bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۲۲۲۴

جوان>میرحسین از قبل از انقلاب تحت درمان بوده!؟

تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۰۹ اسفند ۱۳۸۸


سایت روزنامه جوان به نقل از یک سایت کم بیننده دیگر نوشت موسوی در حال حاضر بیماری اسکیزوفرنی دارد.

بخشهایی از خبر مزبور را که به نقل از یک روانشناس(یا روانپزشک) که نخواسته است نامش فاش شود ، می خوانید:

میرحسین موسوی از دوران پیش ازانقلاب و در چند برهه زمانی تحت درمان دو روان پزشک آلمانی و ایرانی بوده است. روانشناس آلمانی موسوی که دربرهه ای قبل ازانقلاب و مدتی (حدود ۱۰سال) پس ازانقلاب با میرحسین ارتباط داشت؛ فردی مذهبی اهل شهر پریکسن‌اشتاد (Prichsenstadt) به نام دکتر" لوکاچ وهلشتتر"، بوده و مطب و کلینیک نامبرده در خیابان "ریپربان"، (Reeperbahn) در سن پائولی شهرهامبورگ واقع شده بود.این پزشک در دوره ای عضویت درمجلس ایالت هامبورگ بورگرشافت (Bürgerschaft) را کارنامه خود داشته است.
مهندس موسوی مدتهاست از بیماری دوشخصیتی که در اصطلاح پزشکی به آن اسکیزوفرنی می گویند رنج می برد.
متاسفانه دکتر" لوکاس وهلشتتر" که از طریق یکی از نزدیکان موسوی به ایشان معرفی شده بود در طول سالهای گذشته فقط داروهای عجیبی برای وی تجویز کرده بود که حتی باعث حاد شدن بیماری وی نیز شده بود که پس از فوت پزشک نامبرده از طریق دکتر.... به خانم رهنورد معرفی شدم و از سال ۷۷رسما پزشک جناب مهندس موسوی می باشم .
از سال ۷۹-۸۰ بیماری حاد مهندس موسوی که بیشترین علت را در انزوای وی داشت کم کم فروکش کرد و لیکن بیماری دیگری به سراغ ایشان آمد با نام اختلال رفتاری در تشخیص (disorder Bipolar) که یک بیماری است که با ایجاد اختلال در نفر باعث بروز تغییرات و دگرگونی های ناگهانی در رفتار ، حالات ، انرژی و توانایی عملکرد فرد مبتلا می شود . ممکن است هر فردی در زندگی شخصی به دلایل مختلف مانند شرایط محیط زندگی ، فشار کاری و ... تغییراتی در حالات و رفتار خود مشاهده کند مثلا این که یک روز کاملا شاد و بشاش و پر انرژی است و در روز دیگر افسرده و کسل و بی حال.
افزایش محسوس در میزان انرژی و فعالیت بیمار ، ناآرامی و بی قراری ،رفتارها و حالات ناشی از شادی و خوشحالی بیش از حد ، تحریک پذیری و زود رنجی شدید ، بی ثباتی و ناپایداری عقاید و به قول معروف از شاخه ای به شاخه دیگر پریدن سریع و تند و بدون تامل صحبت کردن ،حواس پرتی و عدم تمرکز،عدم توانایی جهت قضاوت میان خوب و بد ، درست و نادرست، بروز رفتارهای پرخاشگرانه و تهاجمی بدون دلیل، از جمله علائم این بیماری می باشد.
این بیماران نیاز به بستری شدنهای طولانی مدت در بیمارستان دارند
موسوی سالهاست ۳ داروی فلوکستین Fluoxetine ، پاروکستین Paroxetine و سرترالین Sertraline را مصرف می کند و هر موقع که این داروها را با تاخیر مصرف می کند و یا اصلا مصرف نمی کند رفتارها و واکنشهای خاصی از جانب وی دیده میشود که عواقب وخیمی هم برای خود ایشان و هم اطرافیانشان دارد .
بنده از ۴-۵ ماه قبل ا زانتخابات ۸۸ دیگر پزشک معالج ایشان نیستم .

bato-adv
bato-adv
bato-adv