bato-adv
کد خبر: ۳۶۶۹۲۲

آمریکا جنگ تعرفه‌ها با چین را تشدید کرد

بسیاری از شرکت های آمریکایی مخالف استفاده دولت این کشور از تعرفه علیه چین هستند، چون می گویند که خطر آسیب رساندن به کسب و کارها و اقتصاد آمریکا را به دنبال دارد و بعید است رفتار چین را عوض کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۲۰ تير ۱۳۹۷

آمریکا با فهرست کردن کالاهای تازه ای به ارزش ۲۰۰ میلیارد دلار که قصد اعمال تعرفه بر آنها از ماه سپتامبر را دارد جنگ تجاری با چین را تشدید کرده است.

این تصمیم چند روز پس از آن گرفته می شود که دو کشور تعرفه های تلافی جویانه ای بر کالاهایی به ارزش ۳۴ میلیارد دلار علیه یکدیگر اعمال کردند.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تهدید کرده بود که اگر چین دست به تلافی جویی بزند تعرفه های بیشتری در نظر خواهد گرفت.

فهرست تازه شامل بیش از شش هزار کالا از جمله محصولات غذایی، مواد معدنی و کالاهای مصرفی مثل کیف دستی است.

این تعرفه ها به میزان ۱۰ درصد از پایان ماه اوت اعمال خواهد شد که پس از یک دوره برای دریافت و بررسی نظر عمومی است.

کاخ سفید می گوید که این تعرفه ها واکنشی به شیوه های غیرمنصفانه تجاری چین است.

دولت ترامپ از چین می خواهد از اقداماتی که ادعا می کند باعث تشویق انتقال محصولات فکری - طرح و ایده ساخت محصولات - به شرکت های چینی می شود را متوقف کند؛ از جمله این شرط پکن که شرکت های خارجی برای دسترسی به بازار چین با شرکت های محلی سهیم شوند.

رابرت لایتهایزر نماینده تجاری آمریکا گفت که تلافی جویی چین "هیچ توجیهی ندارد."

او گفت: "مثل گذشته آمریکا مایل به مشارکت در تلاش هایی است که می تواند به حل نگرانی های ما در مورد شیوه های غیرمنصفانه تجاری چین و باز شدن بازار چین به روی کالاها و خدمات آمریکایی منجر شود."

'بیش از پیش نگران'

بسیاری از شرکت های آمریکایی مخالف استفاده دولت این کشور از تعرفه علیه چین هستند، چون می گویند که خطر آسیب رساندن به کسب و کارها و اقتصاد آمریکا را به دنبال دارد و بعید است رفتار چین را عوض کند.

اد بریزیتوا مدیر تجات بین المللی در شورای شیمی آمریکا که نماینده شرکت های مواد شیمیایی است روز سه شنبه پیش از اعلام تعرفه های تازه گفت: "برای بعضی از شرکت های ما وضعیت سخت شده. آنها بیش از پیش نگرانند که این روند به کجا ختم می شود."

"آنها نمی توانند درک کنند که هدف نهایی (دولت) از این اقدامات چیست."

bato-adv
ناشناس
Canada
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۰
اگر مسئولین چینی می خواستند با منطق مسئولین ایران کشور ۱.۵ میلیاردی چین را اداره کنند در همان دوران مائو باقی مانده بودند که ۸۵ درصد جمعیت چین از شدت فقر برگ درخت می خوردند و سالی چند میلیون نفر از قحطی جان خود رد از دست داده بودند. البته ممکن است بگویید عوضش غرور و عزت داشتند. نمی دونم اون موقع عزت داشتند یا حالا که جوانان دانشجو انها با بهترین ماشینهای دنیا در خیابانهای شهرهای امریکا مانور بهروزی و قدرت می دن و همه کشورهای دنیا مسابقه گذاشتند که همان چینی هایی که پدران انها برگ درخت می خوردند را به عنوان دانشجو یا توریست جذب کنند. باور کنید دنیا می تواند تغییر کند. فقط ببینید حالا همه هدف دیپلماتهای ما این شده که کشورهای اروپایی با هزار امتیاز از ما نفت بخرند. افسوس
ناشناس
Canada
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۰
ین راهی جز عقب نشینی نداره. چین ۷۰۰ میلیارد به امریکا صادر میکنه و دهها میلیون چینی برای شرکتهای امریکایی کار می کنند. در حالیکه چین فقط ۱۵۰ میلیارد دلار از امریکا و بیشتر تکنولوژی پیشرفته مانند هواپیما و تجهیزات تولید انرژی و...وارد می کنه که نمیتونه ان را از جای دیگر تهیه کند. در مورد کره شمالی هم اگر چین با امریکا همگاری نکنه امریکا کره جنوبی و ژاپن و تایوان و حتی ویتنام یعنی دشمنان تاریخی چین را به بمب اتم مجهز می کنه و برای همیشه برتری استراتژیک چین در شرق اسیا را از بین خواهد برد و اگر توکیو و سئول مورد حمله اتمی کره شمالی قرار گیرند انها در هدف قرار دادن پکن و شانگهای تردیدی به خود راه نخواهند داد. با همان منطق پوتین که گفته بود در دنیایی که روسیه در ان نباشد دلیلی برای امکان زندگی دیگران وجود ندارد!
مجله خواندنی ها
انتشار یافته: ۲