ابتلای ساکنان ووهان به کرونا باعث تولید آنتی بادیهایی در بدن آنها شده که به مدت ۹ ماه پابرجا مانده است.
نتایج یک بررسی علمی که در ووهان چین انجام و در نشریه معتبر لنست منتشر شده نشان میدهد حدود ۴۰ درصد از مبتلایان به کرونا در ووهان تا ۹ ماه در برابر ابتلای مجدد به آن مصونیت داشتهاند.
به گزارش مهر به نقل از سی جی تی ان، بررسی مذکور حاکیست ابتلای ساکنان ووهان به کرونا باعث تولید آنتی بادیهایی در بدن آنها شده که به مدت ۹ ماه پابرجا مانده و این افراد را در برابر ویروس کرونا مقاوم کرده است.
بر اساس بررسی یادشده، نرخ ابتلاء به کرونا در ووهان در سال گذشته در حدود ۶.۹ درصد باقی مانده بود که این نشان میدهد تنها بخش اندکی از مردم این شهر بعد از شیوع کرونا به آن آلوده شدند؛ لذا میتوان پیش بینی کرد که در آینده هم میزان شیوع ویروس یادشده از این حد بیشتر نشود.
همچنین با اطلاع از این موضوع میتوان استراتژیهای بهداشتی جدیدی را برای کنترل ویروس کرونا ابداع کرد. برای انجام این بررسی آنتیبادیهای ویروس کرونای بیش از ۹۵۰۰ نفر در ۱۳ منطقه مختلف شهر ووهان از ابتدای آوریل سال ۲۰۲۰ مورد بررسی قرار گرفته و سپس نمونه خون این افراد از ژوئن تا دسامبر گذشته آزمایش شده است. در بررسیهای قبلی مدت زمان برجای ماندن آنتیبادیهای کرونا در بدن افراد بسیار کمتر برآورد شده بود.