bato-adv
bato-adv

چرا باید مواد غذایی بخارپز کنیم؟

اگر به دنبال تغییر رژیم غذایی خود هستید، این نوع پخت و پز نقطه شروع بسیار خوبی است. بدن تان به لطف مزایای بخارپز شدن مواد غذایی، فوراً احساس بهتری و سلامتی بیشتری خواهد داشت.

مزایای بخارپز کردن مواد غذایی
 
فرارو- بخارپز معادل خوردن غذای سالم است و اگر به دنبال تغییر رژیم غذایی خود هستید، این نوع پخت و پز نقطه شروع بسیار خوبی است. بدن تان به لطف مزایای بخارپز شدن مواد غذایی، فوراً احساس بهتری و سلامتی بیشتری خواهد داشت.

وقتی به این شیوه آشپزی کنید و با ظاهری زیبا آن را برای خودتان سرو کنید، مطمئناً آن را دوست خواهید داشت. نکته اصلی این است که مهارت‌های آشپزی خود را به روز کنید.


مزایای بخارپز کردن

۱. کم هزینه
در واقعیت، کاهش هزینه‌های خانواده، هدف بسیاری از خانه‌ها است. بخارپز کردن مواد غذایی واقعا ارزان‌ترین روش است.

تمام آنچه که نیاز دارید مواد غذایی مورد نظر، آب و نمک است. شما همچنین هزینه‌های بنزین و انرژی را نیز کاهش خواهید داد، زیرا خیلی سریع پخته می‌شوند. در این صورت صرفه جویی در هزینه به منظور تهیه بهترین غذا‌ها در خانه امکان پذیر می‌شود.
 
مزایای بخارپز کردن مواد غذایی
 
۲. سریع است
در حین انجام کار، نگهداری و مراقبت از بچه‌ها و کار‌های خانگی، زمان کمی برای آشپزی می‌ماند.

اگر می‌خواهید به طور بهینه از زمان تان استفاده کنید، بخارپز کردن غذا یک راه حل عالی است، نیازی به گذراندن زمان زیاد برای طبخ نخواهید داشت، زیرا بخارپز کردن تنها چند دقیقه طول می‌کشد.

لذت بردن از زمان کمی آزادتر، مطمئنا ارزش آن را دارد!

۳. کم کالری
بخارپز کردن سبزیجات دیگر نیازی به روغن و محصولات چرب ندارد. علاوه بر این، غذا‌هایی که با این نوع پخت و پز می‌خورید کالری کمتری را دریافت می‌کنید.

برای افرادی که چند کیلو اضافه وزن دارند، این یک گزینه عالی است. همه متخصصان تغذیه آن را به بیماران خود توصیه می‌کنند.

۴- تسریع متابولیسم
با تشکر از فرآیند بخار پز، با غذای بخارپز، هضم غذا آسان و سریع انجام می‌شود.

کبد و دستگاه گوارش شما عاشق غذا‌های بخارپز است.

زیرل باعث کاهش التهاب و احساس سنگینی می‌شود که می‌تواند بعد از خوردن یک وعده غذایی سنگین به وجود بیاید.

هنگامی که زمان خوابیدن فرا می‌رسد، بدون نیاز به قرص خواب، راحت‌تر می‌توانید بخوابید.

۵- ویتامین‌ها و مواد مغذی موجود در مواد غذایی را حفظ می‌کند
از آنجایی که مواد غذایی در واقع با آب ارتباط بر قرار نمی‌کنند، از این رو خواص طبیعی این عناصر دست نخورده باقی می‌مانند.

شما می‌توانید از این طریق تمام ویتامین‌ها و مواد مغذی را دریافت کنید، زیرا این سیستم ایمنی بدن را به میزان قابل توجهی تقویت می‌کند.

۶. بشقاب‌های جذاب‌تر
غذا‌های بخارپز برای یک نمایش زیبا و پر از رنگ و عطر باعث می‌شوند که مورد توجه قرار بگیرد. بخار پز شدن باعث نمی‌شود هیچ عنصری ظاهر خود را از دست بدهد.

دیدن تفاوت زیبایی شناختی در یک دستور مشابه، اما با یک روش آشپزی متفاوت شگفت آور خواهد بود. علاوه بر این، اثبات شده است که مشاهده یک بشقاب غذایی جذاب باعث افزایش اشتها می‌شود.
 
۷. دفع سموم بدن
با این روش، فیبر بیشتری دریافت می‌کنید. اگر می‌خواهید بدن خود را عاری از سم نگه دارید، بخار پز کردن مواد غذایی بهترین گزینه است.

علاوه بر دفع سموم، خون شما را نیز تصفیه می‌کند. به این ترتیب، احساس سر زندگی و افزایش انرژی در طول روز خواهید داشت.

۸. یک غذای خوب برای کل اعضای خانواده
خوردن غذا‌های بخارپز برای همه توصیه می‌شود. کودکان و بزرگسالان به طور یکسان آن را دوست خواهند داشت.

سرانجام، دیگر می‌توانید با خیالی آسوده یک وعده غذایی برای کل خانواده تهیه کنید که حاوی مواد غذایی نظیر: سبزیجات، گوشت، ماهی، ماکارونی ... می‌شود و برای همه سلیقه‌ها خوشایند خواهد بود.

در این صورت می‌توانید از داشتن رژیم غذایی سالم، خوشمزه و ارزان قیمت بهره ببرید. برای این کار تنها کافی است با آب و مقدار کمی نمک، غذای خود را بخار پز کنید.

علاوه بر این کاملا روشن است که بخارپز کردن فقط به سبزیجات محدود نمی‌شود. با این روش آشپزی باستانی می‌توانید دستور العمل‌های مختلفی تهیه کنید.

این شیوه از پخت و پز تنها نیاز به تغییر این تصور دارد که بخارپز کردن غذا برای افراد بیمار نیست. بلکه کاملاً برعکس است. افرادی که از این روش استفاده می‌کنند، زندگی بسیار سالم تری خواهند داشت.
 
مزایای بخارپز کردن مواد غذایی
 
منبع: steptohealth
bato-adv
bato-adv
bato-adv