از غذاهای که در سفر به کاشان میتوان طعم آن را چشید گوشت و لوبیا است. این غذا که از گوشت گوسفندی، سبزیجاتی مانند تره، جعفری، شنبلیله، لوبیا سفید، برنج و پیاز تهیه میشود، معمولا در قابلمههای مسی طبخ میشود.
برخی غذاهای کاشان بسیار خوشمزه بوده و از گذشته متعلق به مردمان این شهر است. افرادی که عاشق غذا هستند، همواره غذا را یکی از مهمترین اهداف سفر خود قرار میدهند و دوست دارند حتما مزه غذاهای محلی مقصد خود را بچشند.اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید، در سفر به کاشان، مزههای بسیار نابی را در سفر به این شهر تجربه خواهید کرد. در ادامه اصیلترین غذاهای سنتی کاشان را به شما معرفی میکنیم.
به گزارش ایرنا، از غذاهای که در سفر به کاشان میتوان طعم آن را چشید گوشت و لوبیا است. این غذا که از گوشت گوسفندی، سبزیجاتی مانند تره، جعفری، شنبلیله، لوبیا سفید، برنج و پیاز تهیه میشود، معمولا در قابلمههای مسی طبخ میشود.
گوشت گوسفند: ۱۰۰ گرم (بهتر است گوشت دنده باشد)
سبزی گوشت و لوبیا شامل تره، جعفری و شنبلیله: ۵۰۰ گرم
لوبیا سفید: ۲ پیمانه
برنج: ۱/۳ پیمانه
پیاز:یک عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه دلخواه
قابلمه متوسطی برداشته، نصف از قابلمه را آب ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش آید، گوشت را تمیز کرده، شسته و همراه با یک پیاز، نمک و فلفل در قابلمه میگذاریم و کف حاصل از گوشت را میگیریم سپس لوبیا سفید وزردچوبه را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم گوشت و لوبیا نیم پز شود.
(نیم ساعت زودپز یا یکساعت در قابلمه) پس از این مدت برنج را که قبلا خیس کردیم اضافه میکنیم.