فرارو- «چرا این کار را با من کردی، چرا؟ چون ایزدی هستم؟ وقتی به من تجاوز کردی فقط ۱۴ سالهام بود. سرت را بالا بگیر. تو خواهر داری؟ تو احساس داری؟ تو شرف داری؟ فقط ۱۴ ساله بودم؛ من همسن دختر، پسر یا خواهرت بودم. تو زندگی من را نابود کردی. همه آن چیزی که آرزو میکردم را از من گرفتی.» اینها سخنانی است که «اشواق حجی حمید» با چشمانی گریان در مقابل «ابو همام الشرعی» بیان کرد. همان فردی که تقریبا پنج سال پیش به او تجاوز کرده بود.
به گزارش فرارو، تلویزیون دولتی عراق در اقدامی تاثیرگذار، یکی از اسرای داعش که قبلا مورد تجاوز قرار گرفته بود را رو در روی متجاوز داعشی قرار داد. در فیلمی که از این برنامه تلویزیونی منتشر شده، ابو همام الشرعی، از فرماندهان داعش، دیده میشود که روبروی دختر ایزدی ایستاده و سرش را پایین انداخته است.
اشواق با چشمانی گریان او را سرزنش میکند، ولی متجاوز داعشی حتی نمیتواند سرش را بالا بگیرد. به همین دلیل، دختر ایزدی از او میخواهد که سرش را بالا بگیرد.
لحظه دیدار قربانی و متجاوز؛ دیدن این فیلم برای کسانی که ناراحتی قلبی دارند توصیه نمیشود
اشواق در ادامه، خطاب به متجاوز داعشی میگوید: «روزی از روزها، من در دست تو، در دست داعش بودم. ولی الان تو (در بازداشت هستی). طعم عذاب، طعم شکنجه و طعم تنهایی را بچش. اگر تو ذرهای احساس داشتی، به من تجاوز نمیکردی؛ وقتی که من فقط ۱۴ ساله بودم.»
دختر ایزدی که به شدت متأثر شده بود پس از گفتن این سخنان، از حال رفت و افتاد. گفته میشود که اشواق در سال ۲۰۱۴ در منطقه سنجار به اسارت داعش درآمده بود و در همان سال، مبلغ ۱۰۰ دلار به ابو همام فروخته شد. سپس به سوریه منتقل شد. اشواق میگوید ابو همام به مدت ۱۰ ماه به او تجاوز میکرد. اشواق سرانجام توانست از دست داعش فرار کند و به آلمان پناهنده شود. پس از بازداشت ابو همام، دستگاه اطلاعات ملی عراق، با اشواق تماس گرفت و از او خواست به بغداد بیاید تا مجرم را شناسایی کند.
اشواق میگوید: «اصلا توقع نداشتم که ابو همام را بار دیگر در عمرم ببینم.»
هر دو قربانی نفت عراق هستند مسببین همچنان ازاد
حاکمیت ظالم، بهتر از نبود حکومت
امام علی علیه السلام در بیان ضرورت وجود حکومت، احقاق حقوق مظلومان، تأمين امنيت، مبارزه با متجاوزان و مديريت امور مالى را منشأهاى ضرورت حكومت خوانده است
- فرمانروايى سلطان ستم پيشه را بهتر و قابل تحمل تر از فتنه هاى پياپى دانسته است: وال ظلوم غشوم خير من فتنة تدوم