December 25 2024 - چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳
- RSS
- |
- قیمت خودرو
- |
- عضویت در خبرنامه
- |
- پیوندها و آگهی ها
- |
- آرشیو
- |
- تماس با ما
- |
- درباره ما
- |
- تبلیغات
- |
- استخدام
یک شرکت در لندن قصد دارد با ترویج استفاده از حشرات خوراکی در پخت و پز، مصرف کنندگان را ترغیب کند تا رویکردی سازگار با محیط زیست داشته باشند. این شرکت یک دستور پخت همبرگر با استفاده از حشرات ایجاد کرده و آن را به عنوان منبع پایدار پروتئین در مقایسه با گوشت گاو ترویج میکند.
حشرات قبل از این که تبدیل به همبرگر شوند، ابتدا آب پز شده و سپس در مخلوط کن خرد میشوند. سرآشپز این مجموعه میگوید که برخی حشرات طعم دلچسبی ندارند، اما جیرجیرکها این طور نیستند و طعمی شبیه به طعم میگو دارند. او معتقد است اگر کسی ذرت بو داده دوست داشته باشد حتما این همبرگر را هم دوست خواهد داشت.
طبق گفته سرآشپز، حشرات به ویژه جیرجیرکها معدن آهن و امگاهای سه، شش و نه هستند و با خوردن آن ها، افراد نیازی به خوردن ماهی نخواهند داشت.
منبع: Ruptly