bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۳۸۳۰۰
روحانی در تلویزیون

به خاطر رای شعار ندادم، هیچ کدام از وعده‌هایم را فراموش نکردم

روحانی در گزارشی که از عملکرد دولت دوازدهم در ۱۰۰ روز گذشته ارائه داد، به شعارهای اقتصادی‎اش در دوران تبلیغات انتخاباتی اشاره کرد و بر تعهدش برای اجرای آنها تا پایان عمر این دولت تاکید کرد.

تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۰۷ آذر ۱۳۹۶
نوسان شدید ارز نخواهیم داشت/ مشکلات منطقه باید با گفتگو حل شود 
 
فرارو- روحانی در گزارشی که از عملکرد دولت دوازدهم در ۱۰۰ روز گذشته ارائه داد، به شعارهای اقتصادی‎اش در دوران تبلیغات انتخاباتی اشاره کرد و بر تعهدش برای اجرای آنها تا پایان عمر این دولت تاکید کرد.

حجت الاسلام حسن روحانی در نشست تلویزیونی امشب خود به منظور ارائه گزارش 100 روزه به مردم پس از پیروزی در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری، سخنانش را با تسلیت مجدد به مردم کرمانشاه آغاز کرد و گفت: امیدواریم دولت و مردم در کنار هم بتوانند به این مردم آسیب دیده کمک کنند. او همچنین از همه کسانی که در 15 روز گذشته به مردم کرمانشاه کمک کردند، اعم از مردم، مقامات دولتی، نیروهای مسلح و ...تشکر کرد.
 
گزیده سخنان روحانی را در ادامه می‌خوانیم:
 
  • زلزله 7.3 ریشتری در دهه اخیر نداشتیم. این زلزله در شب رخ داد و راههای ارتباطی هم بسته شده بود که امدادرسانی را سخت می کرد. 2700 نفر از لحظه وقوع زلزله تا فردا ظهر از زیر آوار نجات پیدا کرده و بیش از 7000 نفر در بیمارستانها مداوا شدند. در سفری که به منطقه داشتم دیدم که روحیه مردم روحیه خوبی بود و درخواست های به حقی هم از مسئولان داشتند. به سرعت نیازهای اولیه مرتفع شد و 1550 عمل در 48 ساعت اول در بیمارستانهای آنها انجام شد.
  • اقدامات انجام شده پس از این زلزله نسبت به زلزله‎های رودبار و بم، خیلی بهتر بود و ساماندهی بهتری میان مردم و دولت بود. نقص های دولت را مردم جبران کردند و نیروهای مسلح هم به خوبی عمل کردند. هیات وزیران هم کمک مالی و غیرمالی به مردم را مصوب کرد.
  • در لایحه بودجه امسال شاهد تحول بزرگی خواهیم بود و به زودی به مجلس ارائه خواهد شد.
  •  دولت هدف اساسی اش را در حوزه اقتصاد قرار داده و به دنبال ریشه کن کردن فقر مطلق در طول چهار سال عمر دولت دوازدهم است. ایجاد عدالت و کم کردن نابرابری ها بین مردم و رونق اقتصادی، بالابردن درآمد مردم وتوزیع عادلانه منابع، در دستور کار دولت دوازدهم است.
  •  مستمری افراد کم بضاعت تا 5 برابر در این دولت اضافه خواهد شد.
  •  در اشتغال، عقب ماندگی‎هایی از گذشته داریم. از سال 85 تا 92، اشتغال ثابت در کشور صفر بوده است. از سال 93 اقدامات خوبی شده است. از پاییز 93 تا تابستان 96، سالانه 658 هزار اشتغال ثابت ایجاد شده است. این در برابر بیکاری جامعه و نیروی فعال آماده حضور در بازار کار، کم است و امیدواریم در دو سال آینده آن را به بالای 900 هزار نفر برسانیم.
  • در 100 روز اول دولت دوازدهم نسبت به دو سه سال گذشته، بهتر پیش رفته ایم. به تمام وزرای فعال در حوزه اقتصاد گفته شده است که یکی از اهداف ما افزایش اشتغال است. در فضای مجازی، صنعت، خدمات وکشاورزی می توانیم ایجاد اشتغال کنیم. طرح های ما برای ایجاد اشتغال، در 100 روز اول عملیاتی و اجرایی شده است. 120 هزار نفر برای کارآموزی و کارورزی ثبت نام کرده اند و این مسیر همچنان ادامه دارد. هدف ما این است که با اجرای طرح های مختلف، بیکاری را کاهش دهیم. کما اینکه از 11.7 به 10.7 در سال جاری رسیده ایم. اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.
  • در طول دولت یازدهم به کمیته امداد و بهزیستی کمک کردیم تا افراد را از زیر پوشش خارج کنند. اما همواره عده ای در کشور نیازمند کمک هستند. اساس این کمک این است که از طریق درآمدهای بیشتر بتوانیم به مردم کمک کنیم. درآمدها از طریق مالیات، صادرات نفت و ... اگرچه درآمدهای دولت افزایش یافته اما هزینه های ما نیز افزایش یافته است.
  •  یارانه بخش های مختلف در این دولت افزایش یافته است، اما نه به صورت نقدی. در بخش کشاورزی در چهار سال دولت گذشته، پول خرید تضمینی محصولات را دوبرابر افزایش داده ایم تا به کشاورزان کمک کنیم.
  • قبلا وعده داده بودم که از محل صندوق یک و نیم میلیارد استفاده کنیم. برای این کار برنامه ریزی شده است و اجرای این کار برای کمک به روستاها آغاز شده است. دولت در نظر ندارد که پول مستقیم به مردم بدهد. برای همین هم یارانه نقدی به مردم افزایش نیافته است و تنها تلاش شده که به مردم کم بضاعت تحت پوشش کمیته امداد و بهریستی یارانه بیشتری داده شود.
  • برای رشد اقتصادی باید نحوه بودجه ریزی تغییر کند باید مردم را وارد پروسه اقتصادی کنیم. برای رشد اقتصادی باید باید سرمایه گذاری خارجی را بیشتر جذب کنیم.
  • آن برنامه کاهش تورم را که قول داده بودیم در دولت یازدهم یک رقمی کنیم در این دولت ادامه خواهیم داد. هدف ما این است که تورم یک رقمی باقی بماند. وقتی می گوییم تورم یک رقمی است معنی اش این نیست که که مثلا 8 درصد ارزانی داشتیم معنی اش این است که اجناسی و خدماتی که در خدمت مردم قرار می گیرد 8 درصد اضافه شده است. هنرمان این است که نگذاشتیم 30 یا 40 درصد اضافه شود.
  •  در بحث رشد اقتصادی هم در دولت گذشته همزمان با کاهش تورم رشد اقتصادی را مثبت کردیم. رشد سال 91 منفی بوده است . سال 92 این منفی کم بود. در سال 93 رشد مثبت داشتیم. در سال 94 رشد اقتصادی کمی کاهش یافت ولی سال 95 رشد اقتصادی قابل ملاحظه ای داشتیم و برای اولین بار طی سالیان اخیر به رشد دو رقمی رسیدیم. امسال هم در سه ماهه اول رشد اقتصادی با نفت شش و نیم درصد و بدون نفت 7 درصد است. دولت دوازدهم به دنبال رشد اقتصادی بالای 5 درصدی است.
  • برای رشد اقتصادی باید نحوه بودجه ریزی تغییر کند باید مردم را وارد پروسه اقتصادی کنیم. برای رشد اقتصادی باید باید سرمایه گذاری خارجی را بیشتر جذب کنیم. در 100 روز اول 23.1 میلیارد دلار موافقت فاینانس گرفتیم. در 100 روز اول قراردادهای خارجی بیش از 5 میلیارد دلار نهایی شد است، با بانک های خارجی قراردادهایی بستیم. در بسیاری از زمینه ها، کشورها می گویند می فهمیم نباید به ایران کالا صادر کنیم بلکه باید در ایران سرمایه گذاری کنیم.
  • در جلسات اخیر روسای سه قوه بر حمایت همه جانبه از سرمایه گذاری ایرانیان خارج از کشور تاکید شد. همچنین به بازار اشتغال نیاز داریم. رشدی که توام با اشتغال و فناوری باشد را نیاز داریم. رشد فناورانه توام با اشتغال هدف دولت است. رشدی میخواهیم که توام با اشتغال بیشتر مردم و فناوری بیشتر.
  • ما در این 100 روز اول دولت دوازدهم 25 هزار میلیارد تومان برای بودجه عمرانی گذاشتیم و این تحول بزرگی است. این میزان تخصیص یافته و پرداخت شده است. در مجموع تا پایان سال رقم قابل ملاحظه ای در بودجه عمرانی خواهد بود. در سال آینده فکر دیگری کرده ایم و می خواهیم این بودجه را اهرم کنیم که از صندوق و بانک ها و سرمایه مردم استفاده کنیم. بنابراین طراحی ما یک بودجه عمرانی خیلی بالایی است در بودجه 97 این را لحاظ خواهیم کرد. بنابراین در بخش عمرانی لااقل در این 100 روز از 100 روز پارسال بهتر است.
  • درباره یارانه، دولت و مجلس باید باهم تصمیم گیری کنند مجلس به ما تکلیف کرد که دولت هرکه را شناسایی کردکه نیاز به یارانه ندارد قطع کند. این کار آسانی نبود. وزارت رفاه مسئولیت را برعهده گرفت یک عده ای یارنه شان قطع شد یک عده ای اعتراض کردند و دوباره برقرار شد. بهرحال هر سال تعدادی به یارانه بگیران بخاطر رشد جمعیت اضافه می شود. اما اینکه باید چه کرد باید به این صورت باشد که در بودجه امسال اگر مجلس تصمیمی گرفت براساس آن عمل کنیم.
  • در صندوق های بازنشستگی وضعیت هر سال بدتر می شود. دولت در سال آینده به صندوقهای بازنشستگی کشوری، تامین اجتماعی و نیروهای مسلح 50 هزار میلیارد تومان کمک می کند. برای صندوق باید فکری کرد یکی از قدم هایی که دولت در این 100 روز برداشت در سازمان تامین اجتماعی بود که دستور دادیم همه بنگاه های اقتصادی شان را به بازار عرضه کنند و بفروشند و مدیریت صندوق را برعهده نداشته باشند. می توانند سهام داشته باشند ولی باید مدیریت بنگاه ها را کنار بگذارند. بخشهای عمومی غیردولتی و نیروهای مسلح هم باید بنگاه هایشان را واگذار کنند. یکی از هدف های ما در دولت این است که بنگاه های اقتصادی به مردم واگذار شود. یکی دو مرتبه در این مورد با مقام معظم رهبری صحبت کردم. ایشان هم کاملا موافق هستند.
  • به وزیر اقتصاد دستور دادم هر رئیس بانکی که می آید تعهد بدهد اول اموال راکدش را بفروشد. بعضی از معضلات در یک سال حل نمی شود ولی هدف دولت این است که معضل بانکها را حل کنیم. صندوق های ما مشکلات زیادی دارند.
  • بانک های ما نیاز به تحول بزرگی دارند خصوصا برای ارتباط با دنیا و بانک های جهانی. برخی فکر می کنند مشکل بانک ها فقط برجام است. مشکل بانک ها فقط برجام نیست. نیازمند قواینی برای رفع مشکلات هستیم. دو لایحه مبارزه با پولشویی و تروریزم را به مجلس دادیم.
  •  نرخ ارز در طول چهار سال دولت یازدهم به طور متوسط تغییر خیلی بالایی نداشت. بانک مرکزی رقم این تغییر را 5-6 درصد اعلام کرد که افزایش قیمت ارز داشتیم. سال جاری در مقطعی به خاطر شایعات یک رشد غیرقابل پیش بینی در بازار اتفاق افتاد اما معمولا در آذر و دی قیمت ارز بالا و در بهمن و اسفند پایین می آید.
  • برنامه دولت این نیست که از طریق قیمت ارز بخواهد کسب درآمد کند، شایعه ای بین مردم است که «دولت پول کم آورده قیمت ارز را زیاد کرد تا پول به دست آورد»! خیر این طور نیست. تلاش در دولت یازدهم این بود و در دولت دوازدهم این است که نرخ را متعادل نگه داریم و نیاز ارزی با درآمد ارزی در تعادل باشد. البته درآمد ما از نیازما بیشتر و طراز ما مثبت است. مردم فکر نکنند یک نواسان جدیدی در امسال یا سال آینده در نرخ ارز ایجاد خواهد شد.
  • مردم بدانند تورم تک رقمی است. نواسان شدید ارز نخواهد بود. نگاه دولت این است که روابط با دنیا عادی تر و با کشورهای دوست صمیمی تر باشد. روابط ما در منطقه و جهان الان نسبت به سال گذشته بهتر است، این روابط را ادامه می دهیم.
  • باید در بیرون کشور بازار داشته باشیم، اگر تولید فقط برای داخل باشد، مطلوبیت لازم را نخواهد داشت، باید تولید برای بیرون هم داشت. امسال رشد صادرات خیلی خوب خواهد بود البته الان مقداری واردات بیشتر از صادرات است.
  • سال گذشته تنها بخشی که رشد نداشتیم مسکن بود. در شش ماه اول در این بخش رشد مثبت داشتیم.
  • در گذشته همیشه سرمایه گذاری ما منفی بوده است در سال 96 رشد سرمایه گذاریمان مثبت 7 است. بنابراین مردم نباید نگرانی نسبت به این مسائلی که شاخص های اقتصاد کلان است داشته باشند.
  • جایگاه جغرافیایی ایران ایجاب می کند، از ترانزیت به معنای عام استفاده کنیم. امروز از آسمان ایران میزان رفت و آمد هواپیماها بیشتر شده است، البته یک مقدار به خاطره حوادث اوکراین و اتفاقی بود که برای قطر افتاد اما در مجموع ایران یک مسیر اصلی برای رفت و آمد هواپیماها از شرق به غرب، غرب به شرق، شمال به جنوب و جنوب به شما است.
  • ترانزیت نفتی نیز انجام می شود. ترانزیت شمال جنوب اهمیت دارد و قدم های خوبی برداشته اشده است، ایران- آذربایجان- روسیه، ایران-هند-افغانستان، ایران-آذربایجان-ازبکستان مذاکراتی در این حوزه دارند. در بندر شهید بهشتی چابهار بیش از یک میلیارد دلار سیرمایه گذاری کردیم، هفته آینده افتتاح مهمی در آنجا خواهیم داشت. الان کشورهای فراوانی هستند که در چابهار می خواهند سرمایه گذاری کنند.
  • آهن چابهار به زاهدان و اتصالش به راه آهن سراسری در دولت دوازدهم به پایان خواهد رساند. راه آهن قزوین-رشت-آستارا در دست احداث است. راه آهن قزوین-رشت تا پایان سال به بهره برداری می رسد. راه آهن رشت به آستارا نصفش را ما و نصفش را آذربایجان سرمایه گذاری می کند. بخشی از بار هند به روسیه و اروپای شمالی از طریق بندرعباس و همین راه آهن ترانزیت می شود. بعد قرار است این راه آهن به دریای سیاه متصل شود. ایران به معنای واقعی هاب منطقه ای است. امروز تبادل انرژی برق با ترکمنستان و ترکیه داریم، طرح بزرگی با پاکستان در حوزه برق داریم.
  •  اینکه در برجام چه اتفاقاتی خواهد افتاد خیلی مهم است. دولت آمریکا بعد از یک سال که سرکار آمده است همه تلاشش بر این بود که برجام را از بین ببرد ولی تا امروز نتوانسته است. این یعنی برجام یک توافق مستحکم است و به سادگی نمی توان از بین برد. موضع گیری دولت آمریکا در مقابل ایران و برجام از سوی چه کسی مورد حمایت قرار گرفت؟ در دنیا تنها چند کشور از آمریکا حمایت کردند اما کل اتحادیه اروپا روبروی آمریکا ایستاد. چین و روسیه ایستادند. در سازمان ملل دو نطق شد یکی رئیس جمهور آمریکا یکی رئیس جمهور ایران که مورد مقایسه قرار گرفت. می گفتند ایران منطقی و مودب با دنیا حرف زد ولی رئیس جمهور آمریکا با شیوه غیرمنطقی با ملت ایران حرف زده است.
  • ما موفقیت بزرگی در سیاست خارجی داشتیم. باید همه تلاش مان را بکار بگیریم که در قدم های بعدی هم دشمن ناموفق شود. تا امروز بدخواهان برجام که در منطقه اسرائیل و عربستان هستند و در بیرون هم تندروهای آمریکا هستند موفق نبودند. در عین حال اگر مشکلی هم پیش بیاید برنامه های لازم را پیش بینی کرده ایم.
  • قول من به مردم این بود که در دولت دوازدهم مثل دولت یازدهم حزبی نباشد. فراجناحی باشد و به همان صورت هم عمل کردم. براساس شایستگی ها و مشورت هایی که کردم وزرا را انتخاب کردم. برخلاف آنچه شایع بود که روی من فشارهایی هست که وزرا را انتخاب کنم اما برمبنای مصلحت جامعه عمل کرده و می کنم.
  • نکته ای مهم را تاکید می کنم آنهم اینکه در شرایط فعلی کشور هیچ چیز برای ما واجب تر از انسجام و وحدت ملی نیست. باید اختلافات را کم کنیم. همه احزاب و جناح ها و طوابف در کنار هم باشیم. در شرایط فعلی منطقه و جهان این وحدت و توازن بین قوا و نیروهای مسلح بسیار مهم است. در این دولت تلاشم بر مذاکره بیشتر با دو قوه دیگر و نیروهای مسلح بوده است و بیشتر هم خواهد شد. نیازمند یک اتحاد و وحدت بیشتری داریم.
  • آنچه من قول دادم این بوده که زن ها در اشتغال بتوانند فضای مناسب داشته باشند. من خدمت بانوان اعلام می کنم که اشتغال بانوان در دولت قبل از دولت یازدهم منفی بوده است. در دولت یازدهم حضور زنان در زمینه اشتغال حضور بسیار پررنگی بوده است. از سال 93 تا سال 96 سالانه 685 هزار اشتغال داشتیم که 307 هزار نفر به طور متوسط خانم ها بوده است. یعنی اشتغال بانوان قابل ملاحظه بوده است.
  • قولی که دادم در مدیریت ها هم از زنان بیشتر استفاده کنیم هم در دولت تلاشم براین بود که در سطوح مختلف از بانوان استفاده کنیم. یک مقام ارشد در وزارت نفت خانم است. در دیگر وزارتخانه ها هم معاونانی از بانوان انتخاب شده است. مثلا یک شرکت مهم هواپیمایی را یک خانم اداره می کند. در سطوح مدیریتی تلاش می کنیم خانم ها و جوانان حضور جدی تر داشته باشند. در دولت دوازدهم یک وزیر دهه شصتی را به مجلس معرفی کردیم. این یک نمونه است برای اینکه کابینه ما و مدیران ارشد ما در استفاده از زنان و جوانان و اقلیت های دینی و مذهبی و قومیتی استفاده بیشتری شود. همه اینها در انتخابات سنگ تمام گذاشتنند. هیچوقت فراموش نخواهم کرد هم وعده خود خودم را فراموش نخواهم کرد. در این 100 روز هم همین روند را داشتیم. خوشحالم که وزرایی که به مجلس معرفی کردند هر سه فراکسیون به این وزرا رای دادند. رای به وزرا رای خوب و کم سابقه بود همکاری سه قوه بویژه دولت و مجلس در اداره کشور بسیار مهم است.
  •  به علت انجام نگرفتن مطالعات کافی با افزایش قیمت نان مخالفت کردم. من با تصمیمی که در این زمینه اتحادیه و برخی از ستادها گرفته بودند، مخالفت کردم چون مطالعات کافی در این زمینه نشده بود اما در مجموع آنچه که برای ما مهم است مردم در نیازمندی‌های روزمره خود با گرانی‌های ناگهانی مواجه نشوند چراکه این گرانی‌ها برای مردم قابل تحمل نیست.
  • هدف ما افزایش کیفیت‌ها است، کیفیت به این معنا نیست که نانی خام‌تر یا برشته‌تر است بلکه به این معناست که آن نان ارزش غذایی کافی را داشته باشد و ترکیب گندم‌ها مناسب باشند. در حال حاضر از سوی دولت حمایت‌های مختلفی در زمینه گندم و نان می‌شود.
  • موضوع نان از جمله مسائلی است که در مساله بهداشت حائز اهمیت است، بخشی از بهداشت مربوط به محیط زیست و دریاچه‌ها و تالاب‌ها و بخشی به ریزگردها و آلودگی هوا و بخشی دیگر مربوط به مواد غذایی است که همه برای سلامت مردم حائز اهمیت است.
  • دولت تلاش کرده تا با گسترش فضای مجازی فضا را برای ارتباط و آگاهی مردم نسبت به امور افزایش دهد. شفافیت و اطلاع‌رسانی دو عامل مهم در مبارزه با فساد است. در این زمینه دولت تلاش کرده تا با گسترش فضای مجازی فضا را برای ارتباط و آگاهی مردم نسبت به امور افزایش دهد. همچنین تصمیم ما در دولت دوازدهم این است که در راستای احقاق حقوق شهروندی و مبارزه با فساد همه دولت به ویژه بخش اقتصاد به اتاقی شیشه‌ای منتقل شوند و همه مردم مطلع شوند که دولت چکار می‌کند.
  • دولت به دنبال آن است تا برنامه‌ریزی کند که از زمانی که بودجه‌ای را به طرحی تخصیص می‌دهیم تا زمانی که مبلغ آن از طریق خزانه پرداخت می‌شود و در اختیار بخش‌های مختلف قرار می‌گیرد اطلاعات مربوطه در اختیار مردم قرار بگیرد.
  • شفافیت، فرهنگ‌سازی و تقویت رسانه‌ها از عوامل مهم برای مبارزه با فساد هستند. رسانه‌ها، روزنامه‌ها و خبرگزاری‌های مختلف باید در زمینه اطلاع‌رسانی و نقد فعال باشند یعنی همان سیاست داخلی‌ای دولت یازدهم مبنی بر اینکه رفتاری فراجناحی داشته باشیم و آزادی در جامعه بیشتر باشد و فضای نقد در جامعه وجود داشته باشد.
  • دولت در زمینه مبارزه با فسادهای دیگر از جمله قاچاق در حال تلاش است. در این زمینه هماهنگی همه قوا ضروری است و حتما دولت این هماهنگی را انجام خواهد داد.
  • در دولت یازدهم جلساتی با روسای دو قوه دیگر برگزار شد اما یکی از تصمیماتی که در 100 روزه نخست دولت دوازدهم اتخاذ شد، این بود که این جلسات به صورت منظم ادامه پیدا کند و از سوی دفاتر روسای قوا پیگیری شود و در پایان جلسات مصوبات به صورت مکتوب ثبت شوند.
  • گرچه قوا از یکدیگر مستقل هستند اما باید کاملا با هم در تعامل باشند چراکه تعامل و توازن قوا موضوعی بسیار مورد نیاز است. وقتی جلسات سران قوا تشکیل می‌شود بسیاری از مسائل که در بروکراسی اداری به طول می‌انجامد در این جلسات مطرح و نتایج خوبی حاصل می‌شود.
  • برگزاری جلسات سران قوا باعث شد که مشکلات سپرده‌گذاران موسسات مالی برطرف شود. همچنین یکی از رویکردهای این جلسات کمک مردم در بخش اقتصادی است. مطالب مختلفی نیز درباره مسائل سیاسی، منطقه‌ای و جهانی در این جلسات مطرح می‌شود.
  • در شرایط فعلی نیاز به مشورت بیشتری میان سران قوا وجود دارد، هدف اصلی جلسات سران قوا پیشبرد سریعتر برنامه‌ها، حل مشکلات و هماهنگی بیشتر میان قوا است.
  • من رابطه خود را با نیروهای مسلح نیز افزایش داده‌ام چراکه این رابطه می‌تواند به حل مسائل مختلف سیاسی اجتماعی و حتی اقتصادی ما کمک کند.
  •  16 آذر و روز دانشجو در دولت یازدهم زنده شد، یک مدتی بود که روز دانشجو تعطیل بود اما در دولت قبلی در همه دانشگاه بزرگ مراسم داشتیم و شخصیت های مختلف سخنرانی می کردند. هدف ما در دانشگاه ها چند چیز است که به وزیر علوم هم قبل از معرفی اش به مجلس تاکید کردم. دانشجوی ما در پایان دانشگاه باید دارای یک مهارت باشد. خودش بتواند کارآفرین شود. امروز شرکت های دانش بنیان خیلی از دانشجویان را جذب می کنند قبل از اینکه دوره کارشناسی شان تمام شود. مهارت آموزی برای دانشجویان ما بسیار اهمیت دارد.
  • فضای بازی باید در اختیار دانشگاه ها بگذاریم. نمی توان دانشگاه را در افکار یا سیاست خاص محدود بکنیم. دانشجو به غیر از اینکه از دوره دبیرستان وارد فضایی شده که دانش بیشتری یاد می گیرد، باید احساس جدیدی هم پیدا کند و آن احساس مسئولیت است. خود من هم در دوره دانشجویی این احساس را داشتم. دانشجویان باید وارد بحث های سیاسی و اجتماعی شوند باید آزادی عمل بیشتری داشته باشند. در شرایط فعلی نباید بگذاریم بخاطر مسائل سیاسی بین دانشجویان فاصله باشد. باید در کنار هم دوستانه تلاش و فعالیت کنیم.
  • همه گرایشات سیاسی باید احساس کنند که دولت و نظام پشتیبان آنها در دانشگاه ها است. همه جناح ها باید برابری و عدالت را حس کنند.
  • دانشگاه نیازمند کمک هایی برای تحول در آزمایشگاه ها کتابخانه ها و ...است. در بودجه امسال بودجه ای را برای این تحولات در دانشگاه ها در نظر گرفته ایم.
  • وعده های انتخاباتی‎ام، در برنامه های دولت دوازدهم آمده بود، اما به غیر از آن برنامه مکتوب، من وعده های شفاهی هم به مردم داده بودم و هیچ کدام از وعده هایم را فراموش نکرده ام و یادم نرفته است. وظیفه خود می دانم که آنها را دنبال کنم. برخی فکر می کنند که مثلا ما در انتخابات بخاطر رای مردم شعاری را به مردم گفتیم و عمل نکردیم یا دنبال عملیاتی کردن آن نیستم. اما اینطور نیست. من اجرای همه شعارها را دنبال می کنم. در ضمن تصمیماتی که دولت می گیرد آن وعده ها را هم دنبال می کنیم.
  • بخشی از وعده ها در 100 روز انجام شد، بخشی هم برای ادامه کار است که پیگیری می کنیم. برخی مسائل بوده که در اجتماعات انتخاباتی مردم یا من مطرح کردند که اجرای آنها نیازمند هماهنگی بیشتر بین ارکان حکومت است که دنبال کردم و می کنم. حتی فضای بهتری از آنچه مردم خواستند شاهدیم.
  • همکاری خوبی با شهرداری تهران برای بافت های فرسوده تهران شروع کردیم. هماهنگی دولت با شهرداری تهران بهتر از قبل است و از این فضای برادری و هماهنگی می توانیم استفاده بیشتری ببریم.
  • از همه وزرا و معاونان می خواهم برنامه 100 روزه خود را برای مردم ارائه کنند. مردم آگاه باشند که چه کاری در این مدت انجام شده است.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
حیف از رایی که بهت دادم.حیف از دو ساعتی که تو صف وایسادم و از دست دادم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۲
رای بدی ندی فرقی نداره
مردم تو بازی نیستن
کلا
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۰
خب بکش کنار اگه مرد میدان نیستی. مردم مسخره تو نیستن هی سخنرانی الکی میکنی. همتون سروته یه کرباسین مثل بختک افتادین سر ما.
فف
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۹
آقای روحانی،شما بعداز انتخابات صدوهشتاد درجه تغییر کردید،به وضوح این تغییر رو می بینم،شما ما مردم رو فراموش کردید، متاسفم!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
يه سور زدي به مموتي ، بي خيال باووو
پر بحث ترین
انتشار یافته: ۸۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۷
اینجوری که روحانی در باغ سبز نشون میده بزودی از سویس جلو میزنیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
سیاست مداران ایران دروغ گفتن و سر مردم رو کلاه گذاشتن رو خوب بلدند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
آره! همون جوری که در زمان شاه از ژاپن جلو زدیم و در دوره هاشمی از مالزی!!! خخخخخخخخخخ
ناشناس
United States of America
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۷
دو روز نفت نفروشید دلار ده هزار تومن خواهد شد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
نفت هم بفروشند باز هم دلار ده هزار تومن خواهد شد! این خط و این هم نشان!
ناشناس
United States of America
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۷
حرف های شعاری و کلیشه ای و تکراری و یک طرفه به قاضی رفتن مثل این مصاحبه است و مردم دارند در گلستان زندگی میکنند و بیخودی ایراد نگیرید از من
ناشناس
Brazil
۲۳:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۷
آخه کجا اشتغال ایجاد شده پس چرا ما همچنان بیکاریم؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
طرحش را داده اند خخخخخ
نا شناس
United Arab Emirates
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
با این وعدها همه سر کارند...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۷
تیتر بوی دروغ میده !
مرد حسابی توی برای توافق خودتو ب در و دیوار زدی .
برای اینکه دوباره هم رای بیاری هر کاری کردی.
بدون برنامه و کارنامه رئیس جمهور شدی ‌ .
چون مردم رو از رقیب ترسوندی رئیس جمهور شدی .
کلا برای رسیدن ب هدفت "هرکاری" میکنی !
این حرفا رو به ما نزن .
ما توی این سیاست کوفتی پیر شدیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
بابا دمت گرم نظر من رو به بهترین وجه گفتی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
40 سال است داریم این بازی ها رو تماشا میکنیم! هر کی میاد وعده ی بهشت میده و بعد سر از جهنم در میاریم!!!! خخخخخخخخخ
ژن خوب
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
تکراری ها کلا دارن میزنن زیر میز حالا! خخخخخخخخخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۷
"دولت به دنبال ریشه کن کردن فقر مطلق در طول چهار سال عمر دولت دوازدهم است. ایجاد عدالت و کم کردن نابرابری ها بین مردم و رونق اقتصادی، بالابردن درآمد مردم وتوزیع عادلانه منابع، در دستور کار دولت دوازدهم است."
.
زحمتت میشه !!!
.
مدیونید اگه فکر کنید اینا حرف و شعار بود. اینا همه عملیاتی میشه !!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۷
''''برای رشد اقتصادی باید نحوه بودجه ریزی تغییر کند باید مردم را وارد پروسه اقتصادی کنیم. برای رشد اقتصادی باید باید سرمایه گذاری خارجی را بیشتر جذب کنیم.''''
.
.
کمتر حرف بزن و شعار بده . عمل کن .
مبانی نظری رو منم میدونم .
اینقدر نگو باید باید باید
افوس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۷
فرارو جان سلام،
چه عجب بالاخره به دولت و جناب روحانی هم پرداختید!!
باور کنید کل سایت تون شده حاشیه !!
احمدی نژاد و بقایی و فلان وفلان

تو روبخدا قدری هم به برنامه ها و ضعف های دولت بپردازید تا فکر نکنیم که احمدی نژاد هنوز رییس جمهوره!!
دوست دار شما هستم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۷
"امسال هم در سه ماهه اول رشد اقتصادی با نفت شش و نیم درصد و بدون نفت 7 درصد است. دولت دوازدهم به دنبال رشد اقتصادی بالای 5 درصدی است."
.
.
جیگرم جیگرم جیگرم !!!
.
برادر آین آمارهای قشنگ با واقعیت همخوانی نداره .
آخه وقتی ۷ درصد رشد بدون نفت داشتی باید در رونق اقتصادی ، اشتغال و وضعیت درآمدی مردم خودشو نشون بده .
مرد حسابی اوضاع اقتصادی خرابه اونوقت شما از رشد ۷ درصدی بدون نفت صحبت میکنی ؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
میگه دولت دنبال بالا بردن نرخ ارز نیست!
میگه شعارهایم را فراموش نکرده ام!
میگه رشد اقتصادی بدون نفت 7 درصده!
میگه اشتغال زیادی ایجاد شده و میشود!
میگه ...!
وای سرم گیج رفت! اینجا ژاپن است یا ایران؟؟؟!!!
محبوب از تبریز
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۷
اقای روحانی چطور به شعارهایت عمل نکردی پس بنابراین فرمایشاتتان خریدار ندارد اساس بدبختی ما دروغ است یک امار هایی می دهید کسی هم نیست جوابتان را بدهد تا زمانیکه در جامعه ازادی بیان و قلم نباشد و دستگاهایی که در امد های نجومی دارند و به کسی هم جوابگو نیستند و مالیات هم نمی دهند گفته هایتان بی تاثیر می باشد فقط زورتان به مردم بد بخت می رسد و با فروش خدمات برق و اب و گاز و تلفن کمر مردم را شکسته اید یک یارانه چندر غاز می دهید که خدا بانیش را لعنت کند در عوض چندین برابر گرانی را بر مردم تحمیل کردند و ارزش پول ملی را بیش از 70 در صد از بین بردند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۷
خداوکیلی چی داشت بگه آخه؟؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
همه اش را قبلا گفته بود! ما از بس این حرفها را شنیده ایم همه را از حفظ بلدیم! لازم نیست تلویزیون تماشا کنیم!
ناشناس
United Arab Emirates
۰۰:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
خوشحالم برای مصاحبه تلویزیونی وقت نذاشتم!
همینقدر وقت برای خوندن این حرف های تکراری هم زیاد بود!
جالب اینجاست که برجام که همه هنر دولت روحانی بود و افتاب تابان بود و فتح الفتح بود و خدا آورده بودش در گوشه ای حاشیه ای از مصاحبه بهش اشاره شد و خلاص...
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
نمی‌دونم چی بگم، نمیخوام سیاسی حرف بزنم ولی باید حرف زد نمیشه که همش ریخت درون خودت و حرص خورد.
ای کاش یکی بود به اقای روحانی میگفت مردم با امار زندگی نمیکنن، اگه قراره تغییری بوجود بیاد باید اون تغییر در زندگی مردم، سفره مردم، امید به اینده داشتن و غلبه کردن جوانان بر ترسشون بر اینده مبهمشون باشه.
ایران تنها تهران نیست، برید ببینید گوشه و کنار این کشور مردم چطوری زندگی می‎کند، از من نشندیده بگیرین ولی مردم به ایشون لعنت میفرستن. امیدوارم یک روز خود مردم کاری بکنن چون از این اقا و امثال ایشون نه کاری بر میاد و نه میتونه انجام بده، راحت بگم بلد نیست.
یه هموطن
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
از رئیس جمهور محترم درخواست دارم بحرمت رایی که جوونایی مثه من بهش دادن جلوی این افزایش قیمتای بی حساب و کتاب ماشینای وارداتی رو بگیرن.دستور بدن سایت ثبت سفارش باز بشه و جلوی افزایش تعرفه ها رو بگیرن وگرنه مردم بدبخت میشن توسط دلالان.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
تو رو خدا کسی هست اونقدر بیکار باشه به این حرفها گوش بده؟
ناشناس
Finland
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
اره همون جو زده هایی که با شعار کلیدی انتخاب بین بدو بد تر 40 ساله دارن بازی میخورن
افشین
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
دوصد گفته چون نیم کردار نیست
amir
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
ایشان قبل از انتخابات شعارهای خیلی زیبایی دادند و مردم هم باورشان شد و به ایشان رای دادند. نمونه اش در مناطق اهل سنت وعده های زیادی دادند ولی عمل نکردند.در خراسان شمالی در منطقه محروم و مرزی جرگلان که هیچ گونه امکاناتی مثل جاده،بیمارستان و اداره جاتی وجود ندارد و فقر و بیکاری بیداد میکند بعد از پنج سال از ریاست جمهوری ایشان هیچ کار مفیدی برای این منطقه اهل سنت نشین صورت نگرفته است.ای کاش ایشان کمی با مردم روراست بودند و عملگرا.ایشان خرشان از پل گذشت و دیگر یادی هم از اهل سنت نمی کنند. با تشکر از فرارو بابت انتشار این کامنت.
ناشناس
United States of America
۰۷:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
بازم حرفهای تکراری
ناشناس
United States of America
۰۷:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
یعنی مدیونید اگر فکر کنید برای رای آوردن ایشون شعار داده...
چرخش به راست ایشان با چراغ راهنمای چپ ها هم دروغی بیش نیست!
فریاد
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
شب بخیر آقای روحانی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
فرمودید از پاییز 93 تا تابستان 96، سالانه 658 هزار اشتغال ثابت ایجاد شده است.این یعنی نزدیک به 2 میلیون اشتغال ثابت در 3 سال. باید خیلی ملموس باشه تو جامعه و به چشم بیاد. می شه بفرمایید این اشتغال در چه بخشهایی و به چه صورتی ایجاد شده که ما برعکسش رو داریم میبینیم؟ هر روز یه عده دارن بیکار میشن و شغلشون رو از دست میدن؟
نادر
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
تو بگو حرفها و وعده هامو فراموش نکردم
ماهم میگیم نکردی تو راست میگی
نا امیدمون کردی
موقع شعار دادن برای جمع آوری رای مردم، رگ گردنتون چنان باد میکرد و نگران حق و حقوق مردم بودین که کمتر کسی بود باورش نشه
اما الان با خیالی آسوده لم داده و سر رای مردم و برادرتان معامله کردین
خداقوت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
ایشان یک مورد کمیاب از روو را دارند
ساشا
United Arab Emirates
۲۱:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
روووحانی!
مهران
United Arab Emirates
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
واقعا روسای جمهور ما با چه روئی میان میشنن تو تلویزون این حرفا رو میزنن واقعا یا وضعیت معاش مردم نمیدونند یا برو مبارک نمیارن .
ناشناس
Finland
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
دلار از 3500 شده 4200
ماشین : بطور مثال سانتافه از 170 شده 300 میلیون
اعتبار شناسنامه و پاسپورت ایرانی
تحریمها بخصوص بانکی ؟؟؟
سفره غذا مون ؟
اشتغال ؟
مهاجرت معکوس ؟؟
امید به آینده در جوانان ؟
نرخ کرایه خانه رو میدونید چه خبره ؟


چنان رونقی ایجاد کنیم .. آنچنان رفاهی ایجاد کنیم که بیا و ببین ..

همش آمار بدید که
5.268 دهم درصد اینه . 15.835 درصد فلان چیزه ...

بی خیال بابا .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
هیچ حرف تازه ای نداشت
reza1
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
آقای حیدری مجری برنامه انگار بهش توصیه شده بود رییس جمهور را به چالش نکشد . آقای روحانی اگر آمارهایی که اعلام کردید درست باشد پس چرا هر روز شاهد کاهش ارزش پول ملی هستیم . اگر صنعت رشد داشته پس چرا هرروز شاهد ورشکستگی کارخانجات هستیم . اگر آمارهای شما درست باشد اثرات آن شامل حال ما که نشده است ولی شاید مردم کشورهای ذوست و همسایه طعم شیرین آن را چشیده باشند .
ایرانی 69
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
16 آذر نردیک هست و قطعا در آن روز شما مثل همیشه یادی از کحصورین می کنید و تا یکسال خودتون رو از انتقاد نشدن توسط اصلاح طلبان بیمه می کنید.این شگرد شماست
تکراری پشیمان
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
خود گویی خود خندی عجب هنرمندی
نا شناس
United Arab Emirates
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
شعار زیاد ندید امیر کبیر سه سال مدیریت کرد کارهایی کرد که سالها سال هنوز اثراتش باقی است تو این چهل سال وضع مردم بد و بدتر شده و اختلاس ها هر سال بیشتر و بی کاری بیشتر و اختلاف طبقاتی بی داد میکنه یکی ماشین میلیاردی سوار میشه یکی از سطل آشغال دنبال ته مونده غذا می گرده.....
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
واقعا برای خودم متاسفم که به روحانی رای دادم.
حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
جناب رئیس جمهور شما فرهنگیان رو فریب دادید آموزش وپرورش رو نابود کردید با انتخاب وزیر ضعیف و مسئله دار و رئیس سازمان برنامه بودجه تون که فرد ضد فرهنگ هستن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
"به خاطر رای شعار ندادم" ،
- قضاوت این حرف اول با خود شما و بعد با دیگران.
" ... وعده‌هایم را فراموش نکردم"
- مطمئن باشید دیگران هم فرامــــوش نخواهنــــــــــد کرد.
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
ما که تغییراتی در رو کود و بیکاری احساس نمی کنیم
شاید حواس ما ضعیف شده یا گیرنده های حسی مان از کار افتاده
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
الان دیگه بگی روزه من میگم شب هست.
گذشت اون زمان
امین
United States of America
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
اشتغال ایجاد شده!!!

برای پسر آقای عمرانی

برا پسر خ. اونهم دوتا شغل با دوتا فیش حقوقی. که اخیرا با دعوا یکی از فیشهاشو قطع کردن

برا برادر خ. در ایرانخودرو

برا خاهرزاده مرتضی بانک که چسبیده به داییش. م ن.
برا فامیل خ. تو نهاد آقا و. و کلی فک فامیل دیگه.

برا دوستان نهاوندیان تو نهاد


برا حسام الدین آشنا


برا خیلیا غل ایجاد شده.


شما که جزو 80 میلیون ایرانی نیستی گلم؟!!!!

بیکارها فقط با سوت و کف و دختر پسر قاطی به امید بعضی آزادیهای زودگذر فقط رای میدن. حق ندارن شاغل باشن. شاغل بن رای نمیدن به آزادی!!!!
ناشناس
Germany
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
ما هم نمیگیم فراموش نکردی میگیم کاری بکن حرف فقط نزن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
ایشان فرمودن اگر گندم وارد کنیم ارزان تر است گویا اطلاعات غلط به ایشان توسط اطرافیان داده میشود با گران شدن دلار قیمت گندم حدود 1050 تومان است که هزینه کشتی و بیمه به ان اضافه میشود و بعد از اسکله توسط کامیون ها باید به سیلو های تمام کشور حمل شود حال اگر این مخارج را جمع کنیم میشود بالای 1500 تومان و شما گندم کشاورز را با افت 1300 خریدید و یک سال هم طول کشید پول کشاورز بدبخت را بدون بهره ان تازه پرداخت کردید به گمانم عده ای رانت خوار دور ایشان را گرفته اند تا هر جور است گندم وارد کنند تا منافع عده ای حفظ گردد و کشاورزان ایرانی از بین بروند این میان ایکاش ایشان کمی بررسی میکردند قبل از انکه به امار های ساختگی که تحویل ایشان داده اند را بر زبان اورد این حرف ها باعث از بین رفتن اعتبار خودشان خواهد شد بیشتر لطفا به امار های غلطی که به شما میدهند توجه کنید و افراد متملق و دروغگو و امار ساز را از خود دور کنید که به صلاح شما نیست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
وجود یک نهاد لازمه برای کشور.
نهاد رسیدگی به رفتار مسئولان در قبال مردم. این نهاد وعده های رییس جمهور در زمان انتخابات رو در نظر بگیره و اگر رییس جمهور بعد چهار سال موفق نشد به جرم کلاهبرداری و دروغگویی و سواستفاده بندازه زندان. یعنز اونوقت حرف میشه سند و کسی جرئت نداره وعده الکی به مردم بده.
پویا
United Arab Emirates
۲۱:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
داداش من، مطمئن باش واسه همون نهادی که میگی باید بعد از مدتی یه نهاد نظارتگر دیگه تاسیس بشه .....
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۹
هر چی می كشیم از دست تعدد بیشتر این نهادها است بعد انوقت شما دوباره پیشنهاد میدین نهاد جدید شكل بگیره؟
123
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
اصل ايجاد و بقاي دو جريان اصولگرا و اصلاح طلب هوشمندي نظام براي القاي رقابت و انحراف افكار عمومي از بروز و ظهور جريان سوم(احتمالا مخالف نظام) مي باشد.هدف توزيع 4 و 8 ساله قدرت بين اين دو جريان تضمين بقائ نظام در ابعاد داخلي و خارجي است كه بسته به شرايط انجام مي شود. فعلا تصميم نظام اين است كه اداره امور اجرايي كشور به ظاهر دست اصلاح طلبان باشد. تئوريسين هاي جريان اصلاحات خوب مي فهمند كه اصلاح طلبان حكومتي بازيچه جريان اصولگرا بوده و اگر كانونهاي قدرت اصولگرايان مثل شوراي نگهبان نخواهند آنها به راحتي كنار گذاشته مي شوند.آنها فكر نكنند كه پيروز انتخابات هستند بلكه اراده حاكميت تعيين مي كند كه كي و چه مدت درميدان باشند؟ البته آقاي روحاني از برزخ هردو جريان برخاست!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
تا 1400 با روحانی و بعدش تا 1408 با جهانگیری.
از رای دادن به روحانی پشیمانم. حیف آنهمه طرفداری روحانی در هنگام انتخابات. اشتباه کردم. همین.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
جناب آقای روحانی خواهش دارم اگر دومرتبه شرکتی را میخواهید واگذار کنید حتمن 25 درصد سهام آنرا به کارکنان همان شرکت از طریق صندوق های 6 درصد واگذار کنید تا یک عضو در هیئت مدیره داشته باشند اینطوری دیگر هیچگاه شاهد خصولتی شدن آن دستگاه نمیشوید و قطعن در تصمیمات متخذه بهترین راهکارها برای آنشرکت اخذ میگردد و این یک عضو تاثیرگذارترین عضو هیئت مدیره میشود اگر در دولت احمدی نژاد چنین کرده بودند شرکت مخابرات چنین بلائی بر سرش نمی آمد که امروز شاهد از بین رفتن منابعش باشیم و در راه توسعه هم فلج نمیشد این شرکت ها سرمایه های ملی است و نباید هرگز از بین بروند
123
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
خطرناكترين حربه بازي دادن مردم تز انتخاب بين بد و بدتر است. تا اين تز غالب باشد عملكرد مقياس انتخاب نخواهد بود و هركس مثل آقايان احمدي نژاد و روحاني مي تواند شعور مردم را به بازي بگيرد و موج سواري كند.
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
اگر در سالی یک اتوبوس تولید کنیم و سال بعد آن دو تا، می شه رشد صد در صدی تولید. ولی اگر کشوری 1000 اتوبوس تولید کنه و سال بعد آن 1100 تا، می شه رشد 10 در صدی ولی کدام برترند؟ آن 100 در صدی یا آن ده در صدی؟
آمار و ارقام خام به تنهایی وضع را نشان نمی دهند بلکه نیاز به تجزیه و تحلیل دارند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
اقتصاد ايران بر مبناي دلالي شكل گرفته و بزرگترين دلال هم دولته.
مزدک
United Arab Emirates
۲۱:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
سخنی نغز و پرمعنا ....
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
آقای فرارو شما را به جان مادرتان قسم میدهم به روحانی بگویید اینقدر در گفتگوهایش زِمینه زِمینه زِمینه نگوید والا ما هر جایی که رفتیم و هر کتابی خواندیم یاد گرفتیم این کلمه زَمینه زَمینه زَمینه است.دوباره به جان مادرتان قسم تان میدهم به این آقا بگویید اینقدر روی اعصاب ما نرود و آبرویمان را در داخل و خارج نبرد.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
شعار هاشو فراموش نکرده فقط بهش عمل نمیکنه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
من به دلیل وعده های روحانی خام شدم و در این دوره هم به وی رای دادم اما الان به شدت پشیمانم چون ایشان اصلا و ابدا به فکر اوضاع اقتصادی مردم به ویژه قشر ضعیف نیست. ما فقط نردبانی بودیم که این آقا از آن بالا رود و پس از انتخاب دوباره زیر همه وعده ها و قول هایی که به مردم داد بزند.اگر به قبل از انتخابات برگردیم من دیگر هرگز به روحانی رای نمیدهم.
ناشناس
Finland
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
امثال شما 40 ساله دارن خام میشن . مطمئن باش دوره ی بعد هم با جو ایجاد شده و شعار های دیگری خام میشی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
"ایشان در بخشی از فرمایشاتشان گفتند : حل برخی از مسائل که مردم در اجتماعات انتخاباتی مطرح کردند، نیازمند هماهنگی بیشتر در داخل حکومت است "
نه که مردم کاندیدای ریاست جمهوری بودند و شما رفتید به مردم رای دادید؟؟!!! حالا هم طلبکار شدید که مسائل رو مردم در اجتماعات مردمی مطرح کردند!!!! و شعار انتخاباتی شما که نبوده؟؟ سیاست فـــــرار به جلو جلو جلوها.!!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
بابا بسه دیگه . سکوت بهتر از هم زدنه!!
نزار احمدی نژاد رو سفید بشه!!!!!!
سید
Germany
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
من تعجبم از اینکه با این وضعیت کامنت ها پس چه کسی به رو حانی رای داده ؟اگر مخاطبین فرارو به روحانی در دور دوم رای ندادند پس چه کسی رای داده ؟
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
دولت یعنی کشک
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
شمارو نمي دونم ولي من كه باور ميكنم ، خداييش از مموتي هم بهتر حرف ميزنه ، أورين ،أورين
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
هیچ کدام از وعده‌هایم را فراموش نکردم .


آقای روحانی ما هم وعده های شما را فراموش نکرده ایم.
موسی
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
اینی که این حرفا رو زده رییس جمهور سوییسه یا ایران؟؟؟؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
روحانی بیا کامنتا رو بخون؛خودت میفهمی یعنی میفهمی خودتو زدی کوچه علی چپ
معلم
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
فرهنگیان بدجوري خام شدند روزهاي انتخابات صحبت از افزايش 20 درصدي بود كه به نظاميان اضافه شده. و به معلمان نيز قرار بر اضافه كردن بود. ولي افسوس فريبي بيش نبود ايشان حتي اشاره اي هم به وضع معلمان ندارد. اصلا آموزش و پرورش برايش محلي از اعراب ندارد و گرنه اينهمه دكترهاي بنام تعليم و تربيت در كشور هستند، ولي وزير را يك مهندس ... انتخاب كردند چه بيچارگاني اند اين فرهنگيان، هيچ ريس جمهوري برايشان دل نمي سوزاند. كه دل سوزاندن براي معلم دل سوزاندن براي رشد و ارتقاي فرهنگي كشور است. اقاي روحاني كه فكر كنم اين جماعت را از رفتگراان نيز كم ارزش تر مي داند. راستي چرا اصناف معلمان دم برنمي اورند. همه چيز سياسي شده است. انجمن اسلامي معلمان كه پشت ايشان ايستاد اكنون صداييش برنمي خيزد. و .... الان تفاوت جقوق يك مستخدم صفر كيلومتر در آ پرورش حدود يك مليون و هفتصد و حقوق يك دبير سي سال سابقه با مدرك فوق ليسانس حدود سه ميليون است. حساب كن پرتقال فروش را؟
ناشناس
United States of America
۲۱:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
این دیگه رای ها رو جمع کرد و دیگه نیازی به مردمی که بهش رای دارن نداره از حرف های که زدن معلوم شد دلار رو یک ریال ارزون نکرد - پاسپورت ایرانی بی اعتبار تر شد تمامی کالا ها چندین برابر شده همین چند روز کلی روی قیمت کالا ها رفته این جور ریاست بر یک مملکت رو که هر کسی میتونه انجام بده حتی ضعیف ترین ادم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
بخدا اخوند نمی تونه حکومت داری کنه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۰
البته قبلی هم که آخوند نبود نتونست!
مشکل سیستمه با رفتن این و اومدن اون حل نمی شه مشکل ما ... این سیستم خوب کار می کنه البته منتهی مسئله اینه که از اول هم برای تامین منافع مردم طراحی نشده ...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
اقای روحانی بنده یک سووال دارم لطف کنید جواب بدید
شما می گویید دکترا از اسکاتلند دارید
ولی از بدو انقلاب تا حالا انواع مسئولیتها خصوصا نظامی داشته اید و طبعا نمی توانید مدت طولانی خارج کشور باشید
لطف کنید بگویید دکترای خود را در چه بازه زمانی گرفته اید و چقدر انجا ساکن بوده اید