bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۷۸۳۲۰

آیا قدبلند‌ها بیشتر به سرطان مبتلا می‌شوند؟

براساس پژوهش جدید، بین تعداد کلی سلول‌های افراد و احتمال ابتلایشان به ۱۸ نوع از ۲۳ نوع سرطان مورد آزمایش، ارتباط پیدا شد. علاوه بر این، پژوهش نشان داد که ریسک ابتلا به سرطان در زنان قدبلندتر نسبت به مردان قدبلندتر بیشتر است.

تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۰۳ آبان ۱۳۹۷
آیا قدبلند‌ها بیشتر به سرطان مبتلا می‌شوند؟

فرارو- یک پژوهش جدید نشان داد که افراد قد بلند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری سرطان هستند. زیرا بدن آن‌ها سلول‌های بیشتری دارد.

به گزارش فرارو، بر اساس این پژوهش، هر چه قد یک فرد ۱۰ سانتی‌متر (۴ اینچ) از میانگین معمول قد بالاتر برود، ریسک ابتلای او به سرطان هم ۱۰ درصد بیشتر می‌شود. زیرا داشتن قد بالاتر از حد میانگین، به معنای داشتن سلول‌های بیشتر است که این سلول‌ها ممکن است تغییر کنند و باعث سرطان بشوند.

در این پژوهش میانگین معمول قد برای زنان ۱۶۲ سانتی‌متر و برای مردان ۱۷۵ سانتی‌متر تعیین شده است.

یافته‌های این پژوهش، نتایج یک پژوهش قبلی را تایید می‌کند. در پژوهش قبلی، ارتباط قد با افزایش ابتلا به مجموعه‌ای از بیماری‌ها، مانند مشکلات قلبی، دیابت و لخته خون، مشخص شده است.

به گزارش سی‌ان‌ان، لئونارد نانی، استاد زیست‌شناسی در دانشگاه کالیفرنیا ریورساید، مجموعه‌هایی از اطلاعات افرادی را که به سرطان مبتلا شده بودند، تحلیل کرد و ارقام را براساس قد افراد با نرخ‌های پیش‌بینی‌شده مقایسه کرد. این مجموعه‌ها هر کدام شامل ۱۰ هزار مرد و زن بود.

براساس پژوهش جدید، بین تعداد کلی سلول‌های افراد و احتمال ابتلایشان به ۱۸ نوع از ۲۳ نوع سرطان مورد آزمایش، ارتباط پیدا شد. علاوه بر این، پژوهش نشان داد که ریسک ابتلا به سرطان در زنان قدبلندتر نسبت به مردان قدبلندتر بیشتر است. زنان قدبلندتر ۱۲ درصد احتمال ابتلایشان به سرطان بیشتر است، این در حالی است که احتمال ابتلای مردان قدبلندتر ۹ درصد است.

بین قدبلندی و سرطان‌های کولون، کلیه و لنفوم همبستگی نیرومندی پیدا شد.

جورجینا هیل، پژوهشگر پژوهشگاه سرطان بریتانیا به سی‌ان‌ان گفت: "ما برای مدت بسیار طولانی می‌دانستیم که یک ارتباطی بین ریسک (ابتلا به) سرطان و قدبلندی وجود دارد. هر چه فردی قدبلندتر باشد، ریسک سرطان برای او هم بیشتر است".

هیل، که در این پژوهش شرکت کرده است، افزود: "آنچه از آن اطمینان نداشتیم این بود که آیا این صرفا به این دلیل است که افراد قدبلندتر سلول‌های بیشتری در بدن‌شان دارند. یا اینکه آیا یک ارتباط غیرمستقیم، مثلا تغذیه یا کودکی، وجود دارد".

به گفته هیل، پژوهش جدید مدرک خوبی درباره نظریه "اثر مستقیم" فراهم می‌کند که تعداد کلی سلول‌ها، در حقیقت با احتمال ابتلا به سرطان ارتباط دارند.

هیل تصریح کرد: "روش (انجام پژوهش) خوب است. آن‌ها از پژوهش‌های بزرگ داده‌هایی گرفته‌اند که این مهم است. آن‌ها انواع زیادی از سرطان‌ها را بررسی کردند".
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۳
احتمالا پس هلندی ها همه سرطان دارند چون بلند قد ترینن
احمد
France
۱۹:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۳
همسان سازی حقوق کارگران و کارمندان رسمی و تبدیل وضعیت کارکنان ارکان ثالث به قراردادی نباید به بیکار شدن یک نفر نیروی کار منجر شود نباید برای تبدیل وضعیت نیروهای ارکان ثالث( کارگران) به قراردادی شروطی مانند مدرک تحصیلی لحاظ گردد نباید شرایطی نظیر سن و مدرک تحصیلی لحاظ شود تا کارگران بیکار شوند در همسان سازی حقوق چنانچه افرادی دارای مدارک تحصیلی بالاتر و سابقه بیشتر کار دارند از حقوق بیشتری برخوردار شوند
انتشار یافته: ۲
bato-adv
bato-adv
bato-adv