فرارو- مدتی است که اخباری از خرابکاری های کوچک در شهر های کشور و یا حتی در کشورهای دیگر علیه امکان وابسته به دولت یا حکومت ایران در رسانه های منتشر می شود. خرابکاری هایی همچون آتش زدن اماکن دولتی و یا مساجد، یا شکستن شیشه بانک ها و یا حتی حمله به دفاتر دیپلماتیک ایران در خارج از کشور. این خرابکاری ها با عنوان "ری استارت" انجام می شود. "ری استارت" چیست و چه هدفی را دنبال می کند؟
به گزارش فرارو، چندی پیش تصاویری از حمله به مسجد "جوادالائمه" در شرق تهران با مواد آتشزا منتشر شد. در ویدئو منتشر شده مشخص است یک جوان در ورودی مسجد جواد الائمه را آتش می زند.
در آن ویدئو خرابکارعنوان "ری استارت" را در محل خرابکاری خود می نویسند. در همان ابتدا برخی رسانه های داخلی "ری استارت" را گروهی شیطان پرست معرفی کردند.
در کنار این خبر، اخباری پراکنده نیز از حملات زنجیره ای به بانک ها منتشر شد. براساس آن عده ای اقدام به آسیب رساندند به شیشه های چند بانک کرده بود.
آتش زدن مسجد جواد الائمه در تهران
اما روز 19 مهر ماه رئیس پلیس تهران از شناسایی و بازداشت کسانی خبر داد که شیشه بانکها را شکسته و ورودی مسجد جوادالائمه در شرق پایتخت ایران را به آتش کشیده بودند.
سردار رحیمی ارتباط این افراد را با گروه های شیطان پرستی رد کرد.
او در جمع خبرنگاران گفت که عدهای تحت تأثیر یک شبکه ماهوارهای دست به شکستن شیشه تعدادی بانک و آتش زدن ورودی مسجد جوادالائمه زده بودند که به گفته او شناسایی و بازداشت شدهاند.
اشاره رییس پلیس تهران به برنامه صوتی-تصویری "محمد حسینی" است. این برنامه با عنوان "ری استارت" در فضای مجازی منتشر می شود.
"ری استارت" برنامه ای است که شامل مباحث عرفانی و فلسفی می شود، که تلاش می کند برخی موارد مطرح شده در ادیان را به چالش بکشد. مجری این برنامه مدعی ارائه نوعی عرفان و صوفی گری است.
او سعی می کند با مایه های طنز و کمدی مسائلی بسیار جدی و بنیادین را به بازی بگیرد. محمد حسینی اعلام کرده که از خود چیزی نمیگوید بلکه فقط از متون کهن و نو اهل تصوف و عرفان و خصوصا از مولوی و عطار و حافظ و سعدی و… سخن میگوید.
مجری این برنامه مدعی است که به دنبال "ری استارت"، به معنای «آغاز دوباره یا شروع از اول»، "تفکر" مخاطبان خود است.
با این حال ادعاهای او بسیار عجیب است به طور مثال در یکی از موارد او روحانیون مسلمان و یهودی را متهم به همدستی برای تحریف تاریخ می کند.
اما در کنار این برنامه محمد حسینی مدعی است که "ری استارت" به دنبال ایجاد یک اپوزیسیون فعال علیه حکومت ایران است.
او می گوید 30میلیون هوادار دارد.
در همین راستا او هوادارانش را که با عنوان "ری استارتیها" آنها را خطاب می کند تحریک کرده است که با سنگ یا تفنگ ساچمهای شیشه بانکها، ادارات و خودروهای دولتی را بشکنند تا از این طریق نارضایتی خود را از حکومت نشان دهند.
او یک کانال تلگرامی فعال نیز دارد که بیش از 120هزار نفر عضو آن هستند.
در این کانال تلگرامی گزارش های هر روزه از خرابکاری های کوچک هوادارانش در شهرهای مختلف را منتشر می کند. آخرین خرابکاری که "ری استارت" مدعی آن شده است در رشت و در یک پایگاه بسیج بوده است که در یک ویدئو نمایش داده می شود فردی در حال به آتش کشیدن آن است.
همچنین محمد حسینی مدعی است که حمله چند روز پیش به دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن با سنگ توسط هواداران "ری استارت" صورت گرفته است.
تعرض به دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن
چندی پیش هم مقامات پلیس از بازداشت تعدادی جوان خبر داده بودند که با تیروکمان یا تفنگ بادی شیشه بانکها را شکسته بودند. پلیس اقدام این افراد را "کودکانه" توصیف کرده بود و گفته بود که آنها را به زودی آزاد میکند.
اخیرا خبرگزاری قوه قضائیه در گزارشی به حوادث اخیر پرداخته و آن را استفاده از بستر پیامرسان تلگرام برای ایجاد ناامنی در کشور توصیف کرده است.
در این گزارش به سخنان اخیر دادستان کل اشاره شده که گفته بود: "فضای مجازی نیاز به اقدام اورژانسی مسئولین دارد و اگر به صورت فوری و اورژانسی به درمان آن نپردازیم، ما را میکشد."
محمد حسینی کیست؟ محمد حسینی، مجری و شومن سابق تلویزیون ایران است. او متولد۱۳ تیرماه ۱۳۴۸ در تهران است.
او دانش آموخته رشته فیزیک از دانشگاه اصفهان است.
حسینی در سال ۱۳۶۸ در این دانشگاه با تئاترهای «قنبرعلی دکتر میشود» و «مجری ناشی» به عنوان نویسنده و بازیگر درخشید که مورد استقبال دانشجویان، اساتید و هنرمندان قرار گرفت. حسینی دیری نگذشت که تئاتر زیر آسمان شهر جمله «انسان و شیطان» و «ازدواج با خودت» را به صحنه آورد.
او کار خود با تلویزیون را در سال 73 در یک برنامه نوروزی آغاز کرد. حسینی درباره آن برنامه و شروع کارش در تلویزیون گفته است: «من آنجا آهنگ فارسی هندی خواندم. آهنگ شعله بود. با امير جعفری رقصيديم. بعد شبکه دو مرا صدا کرد که شما به عنوان نويسنده کارگردان و بازيگر بيا و يک مجموعه ای داشتند که آقای اسکندری مجری تلويزيون تهيه کننده اش بود. من آنجا شروع کردم به ساخت برنامه های تلويزيونی. البته من تنها نبودم. يک گروه ديگر هم بودند به نام آقای هدايتی که با هم شروع کرديم.»
اما نام محمد حسینی بیش از هر چیز با شبکه تهران گره خورده است او در این شبکه با مجری مشهور و باسابقه تلویزیون یعنی کاظم احمدزاده همکاری کرد که شهرت هر دو را به شدت افزایش داد. حسینی نقش به اصطلاع کاراکتر "قرتی" را در اجراهایش بر عهده داشت و احمدی زاده نقش یک فرد "حزب اللهی" را اجرا می کرد.
حسینی همچنین در برنامه های مسابقه ای نظیر "سیمرغ" و "مسابقه بزرگ" شهرتش دو چندان شد. حسینی در تمام سال های فعالیتش در ایران به عنوان مجری "شوخ و شنگ" شناخته می شد.
او در اواخر حضورش در ایران به خاطر فعالیت در یک موسسه خیریه متهم به کلاهبرداری شده بود، اما به گفته خودش از این اتهام به سرعت "تبرئه" شده است.
محمد حسینی در سال 89 و پس از وقایع انتخابات سال 88 از ایران خارج شد. او در دی ماه 89 پس از مصاحبه با برنامه "پارازیت" ساخته صدای آمریکا از جنبش سبز حمایت کرد. او در این راستا ویدئو هایی منتشر کرد.
محمد حسینی پس از آن در آمریکا مقیم شد و برای شبکه های ماهواره ای ایرانی در این کشور برنامه های طنز و کمدی تولید کرد. او همچنین به تولید برنامه های رادیویی و تئاتر پرداخت. او در دوبله نیز فعالیت هایی انجام داد.
او در ادامه فعالیت هایش هر روز مواضع تندتری علیه دولت و حکومت ایران اتخاذ می کرد. این مواضع تند اکنون به این نقطه رسیده است که حسینی از سخنان اخیر ترامپ و استراتژی تازه او درباره ایران حمایت می کند. او این حمایت را در برنامه های خود اعلام و تلاش می کند به مخاطبانش نشان دهد مواضع ترامپ منطقی و درست است.
اقدامات محمد حسینی کار را به جایی رسانده است که برادر او مرتضی حسینی به او تاخته است.
مرتضی حسینی، مجری تلویزیون و برادر محمد حسینی
مرتضی حسینی که مجری تلویزیون است در گفت و گو درباره اقدامات برادرش اظهار کرد: «قطعاً بسیاری از رفتارهای برادر من غلط است. این که مسائل و مشکلات کشورش را بین غریبهها مطرح کند کار کاملاً نادرستی است. مسجد و بانک اموال عمومیاند و از پول بیتالمال ساخته شدهاند. پول ساخت مساجد را پدران ما دادهاند و من صد درصد با تخریب آنها مخالفم. البته اگر مثلاً از گرانیها انتقاد میکند با حرفش موافقم؛ این موافقت صرفاً محدود به او نیست حتی اگر دیگران هم بگویند حمایت میکنم.»
او افزود: «برادرم معاند یا هرچیزی که اسمش را بگذارید باشد اما این بیشتر نوعی لجبازی است. برخی رفتار تلویزیون هم نامناسب است. حتی خود من وضعیتم را نمیدانم. نمیگویند که هستم یا کلاً اخراج شدهام. چرا باید من به عنوان یک منافق در تلویزیون باشم؟»
مرتضی حسینی گفت که شخصاً در گذشته برای حل مشکل برادرش پاپیش گذاشته است. او مدعی است که کسی در این موضوع تحویلش نگرفته است. مرتضی حسینی افزود: «قصد داشتم که این ماجرا را کمی آرام کنم ولی هیچ کس قبول نکرد. برادر من امروز کثیفترین آدم است ولی شاید فردا متحول شد. شاید اگر شما دراین قضیه قدم پیش بگذارید، ماجرا کلاً حل شود.»
او با اشاره به وضعیت نامناسب محمد حسینی، گفت: "فکر نکنید برادرم شرایط خوبی دارد. پولش را خوردهاند، بیکس و تنها شده است و صدها مساله دیگر."