این منبع مطلع ادامه داد: حمید مظلومین در دهه 70 نیز از عوامل بحران ارزی بوده و در همان سالها نیز دستگیر و مجوز صرافی وی باطل شده بود اما در ادامه از نام و حسابهای بانکی افراد دیگری استفاده میکرده است.
فارس نوشت: پس از اظهارات روز گذشته سخنگوی قوه قضائیه و رونمایی از باند «مظلومین» یک منبع آگاه به فارس از جزئیات دستگیری این فرد به همراه پسرش در بحران ارزی سالهای ۹۰ و ۹۱ خبر داد.
روز گذشته غلامحسین محسنی اژهای، سخنگوی قوه قضاییه در کنفرانس مطبوعاتی خود اعلام کرد از زمانی که تلاطم در بازار ارز ایجاد شد افرادی در بازار بدون صرافی، به صورت عمده ارز و سکه خریداری کردهاند که این افراد بازداشت شدند و ادعا کردند که کارهایشان را با هماهنگی بانک مرکزی انجام میدادند.
اژه ای افزود: فردی به نام حمید مظلومین (سلطان سکه) و پسرش محمدرضا مظلومین چند سال پیش بازداشت و در دادگاه حاضر شدند که بانک مرکزی نیز در دادگاه حاضر بود و اعلام کرد که این افراد با ما هستند و این موضوع باعث شد که دادگاه این افراد را آزاد کند.
اما در این بین یک منبع آگاه اعلام کرد در زمان تحقیقات در سالهای 90 و 91 از این متهمان که در همان بحران ارزی به همراه جمشید بسم الله دستگیر شده بودند هیچگونه صحبتی از هماهنگی بانک مرکزی با اقدامات این افراد نبوده است و حتی لحظه دستگیری، «مظلومین» در حال فرار از طریق یکی از مرزهای غربی بوده و اگر ارتباطی بین وی و بانک مرکزی بوده است نیازی به فرار نداشت لذا این مورد قابل تامل و پیگیری است.
این منبع مطلع ادامه داد: حمید مظلومین در دهه 70 نیز از عوامل بحران ارزی بوده و در همان سالها نیز دستگیر و مجوز صرافی وی باطل شده بود اما در ادامه از نام و حسابهای بانکی افراد دیگری استفاده میکرده است.
وی ادامه داد: حمید مظلومین از حساب فرد دیگری برای اقدامات تبهکارانه خود استفاده میکرده است و ماهیانه مبلغی حدود چند صد میلیون تومان به حساب وی واریز میکرده است. گردش مالی حساب این فرد در سال چند هزار میلیارد تومان بوده است. این باند که متشکل از پدر و فرزندی بودهاند تقریبا در تمامی بحرانهای ارزی دهه 70 به بعد حضوری فعال داشتهاند و با روشهای مختلف سعی در دور زدن مراجع نظارتی، امنیتی و قضایی را داشتهاند.
ماهی چند صد میلیون مثلا 900 میلیون یکسالش میشه
نهایتا 11 میلیارد نه جند هزار میلیارد
یا خبر اشتباه است یا قضیه حمشید بسم الله