پرایس درباره زمان از سرگیری مذاکرات گفت: البته هیچ چیزی در دنیای دیپلماسی قطعی نیست، اما فکر میکنم انتظار میرود دور هفتمی از مذاکرات در زمان مناسبش در کار باشد و هیئت ما به تعامل در دور بعدی مذاکرات امیدوار است.
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری به سوالاتی درباره احتمال برگزاری دور هفتم مذاکرات احیای توافق هستهای در وین پاسخ داد.
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی وزارت امور خارجه آمریکا، ند پرایس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در کنفرانس خبری شب گذشته اش در پاسخ به این سوال که آیا مطمئن هستید مذاکرات احیای توافق هستهای در وین از سر گرفته خواهد شد و رایزنیهایی که اشاره شده بود هیئتهای مذاکره کننده در پایتخت هایشان انجام میدهند، شامل چه مواردی میشود؟ گفت: میتوانم بگویم که شما را به خود ایرانیها ارجاع میدهم تا بازخورد رایزنیهای شان و آن چه در پایتخت شان میگذرد را بگویند.
از طرف خودمان میتوانم بگویم که هیئت مذاکره کننده به وزارت خانه بازگشته است و با مقامات رسمی از طریق همین جا نشستهایی داشته است، از جمله با وزیر امور خارجه آنتونی بلینکن و اطلاعات بروز راجع به مذاکرات در اختیار او گذاشته شده است.
پرایس درباره زمان از سرگیری مذاکرات گفت: البته هیچ چیزی در دنیای دیپلماسی قطعی نیست، اما فکر میکنم انتظار میرود دور هفتمی از مذاکرات در زمان مناسبش در کار باشد و هیئت ما به تعامل در دور بعدی مذاکرات امیدوار است.
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به این که آیا رایزنیهای هیئت مذاکره کننده آمریکایی در پایتخت به پایان رسیده اند یا نه، توضیح داد: فکر میکنم بله، کارمان تمام شده است.
او همچنین در پاسخ به این که آیا منتظر فراخوان اروپاییها برای بازگشت به مذاکرات هستید، بیان کرد: طبعا هیئت مذاکره کننده هنوز اینجاست، هنوز در مباحث شرکت دارد، به انجام دادن کارهای مهم از وزارت خانه ادامه میدهد، اما هیئت زمانی که دور هفتم مذاکرات آغاز شود، آماده بازگشت به وین خواهد بود.
بر اساس این گزارش، اظهارات این مقام آمریکایی در پی این مطرح میشود که مذاکرات احیای توافق هستهای میان اعضای کمیسیون مشترک برجام با حضور آمریکا در وین، محل برگزاری مذاکرات در جریان است. مذاکرات در مسیری پیش میرود که احیای توافق از طریق بازگشت آمریکا به توافق هستهای و بازگشت ایران به پایبندی دوباره به تعهدات برجامی که آنها را طی اقدامات جبرانی در نتیجه خروج آمریکا از برجام کاهش داده بود، محقق شود.
آمریکا و ایران مذاکرات مستقیمی نداشتهاند و نمایندگان دولت آمریکا با نمایندگان سایر اعضای برجام در این زمینه رایزنی میکنند.