bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۸۴۶۴۶
نماینده‌ی اهواز در مجلس شورای اسلامی تشریح کرد:

نقش بنیاد برکت در توسعه‌ی استان خوزستان

عضو هیأت رییسه‌ی مجلس شورای اسلامی از آمادگی مجلس برای تعامل و همکاری بیش‌تر با بنیاد برکت خبر داد و بیان کرد: باید مساعدت‌های لازم با نهاد‌های خدمت‌رسانی هم‌چون بنیاد برکت انجام گیرد تا بتوانند در زمینه‌ی محرومیت‌زدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم کشور موفق‌تر عمل کنند
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۰۱ دی ۱۳۹۷
نماینده‌ی مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: فعالیت‌های بنیاد برکت در حوزه‌ی کارآفرینی، سرانه‌ی اشتغال را در کشور افزایش داده است.
 
علی ساری در گفت و گویی به مناسبت یازدهمین سال‌روز تأسیس بنیاد برکت توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: باید فعالیت‌های تمام نهاد‌های خدمت‌رسان را در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته‌ی کشور ارج نهاد و قدردان بود.
 
وی با اشاره به فعالیت‌های بنیاد برکت در استان خوزستان تصریح کرد: بنیاد در چند سال اخیر اقدامات گسترده و دامنه‌داری در زمینه‌های عمرانی و زیربنایی در استان انجام داده که ساخت مدارس، مساجد و مراکز بهداشت و درمان از آن جمله است.
 
ساری در ادامه، اقدامات اشتغال‌زایی بنیاد برکت را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: در سالیان اخیر اقدامات مؤثر و قابل تحسینی از سوی بنیاد در زمینه‌ی کارآفرینی و ایجاد اشتغال پایدار در خوزستان انجام گرفته که منجر به توسعه‌ی اقتصادی و رونق بازار کار در استان شده است. سرمایه‌گذاری و مشارکت در پروژه‌های تولیدی و صنعتی فعال در حوزه‌هایی هم‌چون محصولات پلاستیکی، مواد غذایی، پوشاک، آلومینیوم و ... در راستای نیل به هدف متعالی اشتغال‌زایی بوده است.
 
عضو هیأت رییسه‌ی مجلس شورای اسلامی از آمادگی مجلس برای تعامل و همکاری بیش‌تر با بنیاد برکت خبر داد و بیان کرد: باید مساعدت‌های لازم با نهاد‌های خدمت‌رسانی هم‌چون بنیاد برکت انجام گیرد تا بتوانند در زمینه‌ی محرومیت‌زدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم کشور موفق‌تر عمل کنند. هم‌چنین باید فعالیت‌های این بنیاد به‌خوبی در سطح جامعه و در میان مسئولان تبیین شود تا همه در جریان خدمات آن قرار بگیرند.
 
نماینده‌ی مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: استان خوزستان با وجود برخورداری از منابع نفتی، در بسیاری از مناطق با مشکلات عدیده از جمله بیکاری دست و پنجه نرم می‌کند و ورود به بنیاد برکت به این مناطق را باید به فال نیک گرفت.
 
وی افزود: بنیاد برکت با شناسایی کمبود‌ها و اولویت‌های هر منطقه، اقدام به انجام عملیات عمرانی و فعالیت‌های منجر به اشتغال‌آفرینی کرده است. این بنیاد توانسته است با فعالیت‌های مؤثر خود در مناطق محروم خوزستان، به توسعه و اشتغال پایدار در استان کمک شایانی کند.
مجله خواندنی ها
مجله فرارو