bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۸۱۴۴۹
رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی:

مسئولان اقتصاد کشور را به رفع تحریم گره نزنند

مسئولان اقتصاد کشور را به رفع تحریم گره نزنند

رهبر انقلاب: ما در مقابله با تحریم دو راه می‌توانیم برویم. یکی اینکه به سمت تحریم کننده برویم و از او خواهش کنیم که این تحریم را کم کند یا بردارد و او هم چند خواسته استکباری روی میز بگذرارد که راه ذلت، انحطاط و عقب‌ماندگی هست. یک راه هم این این است که نیروی داخلی خودمان را فعال کنیم و کالای تحریمی را در داخل تولید کنیم.

تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۰

فرارو- رهبر انقلاب اسلامی در بخشی از سخنرانی خود به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۰ خاطرنشان کردند که امسال در ورود به قرن ۱۴۰۰، سال انتخابات است یعنی حکمرانی مبتنی بر اتکا به نفس و اعتماد به نفس ملی. ما ورودمان در این قرن یک تفاوت به این مهمی دارد.

سخنرانی نوروزی حضرت آیت الله خامنه‌ای از شبکه‌های صدا و سیما، سایت و صفحات KHAMENEI.IR  به صورت زنده پخش شد. نوروز امسال نیز حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به مشهد سفر نکردند و مراسم سخنرانی نوروزی که هر سال در روز اول سال نو و در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شد، به علت توصیه‌های بهداشتی برای جلوگیری از گسترش کرونا در مشهد مقدس برگزار نشد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین روز از سال نو در سخنرانی زنده تلویزیونی خطاب به ملت شریف ایران، با تبیین وظایف اساسی دستگاه‌ها و مردم برای تحقق شعار سال و حمایت تولید و رفع موانع آن، سیاست اعلامی در قضیه برجام یعنی لغو تحریم‌ها و راستی‌آزمایی آن قبل از بازگشت ایران به تعهدات برجامی را تخطی‌ناپذیر خواندند و در ادامه، انتخابات ریاست جمهوری در خرداد ۱۴۰۰ را در ابعاد داخلی و خارجی بسیار مهم برشمردند و با اشاره به نقشه و تلاش گسترده‌ی دشمنان برای ناامید کردن مردم از حضور در انتخابات تأکید کردند: ریاست جمهوری با اختیارات بسیار وسیع، مهمترین و مؤثرترین مدیریت کشور است و مردم برای ناامید کردن دشمن و نوسازی دستگاه اجرایی، در انتخاب رئیس‌جمهور خصوصیاتی مانند مردمی بودن، کفایت، قدرت مدیریت، ایمان، عدالت‌خواهی، ضد فساد بودن، عملکرد انقلابی و جهادی، اعتقاد به توانمندی‌های داخلی، امیدواری به آینده و اعتقاد به جوانان را مورد توجه قرار دهند.

رهبر انقلاب در آغاز سخنانشان با اشاره به ورود به قرن جدید از نگاه عرفی، مقایسه‌ای کوتاه میان اوضاع ایران در سال ۱۳۰۰ و ۱۴۰۰ کردند و گفتند: سال ۱۳۰۰ سال کودتای انگلیسی به دست رضاخان و استقرار حکمرانی وابسته و دیکتاتوری بود، اما سال ۱۴۰۰ سال انتخابات است یعنی حکمرانی متکی بر استقلال و آرای مردم و مبتنی بر اتکاء و اعتماد به نفس ملی.

ایشان با اشاره به محقق نشدن کامل شعار سال گذشته یعنی جهش تولید افزودند: البته در بخش‌های مهمی از تولید پیشرفت‌هایی حاصل شد که در برخی موارد می‌توان به آن جهش نیز اطلاق کرد که همین روند باید با قوت بیشتری ادامه یابد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بحث ضرورت رفع موانع تولید به مواردی همچون واردات بی‌رویه، قاچاق کالا و رفع مقررات زائد اشاره کردند و افزودند: موانع تولید بسیار بیشتر است که باید در صداوسیما تبیین، و با کمک دستگاه‌ها و مردم رفع شود.

ایشان، ورود مواد اولیه یا تجهیزات مورد نیاز تولید را ضروری خواندند و افزودند: افزایش قدرت خرید مردم، قطع دست واسطه‌ها، مبارزه با فساد و اصلاح نظام بانکی و گمرکی از دیگر اقدامات لازم برای تحقق شعار سال است که اگر این کار‌ها با جدیت دنبال شود، یقیناً امسال تحولی در اقتصاد کشور ایجاد می‌شود.

رهبر انقلاب با اشاره به سوء‌استفاده و منفی‌بافی برخی‌ها با بزرگنمایی مشکلات موجود به خصوص در فضای مجازی و تبلیغات خارجی دشمنان گفتند: برخی آیه‌ی یأس می‌خوانند و راه را بن‌بست نشان می‌دهند، اما اصلاً این‌طور نیست و ایران می‌تواند با استفاده از ظرفیت‌های مختلف داخلی از شکوفاترین اقتصاد‌های منطقه و حتی جهان باشد.

ایشان افزودند: استفاده از این ظرفیت‌ها احتیاج به معجزه ندارد. بلکه مدیریتی قوی، دارای احساس مسئولیت، ضد فساد و دارای برنامه جامع اقتصادی می‌خواهد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به اذعان کارشناسان بانک جهانی درباره رتبه‌ی هجدهم اقتصاد ایران در میان حدود ۲۰۰ کشور افزودند: همین کارشناسان معتقدند ظرفیت‌های سرزمینی و انسانی زیادی در ایران وجود دارد که در صورت استفاده از آنها، رتبه‌ی اقتصادی ایران به رتبه ۱۲ می‌رسد که بسیار مهم است.

رهبر انقلاب در بحث ظرفیت‌های سرزمینی، «وسعت کشور، همسایگان متعدد، قرار گرفتن در مسیر ترانزیت شرق به غرب و شمال به جنوب» و در موضوع ظرفیت‌های انسانی «جمعیت جوان، تحصیل کرده و آماده کار» را از جمله واقعیاتی خواندند که در کنار منابع طبیعی سرشار، ثروت‌های خدادادی زیرزمینی و زیرساخت‌های مهم ایجاد شده در ۳۰ سال اخیر می‌تواند ایران را به کشوری پیشرفته تبدیل کند که هیچ‌گونه تحریمی بر آن اثر نداشته باشد.

ایشان رفع مشکلات موجود را نیازمند همدلی خواندند و افزودند: کسانی که سرمایه لازم را دارند و آحاد مردم که می‌خواهند مانند کمک مؤمنانه به کمک تولید بیایند، می‌توانند در این زمینه فعال شوند که خیریه‌های مردمی، نهاد‌های انقلابی و امنای مساجد فعال باید برای ساماندهی این مسئله مهم برنامه‌ریزی کنند.

رهبر انقلاب به تناسب موضوع مورد بحث یعنی اقتصاد کشور، به بیان نکاتی در باب تحریم‌ها نیز پرداختند.

ایشان محاصره‌ی اقتصادی و تحریم ملت‌ها و مانع تراشی در دستیابی آن‌ها به دارو و مواد غذایی را جنایت حقیقی آمریکا برشمردند و افزودند: ملت ایران به فضل الهی، گلیم خود را از این آب بیرون کشیده است، اما برخی ملت‌ها نمی‌توانند مقابله کنند.

رهبر انقلاب در تبیین دو راه ممکن برای مواجهه‌ی با تحریم‌ها افزودند: یک راه، خواهش از تحریم‌کننده برای کاهش یا برداشتن تحریم است که طبعاً او نیز خواسته‌های استکباریش را روی میز می‌گذارد و می‌گوید باید انجام دهید که این همان راه ذلت و انحطاط و عقب‌ماندگی است، اما راه دوم، استفاده از ظرفیت‌ها و نیرو‌های داخلی برای تولید کالا‌های تحریمی و کاهش و بی‌اثر کردن تحریم‌هاست که ملت ایران راه دوم را انتخاب کرده و ادامه می‌دهد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تلاش ملت ایران برای تبدیل تحریم به فرصت را دارای نتایج تحسین‌برانگیز خواندند و با اشاره به مواردی از جمله تأمین وسایل بهداشتی مقابله با کرونا در داخل، افزایش توان علمی و افزایش حیرت انگیز قدرت دفاعی کشور گفتند: این واقعیات نشان می‌دهد که می‌توان تحریم را به فرصت تبدیل کرد.

رهبر انقلاب در همین زمینه به مسئولان حال و آینده کشور تأکید کردند: اقتصاد ایران را به تحریم گره نزنید و فرض را بر این بگذارید که تحریم‌ها باقی خواهد ماند.

ایشان افزودند: در این چند سال مکرر گفته شد که اگر تحریم برداشته یا اگر سرمایه گذاری خارجی شود، چنین و چنان خواهد شد، در حالی‌که این «اگر، اگرها» اقتصاد کشور را معطل و سردرگم می‌کند و بلاتکلیفی ضرر بزرگی برای اقتصاد است.

رهبر انقلاب در بخش دیگری از سخنانشان به موضوع بسیار مهم انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شورا‌ها پرداختند و با اشاره به «اهمیت بالای انتخابات از بُعد داخلی و از بُعد بین‌المللی» گفتند: انتخابات از لحاظ داخلی یک نوسازی و یک نَفَس تازه برای بخش اجرایی است، زیرا افراد تازه نَفَس و پُرانگیزه وارد کار می‌شوند و این موضوع بسیار مبارک است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حضور و مشارکت مردم در انتخابات را از لحاظ بین‌المللی نشان‌دهنده اقتدار ملی دانستند و افزودند: آنچه بیش از توان دفاعی و قدرت دیپلماسی زمینه‌ساز اقتدار کشور است، خودِ مردم و هوشیاری و پُرانگیزه و سرپا بودن آن‌ها است و مظهر این حضور و اقتدار از همه مهمتر در انتخابات است.

ایشان اصلِ مشارکت مردم و همچنین میزان حضور مردم در انتخابات را از عوامل اصلی تاثیرگذار در اقتدار ملی برشمردند و گفتند: همه، حتی کسانی که ممکن است رهبری را نیز قبول نداشته باشند، ایران قوی را به‌عنوان راه مقابله با دشمنی‌ها قبول دارند که یکی از راه‌های مهم قوی شدن ایران، مشارکت در انتخابات است.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: دستگاه‌های جاسوسی برخی کشور‌ها و از همه بدتر آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش دارند تا انتخابات را بی رونق کنند و به همین دلیل یا برگزارکنندگان را به مهندسی انتخابات، و یا شورای نگهبان را متهم می‌کنند و یا تلاش دارند با القای بی‌اثر بودن رأی مردم در بهبود اوضاع، مردم را دلسرد کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به استفاده حداکثری از فضای مجازی برای دلسرد کردن مردم و همچنین از رونق انداختن انتخابات، از نحوه‌ی مدیریت فضای مجازی در کشور انتقاد کردند و گفتند: همه‌ی کشور‌های دنیا، برفضای مجازی اِعمال مدیریت می‌کنند، اما در کشور ما، برخی به رها بودن فضای مجازی افتخار می‌کنند درحالی‌که این شیوه به هیچ‌وجه افتخار ندارد.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: مردم باید از فضای مجازی که وسیله آزادی است، استفاده کنند، اما این فضا را نباید در اختیار دشمن قرار داد.

ایشان خاطر نشان کردند: دشمن تلاش دارد با شیوه‌های روانی مشارکت مردم در انتخابات را کاهش دهد که امیدواریم مردم با پاسخ رد، دشمنان را ناامید کنند.

نکته دوم که رهبر انقلاب اسلامی به آن اشاره کردند «اهمیت جایگاه ریاست جمهوری» بود که گفتند: جایگاه ریاست جمهوری، مهمترین و مؤثرترین مدیریت کشور است و طرح برخی مسائل همچون اینکه رئیس‌جمهور اختیاراتی ندارد یا تدارکاتچی است، خلاف واقع و از روی بی‌مسئولیتی یا بی‌اطلاعی یا غرض‌ورزی است.

ایشان با تأکید بر اینکه ریاست جمهوری پُرمشغله‌ترین و پُرمسئولیت‌ترین مدیریت کشور است، افزودند: تقریباً همه‌ی مراکز مدیریتی و اکثر امکانات حکومتی در اختیار رئیس‌جمهور است و مدیریت‌ها در بخش‌هایی مثل قضایی و نظامی در قبال ریاست جمهوری، ناچیز است.

رهبر انقلاب اسلامی گفتند: همه ما باید به هنگام رأی دادن متوجه مسئولیت بزرگ و سنگینی باشیم که بر عهده رئیس‌جمهور است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خطاب به افرادی که می‌خواهند داوطلب انتخابات شوند، گفتند: انتظار داریم سنگینی کار را متوجه شوید و بدانید چه مسئولیت سنگینی را می‌خواهید بر دوش بگیرید. اگر دیدید که می‌توانید این مسئولیت را بعهده بگیرید، آن‌گاه وارد کارزار انتخاباتی شوید.

رهبرانقلاب اسلامی تأکید کردند: مشکلات اصلی کشور را بدانید و برای آن‌ها برنامه و راه‌حلِ ولو اجمالی داشته باشید. اقتصاد کشور و مسائل مهم آن مانند رشد تولید ملی، رشد سرمایه گذاری، تقویت پول ملی و مسئله تورم، موضوع امنیت کشور، آسیب‌های اجتماعی، نحوه مواجهه با سیاست‌های پیچیده دنیا و مسئله بسیار مهم فرهنگ را بشناسید.

ایشان با تأکید به آحاد مردم مبنی بر دقت در انتخاب خود، در بیان ویژگی‌های یک رئیس‌جمهور مطلوب گفتند: رئیس‌جمهور مطلوب باید با کفایت، با ایمان، عدالت‌خواه و ضد فساد، دارای عملکرد انقلابی و جهادی، معتقد به توانمندی‌های داخلی، معتقد به جوانان به‌عنوان پیشران حرکت عمومی کشور و امیدوار به آینده باشد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: اگر چنین فردی بر سر کار بیاید، کشور را به نقطه‌ی مطلوب خواهد رساند و مردم باید فردی با این خصوصیات را پیدا کنند که البته پیدا کردن آن شاید برای آحاد مردم آسان نباشد و باید به افراد مطلع و مورد اطمینان مراجعه کنند.

رهبر انقلاب اسلامی در پایان بحث انتخابات، به لزوم حفظ وحدت و انسجام ملی اشاره کردند و افزودند: انتخابات باید نماد وحدت ملی باشد نه نماد دودستگی و تفرقه و دوقطبی گری.

ایشان با تأکید بر اینکه تقسیم بندی‌های غلط چپ و راست باید کنار گذاشته و فقط آینده کشور و نظام اسلامی در نظر گرفته شود، خاطر نشان کردند: اختلاف در سلیقه و بینش سیاسی و قومیت و مذهب اشکالی ندارد، اما این مسائل نباید برهم زننده وحدت ملی باشند.

بخش پایانی سخنان رهبر انقلاب اسلامی به موضوع برجام و مسائل منطقه اختصاص داشت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به شکست سیاست فشار حداکثریِ آمریکا، گفتند: آن احمق قبلی، فشار حداکثری را برای ضعیف کردن ایران طراحی و اجرا کرد تا ایران ضعیف را پای میز مذاکره بکشاند و خواسته‌های مستکبرانه خود را تحمیل کند، اما هم خودش با آن فضاحت از قدرت کنار رفت و هم آمریکا را مفتضح کرد و جمهوری اسلامی با قدرت و عزت همچنان ایستاده است.

ایشان تأکید کردند: فشار حداکثری شکست خورده و اگر دولت جدید آمریکا بخواهد همان سیاست را ادامه دهد، آن‌ها نیز با شکست مواجه خواهند شد و ایران روز به روز قوی‌تر می‌شود.

رهبر انقلاب اسلامی سیاست اعلامی ایران درباره برجام و تعامل با طرف‌های برجامی را تخطی‌ناپذیر و مورد اتفاق همه خواندند و تأکید کردند: آمریکا باید همه‌ی تحریم‌ها را لغو کند، بعد ایران راستی‌آزمایی خواهد کرد و در صورت لغو واقعی تحریم‌ها، بدون هیچ مشکلی به تعهدات برجامی خود بازخواهیم گشت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: قول آمریکایی‌ها معتبر نیست که بخواهند تحریم‌ها را روی کاغذ بردارند بلکه باید در عمل تحریم‌ها را بردارند و جمهوری اسلامی آن را راستی‌آزمایی کند.

ایشان با اشاره به اظهارات برخی مسئولان آمریکایی مبنی بر لزوم تغییر برجام به علت تغییر شرایط گفتند: بله، شرایط نسبت به سال ۹۴ تغییر کرده، اما این تغییر به نفع ایران بوده نه آمریکا.

ایشان، ایرانِ امروز را بسیار قوی‌تر و خود اتکاءتر از آن روز توصیف کردند و افزودند: در مقابل، آمریکا ضعیف‌تر شده، زیرا دولتی بر سر کار آمد که با حرف و کار و کنار کشیدنش، آمریکا را مفتضح کرد و مشکلات اقتصادی نیز آن را فرا گرفته است. البته امروز هم سرنوشت رئیس‌جمهور آمریکا معلوم نیست چه خواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: بنابراین در صورت تغییر، برجام باید به نفع ایران تغییر کند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطر نشان کردند: البته ما با ابتکار جوانان و شرکت‌های دانش‌بنیان، تحریم‌ها را بی‌اثر کرده ایم و این راه را با قوت ادامه خواهیم داد.

ایشان با تأکید بر عجله نداشتن ایران در خصوص راه‌حل ارائه شده برای برجام، گفتند: برخی می‌گویند نباید فرصت‌سوزی کرد. این حرف درست است، اما عجله هم نباید کرد.

ایشان با اشاره به اینکه در مواردی ضرر عجله بیشتر از فرصت‌سوزی است، گفتند: بعنوان نمونه، در قضیه‌ی برجام عجله شد و در حالی که ما همه‌ی تعهدات خود را انجام دادیم، طرف‌های مقابل، تعهداتِ روی کاغذِ خود را انجام ندادند.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: صبر و حوصله ایران زیاد است و اگر آن‌ها سیاست اعلامی ما را قبول کردند، کار درست می‌شود و اگر هم قبول نکردند شرایط به همین شکل ادامه خواهد یافت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اظهارات برخی سیاسیون را مبنی بر اینکه در پیشقدم شدن برای عمل به تعهدات فرقی وجود ندارد، این موضوع را به علت سابقه بد آمریکایی‌ها قابل قبول ندانستند و گفتند: بحث «اول من، اول تو» نیست بلکه ما به تعهد آن‌ها اطمینانی نداریم، زیرا در زمان اوباما به آن‌ها اعتماد و به تعهدات خود عمل کردیم، اما آن‌ها در حالی‌که روی کاغذ از برداشته شدن تحریم‌ها سخن می‌گفتند، به تعهدات خود عمل نکردند و عوامل‌شان هر شرکتی را که قصد کار کردن با ایران داشت، از سرمایه‌گذاری می‌ترساندند.

ایشان سیاست آمریکا در برخورد با ایران و قضایای منطقه از جمله حمایت از رژیم صهیونیستی، حضور غاصبانه در سوریه، همراهی با دولت سعودی در حمله به مردم مظلوم یمن و قضیه فلسطین را اشتباه خواندند و گفتند: امت اسلامی هرگز قضیه فلسطین را فراموش نخواهد کرد و دل بستن به عادی‌سازی روابط رژیم اشغالگر با چند دولت حقیر، کاملاً بی‌ارزش و اشتباه است.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به چراغ سبز دولت دموکرات اوباما به دولت سعودی برای آغاز جنگ یمن و حمایت تجهیزاتی از بمباران مردم افزودند: آن‌ها با گذشت شش سال نتوانستند مردم یمن را تسلیم کنند و امروز این سؤال از آمریکایی‌ها وجود دارد که آیا از روز اول می‌دانستید دولت سعودی را در چه باتلاقی گرفتار می‌کنید که امروز، هم خارج شدن از جنگ برایش ضرر دارد هم ادامه دادن آن؟

ایشان قضیه یمن و درماندگی دولت سعودی را نمونه‌ای از نتایج اعتماد به آمریکا از طرف متحدان آن دانستند و گفتند: آمریکایی‌ها این منطقه و ملت‌ها را نمی‌شناسند و دائماً اشتباه می‌کنند.

Allianz
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
وقتی مملکت ایزوله بشه و برای هر چیز ناقابل و معمولی بازارسیاه درست بشه همین میشه. حس رقابت سالم از مملکت گرفته میشه ! اوایل سال 99 قطعه الکترونیکی IC را 240 هزار تومان می خریدم الان 1800000 هم نمی تونم پیدا بکنم.
نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
جناب فرارو، چند میلیون جوان مظلوم دختر و پسر به علت نداشتن شغل، درآمد و آسیب های جامعه در تجرد قطعی به سر می برند. چرا؟؟
نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
تا زمانیکه رانت نهادهای قدرتمند در حوضه اقتصاد برقرار است مشکلی حل نمیشود
نام
Singapore
۲۳:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
مقام معظم رهبری همیشه به مسولین دولت و سایر قوا توصیه هایی میکنند و اونها رهنمودهای پر محتوا و دلسوزانه معظم له را اجرا نمیکنند کما اینکه اگر اجرا میکردند امروز وضعیت این گونه نبود پس بهترین کار این هست که معظم له شخصا به کارهای اجرایی ورود جدی کنند و مستقیما نخست وزیر اصلح و پاسخگو و با بصیرت انتخاب کنند و خودشان راسا تصمیمات مهم و کلیدی را به دست‌ بگیرند و همه ببینند که کشتیبان را سیاست دگر آمد .به امید دولتی های حراف و مجلسی های منفعل نمیتوان نشست
نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
جناب رهبر عزیز، والا بلا با کلی گویی نمیشه اقتصاد و صنعت پوسیده مملکت را جرخوند، تو را به خدای احد و واحد یه کاری بکنید.
انتشار یافته: ۷۷
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۱
با این وضعیت کاش ریاست جمهوری حدف بشه مقام معظم رهبری نخست وزیر انتخاب کنن هر وقت طبق سلیقه نبود راحت نفر دیگری
اینکه در روزهای اخر این صحبتهامطرح میشه در جامعه چه سودی داره و حالا رییس جمهور میگه اختیارات ندارم رهبری میگن دارند ...
جوادیان
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
فرا فکنی نمیتواتد پاسخی در شان مردم باشد . به خود بیا. به خود اتکا کن . شعار نده . ریس جمهور اگر اختیار ندارد چرا تحریم نامه برحام را امضا کردند .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
قدرت باید یک کاسه بشه و پاسخگو
ناشناس
Canada
۲۲:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
برجام یا بقول تو “تحریم نامه برجام” تحت سیاست نرمش قهرمانانه امضا شد.
استاد تمام
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۱
تست هوش مقطع پسا دکتری:

مخاطب این جمله رهبر انقلاب کیست؟ (( فضای مجازی هم در یک جاهایی ول است. همه کشورهای دنیا فضای مجازیشان را مدیریت میکنند ولی ما افتخار میکنیم که آن را ول کردیم! ))

1- خواجه حافظ شیرازی
2- رییس شورای عالی فضای مجازی (رییس جمهور)
3- آذری جهرمی
4- گزینه های 2 و 3
پلنگ مازندران
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
طبق معمول سگ های ولگرد مجازی، منفی زدن به دو کلمه حرف حساب
ناشناس
Germany
۱۸:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
فرض کنیم غربیها گذاشتن بمب و کلاهک اتمی هم ساختیم ، بعد میخوایم چکار
کنیم . بمب و موشک کار و نون میشه ؟ شوروی هم بمب داشت هم موشک هم ارتش بزرگ ، به کجا رسید
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۱
میشه نظر داد میشه حرف زددد؟؟؟
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
البته نتیجه حرف شما دوستان هشت ساله ادامه داره یه چند سالی حرف نزنید بعد دوباره شروع کنید
ناشناس
United Arab Emirates
۰۹:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
اگه از جونت سیر شدی بله می شه حرف زد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
حالافرض كن نظربديم،حالاكي به حرف مردم گوش ميده.!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
چرا نمیشه؟؟ آزادی هرچه میخواهی بگی ولی بعدش معلوم نیست چه برخوردی باهات بکنن
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۱
کاش میشد نظر واقعی بدیم حرف تو دلمونو
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
داداش حرفت بزن،اول خدا دوم مردم،قدرت اصلی این دوتاست.
فقط از خدا بترس
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۱
به جز این دو راه برای مقابله با تحریم ،یک را دیگری هست،آن اینکه کاری کنیم که تحریم نشویم.این راه خیلی راحت تر ،نزدیکتر و منطقی تر است.
دوست
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۱
این راه سوم را کشورهای عربی منطقه برگزیدند ینی خود را در خدمت امریکا قرار دادند. ما تا زمانی که در این منطقه حساس جهان بخواهیم مستقل عمل کنیم تحت فشار های امریکا خواهیم بود.اما باید مراقب باشیم با غفلت های خودمان فشارها را بیش از اندازه نکنیم و بکوشیم از طریق قدرتمند تر شدن از درون، فشارهای امریکا را خنثی کنیم و به پیش برویم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
آخه کاری که نباید از نظر شما میکردیم رو کردیم: انقلاب کردیم شاه امریکایی رو انداختیم بیرون! از نظرت نباید انقلاب میکردیم؟ یا اسرائیل رو به نظرت قبول کنیم که پدر مسلمونا رو در آورده؟ (حمله به عراق هم کار لابی اسرائیل بود)
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
آفر ین به نظر بهترین راه همین است ما تا ابد نمی توانیم پدر خوانده فلسطین وسوریه ویمن باشیم کما اینکه تجربه نشان داده این کشورها هم سربزنگاه به ماپشت میکنند وبا قدرتمندان دیگر دست دوستی میدهند یک تنه نمی توان مقابل ابرقدرتها ایستاد آن هم با دست خالی این به ضرر ماست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
پاسخ به (دوست)،لطفا بدون شعار دادن و کلی گویی، راه توانمند شدن درونی را در وضعیت کنونی تشریح فرمایید.
ناشناس
Germany
۱۸:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
دوست عزیز ، استقلال سوژه قرن نوزده س ، الان تمام کشور ها همزیستی دارن ، اقتصاد ها درهم تنیده س، دنیا شده دهکده جهانی ، هرکس مقابلش بایسته له میشه
نام
United States of America
۲۱:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۱
تحریم فقط با قدرت زایی از درون بی اثر میشه. معمولا هر کشوری که بابت تحریم تسلیم شده بعدش نابود شده مثل لیبی.
ناشناس
France
۱۱:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
الان که دیگه تقریبا" برای همه ثابت شده که حاکمان لیبی که مردم معترضش رو به اون صورت بمباران می کردند، درصورت دارا بودن بمب هسته ای چه خطر بزرگی میتوانستند برای دنیا و یا اروپای نزدیک به خود باشند و البته عجله و ناشی گری هم کردند که تقریبا" بدون هیچ امتیاز و تضمین عملی از طرف آمریکا، کل تاسیسات هسته ای را دربست جمع کرده و در اختیار آنها قرار دادند ولی با اینهمه، این شتابزدگی و تسلیم هسته ای آنها که باعث تهاجم و ویرانی و نابودی لیبی نبود، بلکه چندین سال بعد از آن بود که قذافی با تداوم خودخواهی مالیخولیایی خود، مردم و جوانان معترض را در تظاهرات گسترده با سلاحها و هواپیماهای جنگی به بمب و راکت بست و بالاخره نابودی خودش و کشورش را رقم زد
ناشناس
Turkiye
۱۴:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
اصلا میدونی لیبی وضعش چطور بود ؟؟
برو ببین لیبی در دوران قذافی چگونه بود
حرمسرای قذافی رو بخون تا بفهمی
بعد ما رو با لیبی مقایسه کن
ناشناس
United States of America
۰۱:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
دوست عزیز من دوست لیبیایی دارم اطلاعات نداری مجبور نیستی مخضرف بگی. با همون حرم سرا که تو میگی دست کم مردم زندگی راحتی داشتند. کلی امکانات دولتی داشتند. کلی فاند می گرفتند دانشجوهاشون. اقتصاد سرپایی داشتند. حرم سرای قذافی رو می شد تعطیل کرد اما راهش نابود کردن تمام زیرساخت های لیبی بود؟
به نظرت انگلیس نگران حرم سرای قذافی بود؟ عقل هم خوب چیزیه.
ناشناس
United States of America
۰۱:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
این آقای ناشناس از فرانسه تخصص داره در اطلاعات غلط البته به صورت شیک ارائه می ده که باور کنید. اونی که بمباران شد تاسیسات و زیرساخت های لیبی پس از سازش با غرب بود توسط غربی ها. دیکتاتور بودن قذافی بد قبول. غربی ها همیشه دنبال منافع خودشون بودن تو لیبی الان در بدترین وضع اونجا رو رها کردن چون منافعشون همین رو دیزاین کرده بود ازقبل.
قذافی بیخود مردم رو می کشت. اما اون که لیبی رو نابود کرد متلاشی کردن تمام امکانان منافع زیرساخت ها ی لیبی بعد از پذیرش لیبی توسط مدعیان بود، نه خود قذافی.
میگن دروغ رو یه جوری بزرگ بگو که بقیه باور کنن. به شما هم همونطور دروغ گفتن.
نام
Poland
۲۳:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۱
تولیدات مد نظر متخصص میخاد که متاسفانه تا حالا، به دلیل بی تدبیری، یا مورد استفاده قرار نگرفته اند یا خیلی ها را فراری داده اند. وضیعت الان مملکت ناشی از سو مدیریت منابع و سرمایه است. یه نمونه کوچیکش تولید خودر برقی بود که بلایی سر طرف آوردن که طرف خودروشو انداخت توی آب! این مملکت یه خونه تکونی اساسی مدیریتی میخاد که متاسفانه نمیدونم اون روز اتفاق میوفته یا نه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
بسیاری افراد ناشایست مسئولیت ها را گرفته اند. حکومتداری اولاً دانش بعد صداقت و سلامت می خواهد
مکانیک
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۱
اقتصاد کشور با تعامل با کشورای دیگه و صادرات و واردات رشد پیدا میکنه
اینکه اقتصاد ایران تحریمه و فلج هستش نمیشه رشد کنه . اگه تحریم ها برداشته بشه اقتثاد ایران هم رشد میکنه . پس اقتصاد ایران به رفع تحریم گره خورده
نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۱
اینکه میگیم تولید رونق یابد اینها به این ساده گی نیست در این شرایط امروز حتی چین با آن عظمت نمی تواند با قطع ارتباط با امریکا و اروپا بدون صرر اقتصادش را دنبال کند و برعکس
حال ما بگیم fatf در شرایط تحریم درست نیست هم شاید برداشته نشه قطعا تولید در این شرایط سخت و پر هزینه خواهد و این یعنی قدرت خرید مردم کاهش می بابد و صادرات هم بخاطر تحریم و عدم قبول fatf سخت و پرهزینه خواهد وقتی شما مواد اولیه را مجبوری از منابع دست چندم به شرایط سخت نقل و انتقال مالی خرید کنیم یعنی تکنولوژی و مواد گران دست تولید کننده میاد پرواضح است محصول گران تولید میشه و مردم توان خرید نخواهند داشت اینکه بگیم قدرت خرید مردم بالا ببیرین ولی تحریم باشه و مذاکره نشه و fatf اجرا نشه حرف عیر علمی است بالا رفتن قدرت خرید مردم با سرانه تولید داخلی درآمد سرانه ارتباط داره اینم در شرایط تحریم سخت است تا حالا که نشده یعتی راه حل علمی تدارد ولی کلی‌گویی سخت نیست راه حل گفتن مهمه
نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
تحریم فقط مربوط به ساخت کالا در داخل نیست. عدم امکان فروش کالا در خارج به علت ممانعت در صادرات و عدم امکان فروش کالا در داخل به علت کاهش شدید قدرت خرید مردم است.
نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
می توانستیم مانند چین و روسیه با آمریکا در عین رقابت و حتی حتی دشمنی، روابط دیپلماتیک و تجاری نیز داشته باشیم و حتی حتی مانند شوروی سابق با آمریکا یک خط ارتباطی اضطراری داشته باشیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
بله علت سقوط هواپیما نیز همین نداشتن خط ارتباط اضطراری بود
نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
ای کاش می توانستم با منطق سقراط و فلسفه افلاطون و فارابی و اشراق حرفم را می زدم تا فرارو چاپ کند
نام
Germany
۰۱:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
یک راهی هم هست که میشه استقلال و عزت کشور رو حفظ کرد و با دنیا هم رابطه دوستانه داشت . وقتی به آمار و گفته های بانک جهانی استناد میشه باید به راه کارهای ارائه شده آنها نیز عمل کرد مثل اف ای تی اف
اقتصاد سیاست فرهنگ و ... همه نیازمند ارتباط دوستانه با دنیا هست و الویت حکومت باید منافع ملی باشه نه منافع میلی
ناشناس
Germany
۱۸:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
شما همین وزیر بهداشت را نگاه کنین ، یک وزارتخانه که باید کاملا علمی باشه ، در دوران کرونا چقدر سیاسی عمل کرده ، هزار ویک بار تغییر موضع داده ، حرفشو عوض کرده ، در مقابل دکتر علفی ها کوتاه امده . نهایتا بحث اینه که متخصص ها هم گوش به فرمان و سیاسی باشن میشه همین که هست
نام
Germany
۰۱:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
آقای فرارو در سال مانع زدایی، فکر می کنید بزرگترین مانع تولید ملی چیست؟
ناشناس
Germany
۱۸:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
فرارو می ترسه همین چراغ موشی شو خاموش کنن .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
فرارومگرازجونش سیرشده
نام
Germany
۰۱:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
ای کاش فرارو در سال مانع زدایی، یک نظرسنجی ترتیب می داد و نظر مردم در مورد مهمترین مانع تولید ملی را جویا می شد.
ناشناس
France
۱۷:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
بنظر من که حدود چهل سال تجربه کارهای اقتصادی کارشناسی را دارم و نه خودم و نه کشور به جایگاه مناسبش نرسیده و هردولتی آمده تشکیلات خودش را فراش کرده گرفتاریهای اساسی اقتصاد در سه زمینه بیشتر نمود دارد:
۱- نبود اراده استفاده از نظرات و انتقادات و پیشنهادات کارشناسان سرشناس علم اقتصاد در سطوح بالا ۲- عدم بکارگیری نیروی کار جوان و تحصیلکرده در سطوح متوسط و حتی پایین اقتصاد و ۳- عدم برخورد گسترده و سازنده با محتکران و مفسدان اقتصادی و اداری که نهایتا" این ۳ مشکل زیرساختی اقتصادی در دهه های گذشته منجر به نبود چشم اندازی انگیزه ساز و اراده ساز برای اکثریت جامعه و جوانان شده تا که برای جوانسازی و چرخش اصولی اقتصاد و توسعه حرکت دوباره ای بکنند..
نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
در دنیا ژاپن بیشترین ضربه رو از آمریکا خورده اصابت بمب اتمی در هیروشیما وناکازاکی اما اینقدر که ما رو این اتفاق مانور میدیم ژاپنی ها نمیدن چون اونها اعتقاد دارند که در آن مقطع این اتفاق افتاد تا جنگ به پایان برسه حالا این ژاپنی ها بیشترین رابطه رو با آمریکا دارند وپیشرفت خوبی کرده اند چون در زمان حال زندگی میکنند ویاد گرفته اند با دست خالی نمی توان جلوی ابرقدرتها ایستاد کاش لااقل از تاریخ ملتها درس میگرفتیم تا ملتمان نابود نشود
نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
چه فایده وقتی همه نظرات را حذف می کنی پس چرا نظرات را فعال کردی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
فعال کرده تا نظرات باب میلش بدیم
ناشناس
United States of America
۰۸:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
چی می خوای بگی واقعا فکر می کنی ژست فیک روشنفکری گرفتن و همیشه بدون این که حتی یک دقیقه به حرف های آقای خامنه ای گوش کنی فقط و فقط بخوای بیای مخالفت کنی هنره؟
این شجاعته؟
بعضی ها فکر می کنن با این روش می شه ژست مردمی بودن گرفت.
رهبری هم مثل رئیس یک دانشگاه یا یک مرکز هست. وقتی حرف درست زده میشه لااقل مرد باشید بیایید بگید این قسمت رو درست گفت.
همونطور که ممننه مثلاً رضاشاه قبلا حرف یا کار درست انجام داده باشه.
بعضی ها فکر می کنن وظیفه ی مردمی بودنشون اینه که همیشه رهبری رو بکوبن. خوب بعدش چی؟ 20 سال دیگه یکی دیگه میشه شخص اول اونم بچه ی خودت بدون فکت و فقط از روی قیافه گیری و ژست می کوبه؟ تهش چی؟ این چه سودی به حال مملکت داره؟
من لااقل اگه حرف اشتباه بشنونم می گم اشتباه اگه حرف درست بشنونم می کم درسته. همه جای دنیا هم همینه.
مهران
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
هیج کس به امید و اتکا به غیر نتوانسته موفق شود . اتکا به خود نزد همه ارزشمند است . حداقل از امریگایی ها یادبگیریم
ایران
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
ما نیاز به بازارهای جهانی برای عرضه داریم . ما نیاز داریم بستری رو به وجود بیاریم که شرکتهای خارجی بیان و در ایران سرمایه گذاری کنند .باید بتونیم محصولات رو در دنیا عرضه کنیم و ارز اوری داشته باشیم . نمی تونیم خودمون به خودمون بفروشیم .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
عزیز جون امریکا اگر امریکا شد چون توانست شرایطی ایجاد کند که تمام متخصصین درجه اول دنیا به اونجا مهاجرت کنند نه مثل ما که هنرمون فراری دادن متخصصین است
نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
کشوری که ولی فقیه دارد، احتیاجی به رییس جمهور ندارد. ما باید از نخست وزیر انتخابی شده ولی فقیه نه انتخاب شده حتی از طرف مجلس بجای رییس جمهور استفاده کنیم. مثل اینکه حضرت علی ع باشند و مردم با وجود ایشان خودشان یک رییس جمهور انتخاب نمایند.
نام
United States of America
۰۷:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
تولید داخلی مواد اولیه میخواد(به خاطر تحریم نمیشه تهیه کرد)...امکانات سخت افزاری میخواد...متخصص میخواد (آموزشش سالها طول میکشه). الان باید چه کرد؟
نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
کشوری که یه دلار پول فروش نفت و ...رو نمیتونه وارد کنه و همه درها قفله چطور میخواد زندگی کنه .هیچ کشوری تو دنیا نیست که به خارج خودش وابسته نباشه خود آمریکا و روسیه هم به بیرون از مرزهاشون وابسته .راه خلاصی از این وضعیت تعامل با دنیاست راهش پیوستن به آف ای تی افه . ما بعنوان قدرت سوم انرژی دنیا با اینهمه منابع معدنی و جنگلی و استعدادکشاورزی و دامپروری و صنعتی و آدمهای دانشمند و تحصیل کرد نباید این شکلی زندگی کنیم و خرید پرایدی که 20ساله تو دنیا دیگه تولید نمیشه آرزوی مردم باشه .
نامبینام
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
آیا نمیشه مثل بیشتر کشورهای پیشرفته ما هم در داخل از نظرات کارشناسان استفاده کنیم؟ ما احتیاج به سیاست مدار کاردان و وطن پرست و دیپلمات و کارشناسان داریم. ا
ناشناس
Germany
۱۸:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
بینام راست میگه ، چطو برا بازی فوتبال مربی خارجی میاریم ، که در نهایت بازیه ، ولی برای اداره مملکت متخصص نمیاریم ؟ یک رییس جمهور خارجی استخدام کنیم مثل فوتبال پیشرفت میکنیم
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
سخنان مقام معظم رهبری مصداق این شعر است
گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولیک به خون جگر شود
انسان موفق ان نیست که به هر قیمتی به هدف برسد موفقیت و انسان موفق انست که با کمترین هزینه به مقصد برسد ممکن است یکی پدر معده و روده و قلب ... را دربیاورد و همه را داغون کند ولی کلی پول جمع کند بعد ان پول ها را خرج دارو ودرمان روده و معده و قلب بکند این انسان موفق محسوب نمیشود
میشود مسافران هواپیما را بالاخره به مقصد رساند ولی دل و روده مسافران را به دهانشان اورد ایا این پرواز است ؟
ایا میشود با یک انبردست همه پیج و مهره ها را باز کرد سال هاست این انبر دست میخواهد پیچ مشکلات را باز کند ایا پیچ ها بازشده اند ؟ ایا غیر از هرز کردن پیچ ها اتفاق دیگری افتاده است ؟ سال هاست این داروی تجویزی موجب درمان مشکلات نشده و بدتر شده ایا باید همچنان دارو ها را مصرف کرد یا مجددا بیماری را بررسی و تشخیص درست تر داد ؟ ما که نمیدانیم رهبر معظم انقلاب در ان خشت خام چه چیزی میبینند که سال هاست 80 میلیون قادر نیستند درشیشه شفاف ببینند ؟
من
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
کاش میشد راحت حرف دلمونو بزنیم،بدون نگرانی ،اینطور که نمیشه فشار روی مردم متوسط و فقیر باشه ولی اکثرمسوولان ....
ای بایا خسته شدیم بخدا
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
اگر تحریم بی اثره خوب چه فرقی داره تحریم باشیم یا نه. پس یه کاری کنید تحریم نباشیم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
تحریم اثر داره ولی راه حل حمایت از تولید داخل و عدم وابستگی به خارجه!
هم اقتصاد راه میوفته هم مشکل حل میشه
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
عقل کل این دولت آقای اکبر ترکان بود که درسال ۹۳ و در سخنانی گهربار فرمود که ما فقط در پختن آبگوشت بزباش قادر به رقابت هستیم.
بنابراین از مدیران دولتی انتظاری نیست که کاری بجز دریوزگی خارجی‌ها را بکنند.
نامnaser
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
بهترین کارتعامل بادنیاست وکاش میشدحرفهاوبغضهایی که گیرکرده درگلوم روبگم
بویراحمدی
Turkiye
۱۴:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
فرارو جان؟!
وقتی نمیتونیم نظرمون بدیم
وقتی نظری که میدیم قدرت انتشار آن را ندارین
خواهشا این بخش کامنت رو از سایت حذف کنین
ناشناس
Finland
۱۶:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
انصافا فرارو بیشترین نظرات رو میزاره
ناشناس
Singapore
۲۳:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
حرف حساب
خسته ایم
Turkiye
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
چرا همه مسئولین فقط ابراز نگرانی می کنند دستور میدن نظریه میدن
چرا هیچ کس عمل نمیکنه؟؟
40 سال داریم فقط شعار میدیم همه مون..
تو تولید قطعات پراید موندیم
حرف از تولید ملی می زنیم اما موقع عمل تو بازار سیاه کشورهای خارجی به دنبال اون قطعه می گردیم
آخرش هم میریم وارد می کنیم؟؟
مگه میشه بدون داشتن بخش تحقیقاتی و اختراع در دانشگاه ها حرف از تولید و خودکفایی زد؟؟
چه ارتباطی بین صنعت و دانشگاه هست؟؟
مگه میشه بدون ارتباط بین صنعت و دانشگاه حرف از خودکفایی و اختراع زد؟؟
مگه میشه بدون تولید، اختراع با تحریم ها مقابله کرد؟؟
چرا مسئولین ما عقلانیت به خرج نمی دهند؟؟
بودجه تحقیقاتی کشور جاهای دیگه خرج میشه سر از کشورهای دیگه در میاره
اما موقع حرف می گیم تولید و مقابله با تحریم ها...
خدا عاقبت همه ما رو به خیر و خوشی تموم کنه بره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
هزاران درودبرتو
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
اگه واقعیت های جهان را درک نکنیم خاطر جمع باشید به فنا خواهیم رفت دیر یا زود
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
یک توصیه از من کمترین به شما:
یک تغییر و اصلاح اساسی باید تا دیر نشده تو مملکت ایجاد بشه
Nima
Canada
۱۶:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
بالاخره فرارو کامنت رهبری را منتشر کرد.
اولا تشکر که منتشر کردید.
ثانیا از خودتان بپرسید چرا اینکار را زود تر نکردید؟ الان که کامنت ها منتشر شد آسمان به زمین رسید؟
ثالثا رهبری باید وسط مردم بیاید با مردم گفت و گو کند نه از روی منبر و گفت و گوی گزینش شده با هواداران نظام خیر با همه گفت و گو کند.
رابعا و از همه مهمتر
علت ضعف اقتصادی ای سیاست های غلط ۴۲ سال اخیر است، باید نظام پاسخگو باشد چرا توان همکاری و تعامل اول با همسایگان و بعد با جهان مدرن را ندارد؟
چرا همش جنگ، تنش ۸ سال با عراق، با اروپا با اسراییل و عربستان و بعد تحریم ها.
امریکا کشور بزرگ، توسعه یافته، دموکراتیک است چرا شعار مرگ بر امریکا؟ چرا ۴ دهه نتوانستید مساله تان را با امریکا حل کنید؟
علت ضعف اقتصادی این است که شما ۴۲ سال است اصلا استراتژی، هدف و برنامه اقتصادی ندارید.
بزرگترین متحد تجاری خارجی شما کجاست؟ یمن، عراق، لبنان، سوریه کجاست؟ خیر هیچکدام از این ها نیست چون اینها از نظر مالی ورشکسته هستند، اینها توان اداره خودشان را ندارند.
بزرگترین شریک تجاری شما امارات متحده عربی است که اولا با اسراییل همکاری نظامی، امنیتی، گردشگری و اقتصادی آغاز کرده است ثانیا در کنوانسیون های بین المللی علیه جمهوری اسلامی رای می دهد.
مساله شما ضدیت و دشمنی با همه است. چرا توانایی تعامل، همکاری و رفع دشمنی با شورای همکاری خلیج فارس ندارید.
شما حتی با کانادا که یک کشور بیطرف است رابطه ندارید در صورتیکه بیشترین میزان مهاجرت ایرانیان به کاناداست نه فلسطین نه سوریه.
واقعیات را ببینید، بین مردم بیایید با مردم گفت و گو کنید.
ترس گفت و گوی انتقادی همراه با احترام بدون خشونت با رهبری که مسئول اصلی کشور است کنار برود خیلی مسائل حل می شود.
نام
United States of America
۱۸:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
ما از رهبری تقاضای کنفرانس خبری داریم بعد از ۳۰ و اندی سال!
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
با حذف جمهوری و اصلاح نام کشور به حکومت اسلامی وباز نگری در قانون اساسی میتوان انتظار بهبود در اوضاع را داشت ، تا زمانی که دو پادشاه در یک کشور باشند همین آش است و همین کاسه .
ایران
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
رهبر عزیز نمیشه سال به سال نام گذاری نباشه و هر وقت فکر خوبی به ذهن مبارکتون میرسه همون موقع اعلام کنید . همین حرفو چند سال پیش میگفتید . و دولت و مجلس رو ملزم به اجرای بی کمو کاست میکردید . خوب الان شما فرمایش کردید . بی شک چند سال تا دیدن نتیجه زمان میبره . مردم دیگه توان فشار رو ندارند به جدت قسم .
نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
مامردم هميشه درصحنه تحريم وفقروگراني راكاملاقبول كرده ودوست داريم درمقابل آمريكابايستيم.
نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
خدا کنه تا دیر تر نشده بی کفایتی ها. ...نامردمی ها..بیعدالتی ها...فقر ....فساد...و قوانینی که جامعه را به قهقرا ونابودی کشیده اند ازبین بروند...
نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
ولي فقيه و رهبر معظم انقلاب در كشور قدرت مطلقه دارند و تمام قوا زير نظر ولي فقيه است.
اگر ايشان راهكاري دارند كه كشور را از اين فلاكت و بدبختي نجات دهد چرا دستور نمي فرمايند؟وظيفه حاكمان اجراي عدالت فراهم آوردن رفاه براي ملت است
با گفتار و سخنراني كه تا كنون هيچ مشكلي برطرف نشده است
bato-adv
bato-adv
bato-adv