفت. من هيچ شيء تيزي همراه نداشتم و بدشانسي آوردم.»او در آخرين دفاع خود نيز گفت: «من ١٠ سال است كه در زندانم و پروندهام درباره روانگردان شيشه هم در دادگاه انقلاب است و هنوز حكمي براي آن صادر نشده. در اين مدت زندگيام را باختهام و ١٠٠ بار تاوان دادهام. هر روز هم براي مقتول نماز ميخوانم.» پس از او چند شاهد نيز پشت جايگاه قرار گرفتند اما هيچ كدام از آنها لحظه قتل را نديده بودند تا سرانجام، رييس دادگاه پايان جلسه را اعلام كند و براي صدور حكم با دو قاضي ديگر وارد شور شود.