bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۰۵۳۸۸

اولین کشور اروپایی که از تجهیزات هواوی استفاده کرد

گفته می‌شود که این کشور به منظور توسعه و راه اندازی شبکه نسل پنجم اینترنت ۵ G. برخلاف بالا گرفتن تب و تاب تحریم علیه هواوی و اعمال فشار‌های سیاسی و تجاری جدید از سوی آمریکا و متحدانش، از تجهیزات توسعه داده شده توسط این شرکت چینی استفاده کرده است.

تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۲۰ تير ۱۳۹۸

اولین کشور اروپایی که از تجهیزات هواوی استفاده کرد

موناکو با توسعه و برقراری زیرساخت‌های ۵ G. نخستین کشور اروپایی لقب رفت که بهره‌مندی از خدمات شبکه نسل پنجم اینترنت همراه را برای کاربرانش به ارمغان می‌آورد.

به گزارش ایسنا، اوایل سال ۲۰۱۲ میلادی بود که اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) تحت نظر سازمان ملل برنامه‌ای را برای توسعه تیم ارتباطات بین‌المللی موبایلی (IMT) برای افق ۲۰۲۰ و فرای آن (IMT-۲۰۲۰) آغاز کرد. در نتیجه رسماً یک مسابقه جهانی برای تعیین نسل پنجم شبکه موبایل شروع شد و از آن پس، شاهد رقابت تنگاتنگی میان اپراتور‌های اینترنت و تلفن همراه در سراسر جهان هستیم که هر یک به‌دنبال برقراری و راه‌اندازی نسل جدید و پرسرعت اینترنت ۵ G. در کشور‌های مختلفی همچون کره جنوبی، ژاپن، چین، ایالات متحده آمریکا، استرالیا و ... هستند و از توانایی‌ها و برنامه‌های خود در این زمینه رونمایی می‌کنند.

حالا بر اساس تازه‌ترین گزارش‌های منتشر شده از سوی france ۲۴، موناکو نخستین کشوری است که در اروپا شبکه نسل پنجم اینترنت ۵ G. را بر پایه تجهیزات هواوی توسعه داده و امکان بهره‌مندی از خدمات پرسرعت آن را به کاربرانش می‌دهد.

گفته می‌شود که این کشور به منظور توسعه و راه اندازی شبکه نسل پنجم اینترنت ۵ G. برخلاف بالا گرفتن تب و تاب تحریم علیه هواوی و اعمال فشار‌های سیاسی و تجاری جدید از سوی آمریکا و متحدانش، از تجهیزات توسعه داده شده توسط این شرکت چینی استفاده کرده است.

هواوی که بدون شک بزرگترین اپراتور مخابراتی و توسعه دهنده تجهیزات اینترنتی در جهان به شمار می‌رود، در کشور‌های متعددی اقدام به ارائه خدمات و توسعه تجهیزات لازم برای برقراری شبکه نسل پنجم اینترنت ۵ G. کرده، اما با توجه به اعمال تحریم‌های جدید از سوی کاخ سفید و تلاش دولت آمریکا برای متقاعد کردن متحدانش همچون کانادا، استرالیا، نیوزلند، ژاپن و برخی دیگر از کشور‌های اروپایی همچون انگلستان، هلند و آلمان، به نظر می‌رسد که توسعه شبکه ۵ G. بجای اینکه راهگشا باشد، جلوی تصمیم‌گیری سریع و پیشرفت کشور‌های مختلف به سمت و سوی راه اندازی جدیدترین نسل از شبکه‌های اینترنتی و مخابراتی را گرفته و در حقیقت، جهان را به دو قطب مخالف تقسیم کرده است.

بدون شک مشکلات و کشمکش‌های دولت آمریکا با هواوی از جنجال‌برانگیزترین و خبرسازترین اتفاقات سال ۲۰۱۸ میلادی بود که به نظر می‌رسد به این زودی تمام نخواهد شد. هواوی که بزرگترین تولیدکننده و توسعه‌دهنده تجهیزات مخابراتی و دومین سازنده و عرضه‌کننده موبایل در جهان محسوب می‌شود، پیش از اعمال تحریم و محدودیت‌های جدید تجاری نیز در طول یک سال اخیر از سوی دولت ترامپ تحت فشار‌های سیاسی و تجاری زیادی قرار گرفته بود که نگرانی‌های امنیتی خود را به سایر کشور‌های هم پیمان آمریکا نظیر استرالیا، نیوزلند، کانادا، ژاپن و بریتانیا منتقل کرده بود تا آن‌ها نیز به همکاری با این شرکت چینی خاتمه بخشند تا بدین ترتیب بتواند در ادامه جنگ تجاری با چین، ضربه مهلکی بر اقتصاد این کشور پهناور وارد کند و به عقیده بسیاری از تحلیلگران، جلوی رشد سرسام‌آور و شکوفایی سریع اقتصادی غول‌های تکنولوژی چینی را بگیرد.

با این‌که دولت چین و شرکت هواوی همه این اتهامات و نگرانی‌های امنیتی را بار‌ها رد و تکذیب کردند، به نظر می‌رسد که نگرانی در مورد جاسوسی از اطلاعات کاربران در کشور‌های مختلف علیه این اپراتور‌های مخابراتی همچنان وجود دارد.

کشور‌های بسیاری در سراسر جهان از جمله ایالات متحده آمریکا، کانادا، استرالیا، چین، کره جنوبی، ژاپن و بسیاری از کشور‌های اروپایی و ... با همکاری بزرگترین اپراتور‌های جهان در حال برقراری نسل پنجم اینترنت همراه ۵ G. هستند و در این زمینه فعالیت‌های گسترده‌ای را انجام داده‌اند.

بسیاری از بزرگترین شرکت‌های مخابراتی و اپراتور‌های فعال در جهان نظیر نوکیا، اریکسون، هواوی، ال جی، اسپرینت و ... به شدت در حال رقابت برای راه‌اندازی نخستین شبکه اتصال به اینترنت نسل پنجم ۵ G. هستند. نسل پنجم شبکه تلفن همراه ۵ G، استاندارد‌های پیشنهادی برای نسل جدید ارتباطات سیار است که پس از نسل چهارم شبکه تلفن همراه فعلی ارائه می‌شود.

برچسب ها: هواوی موناکو G5
bato-adv
bato-adv
bato-adv