bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۳۶۲۸
درس‌های 88 بیمهای 89

خورشیدی: با مدیران فعلی به جایی نمی‌رسیم

تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۰۷ فروردين ۱۳۸۹

فرارو- پدر داماد محمود احمدی نژاد و عضو ارشد ستاد انتخاباتی وی در سال 84 معتقد است با مدیران کنونی، کشور به جایی نخواهد رسید و باید چرخش نخبگان انجام پذیرد. وی بر این باور است که روند اقتصادی مناسب نیست و تورم در سال جدید به بالای 35 درصد خواهد رسید.

احمد خورشیدی دبیر کل جبهه خدمت گزاران، در گفت‌وگو با خبرنگار فرارو با اشاره به سال گذشته به ارزیابی خود از این سال پرداخت و گفت: «حوادثی که در سال 88 به وقوع پیوست، درس‌ها و عبرت‌هایی برای اقشار مختلف از جمله مسئولان، مردم و نخبگان آموخت.»

وی افزود: «اولا مسئولان نظام باید میان نیروهای مردمی که خیر خواهان این کشور هستند و آنهایی که برای دشمن کار می‌کنند، تفاوت بگذارند. دوم اینکه ما در دهه چهارم انقلاب هستیم. باید مسئولان امر توجه داشته باشند که چرخش نخبگان جز الزامات اجتناب ناپذیر است که باید انجام پذیرد. متاسفانه این کشور با توده مسئولان فعلی که دارد به جایی نمی‌رسد. چرخش نخبگان قاعده ای است که همه کشورها به آن نیاز دارند. ما هم راهی جزء آن نداریم. نباید نیرو های ضعیف در عرصه باشند و نیروهای توانمند حاشیه نشین شوند. کشورهای ضعیف به این روش عمل می‌کنند. حیف است کشور ما که جز کشورهای پر استعداد است در این زمینه دچار نقص و مشکل باشد.»

این فعال سیاسی درباره مطالبات مردمی و نحوه پیگیری آنها گفت: «ملت یکسری خواسته‌ها و مطالباتی دارد که باید دسته بندی و پیگیری کنند. اگر مردم دنبال مطالباتشان نروند کسی دلش به حال آنها نمی‌سوزد. من معتقدم که مردم ما باید پیگیر مطالبات شان بوده و ازمسئولان و مقام معظم رهبری که او را از خودشان می‌دانند، خواسته‌هایشان را بخواهند. چرا که به نظر بنده جایگاه ولایت فقیه، جایگاه مناسبی برای تحقق خواست‌های مردمی است. پس باید مردم هرچه بیبشتر خود را به رهبر انقلاب نزدیک‌تر کنند. ما باید تلاش خود را افزایش دهیم تا از این جایگاه برای پیشرفت کشوراستفاده کنیم. حیف است این مقام مهم را درگیر مسایل دسته چندم که ارزش زیادی هم ندارند، بکنیم.»

خورشیدی در ادامه و در رابطه با نقش نخبگان و رسانه‌ها افزود: «متاسفانه نخبگان و احزاب ما مثل مرده می‌مانند. نیروهای اصلی انقلاب و کسانی که دوستدار انقلاب بوده و هزینه‌های زیادی چه قبل و چه بعد از انقلاب داده‌اند، متاسفانه خیلی عقب نشینی کرده‌اند. از اینها انتظار بیشتر است. کسانی که هم دانشگاه و هم جنگ دیده‌اند باید در جای خود انجام وظیفه کنند. شرایط اصحاب رسانه هم تعریفی ندارد. نمی‌دانم رسانه‌ها چه بلایی بر سرشان آمده است. هرچند که برخی فشارهای نادرست بر این قشر وارد می‌شود ولی بازهم اصحاب رسانه باید به وظیفه خود عمل کنند.»

وی با بیان این مطلب که مشکل به وجود آمده پس از انتخابات بسیار ریشه‌ای است، اضافه کرد: «به عنوان کسی که به این انقلاب علاقمندم می‌گویم که برای حل مشکلات باید آنها را قبول کنیم. مشکلات به وجود آمده پس از انتخابات ریاست جمهوری ارتباطی به اشخاصی مانند آقای کروبی ندارد. این مسئله ریشه مردمی دارد و با پاک کردن صورت مسئله اوضاع درست نمی‌شود. درضمن نباید مشکلات را به گردن این و آن بیاندازیم. این راه چاره نیست. برای مثال ما مشکل مدیریتی داریم ولی همه مشکلات را گردن آمریکا می‌اندازیم که این نوع تحلیل و برخورد با مشکلات حتی در میان عامه مردم هم خریدار ندارد.»
 
خورشیدی ادامه داد: «مشکل را باید حل کرد و ما می‌توانیم آن را حل کنیم. ما بحران‌های سنگین‌تر از این را حل کردیم؛ مثل جنگ، مثل حوادث اول انقلاب؛ بدتر از جنگ که نیست. مردم معترضی هم که الان هستند مانند هواداران منافقین نیستند. هرچند که وقتی ما با آنها نیز منطقی برخورد می‌کردیم، خیلی از مسایل را می‌پذیرفتند؛ چه برسد به مردمی که محق هستند و حرف درست می‌زنند.»

دبیر کل جبهه خدمت گزاران با انتقاد از وضعیت اقتصادی، اهداف پیش بینی شده برای اقتصاد ایران را دست نیافتنی توصیف کرد و اظهار داشت: «روند اقتصادی ما و فرمول تعریف شده برای این عرصه نشانگر آن است که درصد بالای پیش بینی‌ها تحقق پذیر نیست. برای مثال بودجه امسال را بر مبنای نفت 65 دلاری بستند. حال سوال این است؛ با استناد به چه استدلال‌هایی این بودجه را نوشتید. با این وضعیت، تورم در سال آینده بالای 35 درصد رسیده و شرایط کشور را متزلزل می‌شود.»

وی افزود: «باید از درس‌های گذشته عبرت می‎‌گرفتیم. مگر نتیجه نوشتن بودجه‌های اینچنینی را ندیده‌ایم که باز دوباره همان را تکرار می‌کنیم. اگر اصلاحات واقعی که بدون آن کشور ما در شرایط نابسامان قرار دارد، به تحقق نیانجامد حتی نمی‌توانیم ایران را جز 47 کشور درحال توسعه بنامیم. متاسفانه در راهی قدم بر می‌داریم که عاقبت آن خوش نیست.»

خورشیدی در خاتمه در پاسخ به این سوال که تلخ‌ترین و شیرین‌ترین اتفاق سال 88 از نظر شما چه بود، گفت: «تلخ‌ترین رویداد، حوادث اخیر و شعارهایی بود که عده ای از خودی‌ها عامل‌اش بودند و این شعارها دل آدم را به درد می‌آورد. در مورد شیرین‌ترین حادثه هم باید بگویم متاسفانه اتفاق شیرینی از سال گذشته به یاد ندارم.»
برچسب ها: احمد خورشیدی
bato-adv
bato-adv
bato-adv