bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۳۲۵۰

همسر محسن میردامادی: اتهاماتش را قبول ندارد

تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۲۱ مهر ۱۳۸۸


اعتماد: محسن میردامادی فعال سیاسی و دبیرکل جبهه مشارکت از مهمترین احزاب اصلاح‌طلبان ایران است. میردامادی از رهبران دانشجویان مسلمان پیرو خط امام بود که بحران گروگان‌گیری در سفارت آمریکا را آفریدند. او نماینده تهران در مجلس ششم (۱۳۷۸ تا ۱۳۸۲) و رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی این مجلس بود، اما صلاحیت او برای انتخابات مجلس هفتم مورد تأیید شورای نگهبان قرار نگرفت.

میردامادی همچنین مدیرمسئول نوروز ارگان جبهه مشارکت و مهمترین روزنامه اصلاح‌طلب در زمان انتشار بود و در تیرماه سال ۱۳۸۱ علاوه بر توقیف روزنامه‌اش، به ۶ ماه حبس محکوم شد.

او در جریانات مربوط به رویدادهای پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران (۱۳۸۸) بازداشت شد وتا کنون نیز در بازداشت به سر می برد.

گفتگو با زهرا مجردي، همسر محسن ميردامادي درباره وضعیت او:

-آخرين ملاقات تان با آقاي ميردامادي چه زماني بود؟ لطفاً در خصوص آخرين ملاقات تان توضيح بدهيد.
آخرين ديداري که با ايشان داشتيم چهارشنبه هفته گذشته بود. خدا را شکر، حال ايشان خوب بود. بعد از ترخيص از بيمارستان يک مقدار دارو براي ايشان تجويز شده است که ظاهراً به ايشان رسيده است و در حال حاضر حال شان خيلي بهتر شده است. همين طور مطلع شديم ايشان از بند انفرادي به بند عمومي منتقل شده اند و آن طور که شنيدم ديگر دوستان را نيز از زندان انفرادي به بند عمومي منتقل کرده اند.

-علت انتقال ايشان به بيمارستان چه بود؟
ايشان 10 روز پيش حدود پنج روز در بيمارستان بستري بودند به علت اسپاسم قلبي.

-به علت شرايط زندان؟
بله، به هر حال شرايط سلول انفرادي شرايط سنگيني است. خب ما شاهد بوديم چندي پيش آقاي نبوي هم براي انجام عمل جراحي به بيمارستان منتقل شدند. در خصوص آقاي ميردامادي براي آنکه بتوانند مساله اسپاسم قلبي ايشان را کنترل کنند ايشان را به بيمارستان منتقل کردند. مري شان هم چرک کرده بود و اين مسائل باعث شد مدت بستري شدن شان در بيمارستان طولاني تر شود.

در بيمارستان از ايشان آزمايش هاي کاملي گرفته شد و بعد از آن مقداري دارو برايشان تجويز شد تا مشکلات به وجودآمده رفع شود. من به آقايان هم عرض کردم شرايط زندان شرايطي است که به خودي خود اين مسائل پيش مي آيد. ما به هر شکل اميدواريم هر چه سريع تر تکليف تمام اين عزيزان روشن شود و همگي آزاد شوند.

-زماني که ايشان در بيمارستان بستري بودند شما وي را ملاقات کرديد؟
خير، ما بعداً که به ملاقات شان رفتيم، ايشان گفتند در بيمارستان بستري بودند.

-آقاي ميردامادي چند روز بعد از بازداشت با شما تماس گرفتند؟
ايشان شنبه 23 خرداد به مدت 24 ساعت بازداشت بودند، سپس آزاد شدند، بعد مجدداً روز 30 خرداد بازداشت شدند تا به امروز، يعني ايشان نزديک چهار ماه است که در زندان به سر مي برند. اولين تماسي که ايشان با ما داشتند، 40 روز بعد از دستگيري شان بود و اولين ملاقات مان حدود 60 روز بعد از بازداشت ايشان بود.

-شما طي آن 40 روز هيچ اطلاعي از ايشان نداشتيد؟
خير، فقط مي شنيديم در اوين و در بند حفاظت اطلاعات سپاه هستند.

-طي اين چهار ماه شما چند بار با ايشان ملاقات داشته ايد؟
روز چهارشنبه ما با ايشان ملاقات کرديم و دو هفته گذشته گفتند از اين به بعد به طور هفتگي به ما وقت ملاقات خواهند داد.

-آيا تا به حال ايشان با وکيل شان ديدار داشته اند؟
بله، ايشان تا به حال دو بار با وکيل شان ملاقات کرده اند.

-وکيل خود آقاي ميردامادي با ايشان ملاقات داشته اند يا وکيل تسخيري؟
وکيل خودشان بوده اند. آقاي حسين آبادي که وکيل آقاي تاج زاده هم هستند تا به امروز دو بار با آقاي ميردامادي و يک بار هم با آقاي تاج زاده ديدار کرده اند.

-شما در جريان ملاقات انجام شده هستيد؟
خيلي در جريان جزييات اين ملاقات ها نيستم. فکر مي کنم در خصوص کيفرخواست با هم صحبت کرده اند. اگرچه هنوز کيفرخواست براي آقاي ميردامادي صادر نشده است و آنچه به عنوان کيفرخواست مطرح شده است، جنبه عمومي دارد. مشکل در حال حاضر اين است که کيفرخواست انفرادي براي ايشان صادر نشده است که وکيل بتواند روي آن کار کند و به همين دليل هم بلاتکليفيم و اين بلاتکليفي آزاردهنده است. ما اميدوار بوديم با تغييرات در قوه قضائيه مقداري روند پيگيري کار عزيزان مان تسريع شود ولي هيچ نشانه يي از تسريع پيگيري ها ديده نمي شود.

-با توجه به اينکه اخيراً شاهد آزادي آقاي حجاريان بوده ايم، ممکن است به زودي شاهد آزادي آقاي ميردامادي و ديگران هم باشيم. آيا آقاي ميردامادي خودشان در اين خصوص اظهار نظري کرده اند؟
نه، ايشان هيچ صحبتي در اين خصوص نکرده اند ولي مي گفتند برخي ديگر از دوستان قرار است آزاد شوند.

-چه کساني؟
همان کساني که اسم شان در سايت هاي خبري هم آمده؛ آقايان عطريانفر، ابطحي و شريعتي. ايشان اميدوار بودند اين دوستان زودتر آزاد شوند.

-آيا ايشان اتهامات وارده را قبول دارند يا خير؟
خير، به هيچ عنوان قبول ندارند چرا که فعاليت آنها براي کانديدايي بوده است که در چارچوب قانون اساسي توسط شوراي نگهبان تاييد صلاحيت شده است و ستادها و فعاليت ها همگي قانوني بوده است و افراد و دست اندرکاران اين فعاليت ها هم همگي از خدمتگزاران نظام هستند و کارنامه هاي درخشاني دارند.

bato-adv
bato-adv
bato-adv