فرارو- بحران آتش سوزی استرالیا روز گذشته به علت بارشهای نسبتاً شدید در مناطق شرقی این کشور تا حدودی فروکش کرده است با این همه مقامات استرالیایی نسبت به افزایش دما در روزهای آینده و گسترش مجدد آتش، هشدار دادند.
به گزارش فرارو، بارش باران در بخشهایی از ایالت نیوساوث ولز باعث کاهش دما و افزایش امیدها در مهار این آتش سوزی گسترده شده است. بر اساس اعلام مسئولان محلی روز گذشته (دوشنبه) در هیچ جا هشدار آتش داده نشده و وضعیت در نیوساتولز به پایینتر حد هشدار تنزل کرده است، اما مقامات هشدار دادهاند که دمای هوا افزایش خواهد یافت و دو آتش بزرگ در ایالتهای ویکتوریا و نیوساتولز ممکن است به هم برسند و آتشی عظیم به پا شود.
آتشسوزی فصلی در جنگلهای استرالیا یکی از حوادثی است که هر ساله و به علت افزایش دما در فصل تابستان رخ میدهد. اما آتشسوزی امسال که از ماه سپتامبر آغاز شد یکی از مهیبترین آتش سوزیهای تاریخ این کشور به شمار میرود. این آتش سوزی که در حال حاضر بخشهای جنوب شرق استرالیا که شامل ایالت نیو ساوت ولز، استرالیای جنوبی، ویکتوریا، کویینزلند و استرالیای غربی را دربرگرفته تاکنون جان دست کم ۲۴ نفر را در ایالت نیو ساوت ولز استرالیا گرفته است.
تصویر ماهوارهای ناسا از گستردگی آتش سوزی در استرالیا
کوآلاها در خطر انقراض!
محیط زیست در این حادثه شاهد یکی از ویرانگرترین تخریبهای تاریخ خود بود که نگرانیهای فراوانی را به دنبال داشت. گزارشها حاکی از آن است که حدود نیم میلیارد حیوان و بیش از ۱۲ میلیون هکتار جنگل، به طور کامل از میان رفت.
با گسترش آتشسوزی جنگلهای استرالیا، وضعیت کوالا هم بحرانی شده است. گفته میشود که بیش از ۱۰۰۰ کوالا در آتشسوزی جنگلهای این کشور، کشته شدهاند. اتفاقی دردناک برای گونهای که در اثر تغییرات اقلیمی و دچار شدن به بیماریها، بسیار آسیبپذیر شده و زندگی مختل شدهای دارد.
ناظران این میزان ویرانی محیط زیست را یکی از تأسف بارترین حوادث در تاریخ خواندند.
گفته میشود تنها ۸۰ هزار کوالا در استرالیا باقی مانده است
دولت استرالیا مقصر اصلی آتش سوزی
به گزارش استرالین (The Australian) این وضعیت خشم عمومی در استرالیا نسبت به سیاستهای تغییرات آب و هوایی اسکات موریسون نخستوزیر استرالیا برانگیخت. منتقدان بر این باورند که موریسون از صنایع زغالسنگ استرالیا که یکی از صنایع تدثیرگذار در تخریب محیط زیست است حمایت میکند. آنها بر این باورند که دولت استرالیا هیچ گونه سیاست گذاری ملی جدی در زمینه انرژی و تغییر اقیلم ندارد. این در حالی بود که سفر تفریحی موریسون به هوایی در آغاز آتش سوزیها خشم مردم استرالیا را برانگیخته بود که دولت استرالیا این موضوع را جدی نگرفته بود.
باران کمی آتش را در استرالیا فرو نشاند
بارش باران در نوار ساحلی شرقی استرالیا که روز گذشته (دوشنبه) آغاز شد تا حدودی از بحران موجود کم کرد. این بارشها که در برخی مناطق نیوساوث ولز، سیل آسا گزارش شده است موجی از امیدواری را در میان طرفداران محیط زیست ایجاد کرد با این همه هنوز دودآلودگی هوا زیاد و خطرناک است. گالری ملی و دانشگاه ملی استرالیا در کانبرا برای پیشگیری از «هر نوع خطری برای عموم، کارکنان و آثار هنری» تعطیل شدهاند. در ساحل شرقی استرالیا از ملبورن تا سیدنی نیز باران دوده باریده است.
باران کمی آتش را در استرالیا فرو نشاند اما بحران تمام نشده
علی رغم بارشهای اخیر و کاهش دما، مقامات استرالیایی هشدار میدهند که با افزایش دما در روزهای آتی شعلههای آتش به زودی زبانه خواهند کشید. به گزارش نیو دیلی (The New Daily) استرالیا، میزان خسارات وارده این آتش سوزی تاکنون بیش از ۷۰۰ میلیون دلار برآورد شده است. در همین حال اسکات موریسون نخست وزیر استرالیا ۴/۱ میلیارد دلار به بازسازی مناطق ویران در دو سال آینده اختصاص داد.
با وجود بارشهای اخیر در نوار شرقی استرالیا، مقامات این کشور هشدار دادند که این آتش سوزیها ممکن است به علت افزایش دما در روزهای آینده، ماهها طول بکشد.
صحنههای دلخراش از آتش سوزی و سوختن حیوانات در استرالیا
وجود ترامپ برای نوع بشر خطرناک و مضره
خدا به دادشون برسه
کاش همه موجودات دست از کشتن و نابودی هم بر دارند
این نابودی حیوانات دقیقا دستپخت ما انسانهاست که برایشان نابودی به ارمغان آوردیم انسان پر مدعا و مغرور و اکثرا بی خاصیت و اکثرا فقط مصرف گرا