bato-adv
bato-adv
به همت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و با اعتبار ۱۸۰ میلیارد ریالی؛

کلنگ کارخانه‌ی کشت و فرآورده‌های گیاهان دارویی سربیشه به زمین زده شد

این کارخانه که با اعتبار ۱۸۰ میلیارد ریالی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در زمینی به مساحت ۱/۷ هکتار ساخته می شود در زمینه‌ی عصاره‌گیری و بسته‌بندی گیاهان دارویی فعالیت خواهد کرد. محصولات این کارخانه در صنایع دارویی، غذایی و آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۷

مراسم کلنگ‌زنی کارخانه‌ی کشت و فرآورده‌های گیاهان دارویی سربیشه در گچساران با حضور دکتر سیدهاشمی معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، دکتر عارف نوروزی و مهندس جعفری مدیران عامل گروه توسعه اقتصادی تدبیر و بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، دکتر تاجگردون نماینده‌ی مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی، مهندس رحیمی فرماندار گچساران و مقامات محلی برگزار شد.

این کارخانه که با اعتبار ۱۸۰ میلیارد ریالی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در زمینی به مساحت ۱/۷ هکتار ساخته می شود در زمینه‌ی عصاره‌گیری و بسته‌بندی گیاهان دارویی فعالیت خواهد کرد. محصولات این کارخانه در صنایع دارویی، غذایی و آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

زمان لازم برای بهره‌برداری از کارخانه‌ی کشت و فرآورده‌های گیاهان دارویی سربیشه از خرید زمین تا افتتاح، ۲۷ ماه پیش‌بینی شده و تمام منابع مالی آن از طریق گروه توسعه اقتصادی تدبیر وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام(ره) تأمین خواهد شد. هم‌چنین تمام نیروهای مورد نیاز این کارخانه از میان مردم بومی منطقه به کار گرفته خواهند شد که بخشی از این اشتغال‌زایی با شروع عملیات ساخت آن آغاز شده است.

مدیرعامل گروه توسعه اقتصادی تدبیر در این مراسم گفت: این مجموعه به منظور اشتغال‌زایی در استان‌های مختلف کشور بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کرده است.

دکتر نوروزی با تأکید بر این نکته که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای پویایی اقتصاد کشور از هیچ کوششی دریغ نمی‌کند، افزود: هدف ما کمک به ایجاد اشتغال، تولید و اقتصاد بوده و با کمال میل حاضر به مشارکت با هر کارآفرین و توسعه‌ی این کارخانه در هر نقطه‌ای از این استان و واگذاری آن به خود مردم بعد از چهار سال هستیم.

دکتر سیدهاشمی، معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نیز در این آیین با بیان این‌که برای تأمین اعتبار این پروژه از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنیم، تصریح کرد: تلاش ما این است که زودتر از موعد مقرر و در آبان ماه سال آینده این پروژه‌ی مهم را تحویل کشاورزان دهیم.

وی تأکید کرد: ما به این استان آمدیم تا این پیام را بدهیم که کارآفرینان و کشاورزان به میدان بیایند و بدانند که ستاد اجرایی آماده‌ی همکاری در زمینه‌ی حمایت از کارآفرینی و کمک به پیشرفت اقتصادی کشور مبتنی بر اقتصاد مقاومتی است و اگر یک قدم بردارید ما دو قدم برمی‌داریم.

نماینده‌ی مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار داشت: احداث کارخانه‌ی گیاهان دارویی در گچساران آغاز یک حرکت جهادی در راستای اشتغال‌زایی است.

دکتر تاجگردون افزود: با توجه به پتانسیل بسیار خوب گچساران و باشت، کشت گیاهان دارویی در این مناطق می‌تواند سودآوری بیش‌تری را نصیب کشاورزان کند.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و بنیاد برکت تاکنون اقدامات ارزنده‌ای را در سراسر کشور در راستای محرومیت‌زدایی و تولید و خدمات، عمران و اشتغال انجام داده‌اند.

دکتر تاجگردون ابراز داشت: طرح احداث کارخانه‌ی گیاهان دارویی در مهرماه ۹۶ به تصویب رسید و زمین مناسب برای اجرای این کارخانه در فروردین ماه سال جاری تهیه شد. وی افزود: این طرح تأثیرگذار با مشارکت و سرمایه‌گذاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در روستای سربیشه‌ی گچساران کلنگ‌زنی می‌شود.

نماینده‌ی مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مساحت کل ۱۰ هکتار، مساحت پروژه ۱/۷ هکتار و مساحت کارخانه ۵۶۰۰ مترمربع است.

در ادامه‌ی این مراسم، فرماندار گچساران گفت: قطعاً اجرای طرح‌هایی مانند احداث کارخانه‌ی گیاهان دارویی می‌تواند دیگر سرمایه‌گذاران را در ایجاد طرح‌های مختلف در استان و منطقه تشویق کند.

مهندس رحیمی تصریح کرد: احداث کارخانه‌ی گیاهان دارویی در راستای اشتغال و رونق این شهرستان بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

وی افزود: احداث کارخانه‌ی گیاهان دارویی با اهداف توسعه‌ی کشاورزی، گیاهان دارویی و بومی منطقه بر اساس استانداردهای مورد نیاز در صنعت فرآوری گیاهان دارویی، تغییر الگوی کشت منطقه با استفاده‌ی حداکثری از منابع آبی و تضمینی خرید محصولات و ایجاد ارزش افزوده‌ی گیاهان دارویی و تأمین بخشی از نیاز کشور و صادرات منطقه‌ای انجام می‌گیرد.