bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۰۴۹۶۰

گزارش تکان‌دهنده از جنایات علیه مسلمانان روهینجا

براساس گزارش امروز (جمعه) سازمان ملل مشخص شد که در جریان چهار ماه سرکوب نظامیان ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینجا احتمالا صدها تن از این افراد کشته شده‌اند.

تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۵
براساس گزارش امروز (جمعه) سازمان ملل مشخص شد که در جریان چهار ماه سرکوب نظامیان ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینجا احتمالا صدها تن از این افراد کشته شده‌اند.
 
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، در این گزارش که از سوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل منتشر شده با اشاره به سرکوب مسلمانان روهینجا توسط ارتش میانمار که از  10 اکتبر آغاز شد، آمده است: عملیات پاکسازی منطقه احتمالا باعث کشته شدن صدها تن شده است.
 
در این گزارش که برمبنای مصاحبه با 204 آواره روهینجایی است که به بنگلادش گریخته‌اند، آمده است: احتمال زیادی وجود دارد که جرایم علیه بشریت در میانمار رخ داده باشد.
 
قربانیان گفته‌اند که این اقدامات و خشونت‌ها از سوی اعضای سرویس‌های امنیتی میانمار یا شبه نظامیانی که در کنار ارتش و پلیس کار می‌کنند، به وقوع پیوسته است.
 
دفتر حقوق بشر سازمان ملل در یک بیانیه خبری اعلام کرد: گزارش شده که یک کودک 8 ماهه گردنش بریده شده درحالیکه مادرش از سوی پنج افسر امنیتی مورد تجاوز جنسی گروهی قرار گرفته بود.
 
سازمان ملل همچنین اعلام کرد که گزارش شده سه کودک شش ساله یا کوچکتر با چاقو سلاخی شدند.
 
زید بن رعد الحسین، رئیس دفتر حقوق بشر سازمان ملل در این بیانیه اعلام کرد:‌ این چه نوع جنایتی است که در آن مردی کودکی شیرخواره را از مادرش دور می‌کند؟!
 
47 درصد از افرادی که توسط سازمان ملل مورد مصاحبه قرار گرفتند، گفتند که یکی از اعضای خانواده‌شان در این عملیات کشته شده درحالکیه 43 درصد نیز گفتند که مورد تجاوز قرار گرفته‌اند.
 
دولت میانمار روهینجاها را یکی از اقلیت‌های مذهبی در کشور نمی‌داند و آنها را بنگالی می‌نامد.
 
سرکوب ارتش در استان راخین در غرب میانمار که محل اصلی اسکان روهینجایی‌هاست در پی یکسری حملات در 9 اکتبر به پست‌های مرزی رخ داد.
 
بررسی دولت یانگون درباره اقدامات صورت گرفته در این عملیات نظامی هرگونه دست داشتن نیروهای امنیتی را در کمپین نسل کشی علیه روهینجایی‌ها رد کرده است.
 
رئیس دفتر حقوق بشر سازمان ملل امروز بار دیگر از دولت میانمار به ریاست آنگ سان سوچی، دموکراسی خواه میانماری و برنده جایزه صلح نوبل خواست تا برای توقف این جرایم اقدامی صورت دهد.
 
وی گفت: دولت میانمار باید سریعا این نقض‌های گسترده علیه حقوق بشر را علیه مردم خودش متوقف کند، به جای آنکه به رد آنچه که اتفاق افتاده، ادامه دهد.
bato-adv
bato-adv
bato-adv