شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز چهارشنبه (۲۷ فروردین) به عدد ۶۴۵ هزار و ۷۶۲ واحد رسید که در مقایسه با پایان هفته گذشته حدود هشت درصد رشد را تجربه کرد.
در پنج روز معاملات هفته جاری، شاخص بورس ۴۸ هزار و ۶۶۸ واحد افزایش داشت؛ شاخص کل در پایان روز چهارشنبه (۲۰ فروردین) با عدد ۵۹۷ هزار و ۹۴ واحد به معاملات پایان داد که این رقم در روز چهارشنبه (۲۷ فروردین ماه) به عدد ۶۴۵ هزار و ۷۶۲ واحد رسید.
شاخص آزاد شناور در آخرین روز معاملات هفته گذشته ۷۷۱ هزار و ۸۵۶ واحد بود که در روز چهارشنبه این هفته به رقم ۸۲۲ هزار و ۷۲۴ واحد رسید و افزایش ۵۰ هزار و ۸۶۸ واحدی را رقم زد.
همچنین شاخص کل (هم وزن) در پایان هفته گذشته ۲۱۳ هزار و ۷۸۳ واحد بود که در هفته جاری این عدد به ۲۲۵ هزار و ۵۵۸ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) از ۱۴۲ هزار و ۲۲۷ واحد به عدد ۱۵۰ هزار و ۱۰ واحد رسید.
در پنج روز معاملاتی این هفته بازار سرمایه نمادهای بانک ملت، بانک تجارت، فولاد مبارکه اصفهان، گلوکوزان، پالایش نفت اصفهان و ملی صنایع مس ایران در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.
در هفتهای که گذشت گروههای شیمیایی، بانکها، فرآوردههای نفتی، صنایع غذایی به جز قند و شکر، خودرو و قطعات، مواد دارویی، بیمه و بازنشسته، کانیهای غیرفلزی، کانیهای فلزی، فلزات اساسی، چند رشتهای صنعتی و سیمان با رشد مثبت بر شاخص کل همراه بودند.
هفتهای که گذشت بانکها و موسسات اعتباری، خودرو و قطعات، فلزات اساسی، شیمیایی، فرآوردههای نفتی، صنایع غذایی به جز قند و شکر، مواد دارویی، سیمان، آهک و گچ، کانههای فلزی، سرمایهگذاریها، حمل و نقل، بیمه و بازنشستگی، محصولات فلزی، انبوهسازی املاک و مستغلات، واسطهگریهای مالی و پولی و صندوق سرمایهگذاری قابل معامله نسبت به دیگر صنایع بیشترین حجم معاملات را داشتند.
همچنین شیمیایی، فلزات اساسی، بانکها و موسسات اعتباری، صنایع غذایی به جز قند و شکر، خودرو و قطعات، فرآوردههای نفتی، مواد دارویی، سیمان، آهک و گچ، بیمه و بازنشستگی، کانههای فلزی، سرمایه گذاریها، صندوقهای سرمایهگذاری قابل معامله، انبوه سازی املاک و مستغلات، حمل و نقل انبارداری و ارتباطات، واسطه گریهای مالی و پولی، محصولات کاغذی و محصولات فلزی و فنی و مهندسی بیشترین میزان از ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.