فرارو- علی مطهری، نماینده سابق مجلس برای حضور در رقابتهای انتخاباتی ریاست جمهوری ۱۴۰۰ اعلام کاندیداتوری کرد.
او در یک نشست خبری گفت: «با توجه به شرایط کشور و توانایی که در خود احساس می کنم لازم دیدم در انتخابات ریاست جمهوری حضور یابم.»
نماینده ادوار مجلس افزود: «خود برای اداره کشور اصلح میدانم و معتقدم برای ترغیب مردم به مشارکت هر کس این توانایی را در خود ببیند باید برنامه خود را ارائه دهد.»
مطهری گفت: «همان طور که رهبر انقلاب فرمودند مشارکت بالا در انتخابات آینده مساله تاثیرگذاری است. ایشان فرمودند انتخاب اصلح در درجه دوم قرار می گیرد؛ هدف ما باید این باشد که مشارکت را در انتخابات بالا ببریم. درست است که مردم گلایه هایی از حوادث سال گذشته دارند، فشارهای اقتصادی و سختی معیشت مردم باعث گله مندی هایی است، اما باید توجه داشت اگر می خواهیم شرایط کشور به لحاظ سیاست داخلی و خارجی بهبود پیدا کند لازم است مردم پای صندوق های رای بیایند و نظر خود را اعلام کنند.»
وی گفت: "با کنار کشیدن از صندوق های رای نه تنها مشکلات حل نمی شود بلکه افزوده می شود. هر مقدار مشارکت مردم افزون تر باشد انتخاب مردم واقعی تر خواهد بود."
این فعال سیاسی گفت: هم مردم باید در انتخابات مشارکت کنند و هم گروه ها و احزاب سیاسی در این انتخابات مشارکت کنند و مردم را برای شرکت در انتخابات تشویق کنند و سخن از کنار کشیدن به میان نیاورند و همچنین شورای نگهبان باید مقداری مهربان تر با کاندیداها برخورد کند و کسانی که قانون اساسی را قبول دارند و مشکلی ندارند را تایید کنند تا شور و نشاط خوبی بر پا شود.
مطهری در پاسخ به پرسشی درباره رایزنی با شورای نگهبان جهت تایید صلاحیتش پس از عدم احراز صلاحیت در انتخابات ۱۳۹۸ گفت: «رایزنی نداشتم با شورای نگهبان اما دلیلی برای رد صلاحیت خودم نمی بینم. هیچ تلاشی برای رایزنی نکردم. نمی دانم در آن دوران چه شرایطی بود اما دلیلی برای رد صلاحیتم نمی بینم.»
مطهری در تشریح دیدگاههای فرهنگی اش گفت: «در حوزه فرهنگ هیچ وقت من به سخت گیری معتقد نبودم، اما معتقد بودم باید نظارتی باشد. اینکه بگویم امور فرهنگی باید رها باشد درست نیست، اما با سختگیری هم موافق نیستم. در مورد مسائلی مثل حجاب هم گفتم در درجه اول خود دولت باید برنامه ای برای کارکنان خودش داشته باشد.»
این فعال سیاسی افزود: "ما برنامه منسجمی برای حمایت موسیقی سنتی نداشتیم. یا در فیلم های سینمایی این نظارت که فیلم از نظر محتوا برای مردم مفید باشد نداشتیم. این نظارت ها را مفید می دانم اما اعتقادی به سخت گیری و سفارشی کردن امور هنری ندارم. اصل بر این است که مردم با عقاید خود کارها را انجام دهند. مردم ما احکام اسلام را پذیرفته اند. همین حجاب را هم پذیرفته اند؛ آن طوری که دیگران تبلیغ می کنند نیست."
او ادامه داد: «همین که حکومت ترویج فساد و فحشا نکند نود در صد کار انجام شده است. فرق ما با حکومت قبلی همین است.»
پیش از این سردار دهقان وزیر سابق دفاع و مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری نیز از جمله افرادی هستند که رسما اعلام کاندیداتوری کرده اند.
همچنین از افرادی مانند محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی و ابراهیم رییسی رییس قوه قضاییه، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، آذری جهرمی وزیر ارتباطات، سعید محمد فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا و ... به عنوان کاندیداهای احتمالی یاد میشود.
عجب!!! واقعا!!!
اگر یه نون کپک زده رو میتونی درست کنی این اوضاع رو هم میتونی درست کنی. اگه نمیتونی درستش کنی باید بذاری کامل خراب بشه بلکه در اثر تجزیه به درد دو تا موجود زنده دیگه بخوره