bato-adv
bato-adv
مقایسه بازدهی کوتاه‌مدت و بلندمدت انواع ارز دیجیتال

ارز‌های دیجیتال از چشم ایرانی‌ها می‌افتند؟

ارز‌های دیجیتال از چشم ایرانی‌ها می‌افتند؟

سرمایه‌گذاران ایرانی بعد دلسردی از بازار‌های سنتی مانند بورس، دلار، سکه و طلای آب شده حالا دیگر در میان ارز‌های دیجیتال هم نمی‌توانند دنبال سود‌های ناگهانی و قابل‌توجه باشند

تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰

فرارو- قیمت ارز‌های دیجیتال مهم دنیا در سراشیبی افتاده و به‌نظر می‌رسد برخلاف گذشته دیگر نمی‌توان از آن‌ها توقع بازدهی کوتاه‌مدت داشت. بیت‌کوین در هفت روز گذشته به‌زور یک درصد رشد کرد و در بازه یک‌ماهه با حدود هشت درصد زیان روبرو است. سرمایه‌گذارانی که شش ماه پیش اقدام به خرید بیت‌کوین کرده‌اند، الان نهایتا با بازدهی حدود ۴۰ درصدی روبرو هستند. میزان بازدهی شش ماهه اتریوم ۵۵ درصد است، اما کاردانو، ریپل، دوج کوین، بیت‌کوین کش و ایاس در همین بازه بین پنج تا ۵۰ درصد ضرر و زیان به سرمایه‌گذاران تحمیل کرده‌اند. در بازه یک‌ماهه تعداد فلش‌های قرمز، به نشانه کاهشی بودن قیمت‌ها بیشتر است. تنها بایننس کوین توانسته در یک ماه بازدهی ۱۵ درصدی از خود به جا بگذارد و اتریوم با رشد یک درصدی در ۳۰ روز صورتش را به روز با سیلی سرخ نگه می‌دارد.

به گزارش فرارو؛ سرمایه‌گذاران ایرانی در چنین وضعیتی و بعد دلسردی از بازار‌هایی مانند بورس، دلار، سکه و طلای آب شده حالا دیگر در میان ارز‌های دیجیتال هم نمی‌توانند دنبال سود‌های ناگهانی و قابل‌توجه بگردند. بین بازارهای سنتی، بازدهی بورس از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا اول آذر، حدود ۹ درصد بوده و دلار در همین مدت ۱۳ درصد سودآوری داشته است. بازدهی سکه تمام بهار آزادی و هرگرم طلای ۱۸ عیار هم به‌ترتیب ۱۴.۶ و ۱۵ درصد برآورد می‌شود. با این حال اگر بازه بلندمدت یکساله را در نظر بگیریم، بازدهی هشت درصدی دلار، بازدهی ۷.۵ درصدی طلا، بازدهی چهار درصدی سکه تمام‌بهار آزادی و بازدهی سه درصدی بورس هنوز می‌توانند باعث اغفال بعضی سرمایه‌گذاران شوند و آنها را به وسوسه سود ۱۰۰ درصدی تا ۱۰ هزار درصدی مجبور کنند، سرمایه‌شان را به بازار پرریسک ارزهای دیجیتال بفرستند.

مقایسه بازدهی بورس، دلار، طلا و سکه

  وضعیت یک سال پیش وضعیت از ابتدای سال وضعیت از ابتدای آذر بازدهی از ابتدای سال بازدهی یک سال
بورس یک میلیون و ۳۶۶ هزار و ۵۳۶ واحد یک میلیون و ۲۸۸ هزار و ۸۷۴ واحد یک میلیون و ۴۰۷ هزار واحد مثبت ۹ درصد سه درصد
دلار ۲۶ هزار و ۱۰۰ تومان ۲۴ هزار و ۸۰۰ تومان ۲۸ هزار و ۴۸۰ تومان مثبت ۱۳ درصد ۸.۳ درصد
سکه ۱۲ میلیون تومان ۱۰ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان ۱۲ میلیون و ۵۳۰ هزار تومان مثبت ۱۴.۵ درصد ۴.۲ درصد
طلا یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان یک میلیون و ۵۲ هزار تومان ۱۰ یک میلیون و ۲۴۰ هزار تومان مثبت ۱۵ درصد ۷.۵ درصد


مقایسه بازدهی بیت‌کوین

قیمت بیت کوین به حدود ۵۶ هزار و ۶۰۰ دلار رسیده که به پول ما می‌شود تقریبا یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان. آن‌هایی که یک سال پیش بیت کوین خریده بودند همین الان حدود ۲۰۰ درصد سود کرده‌اند. سود سرمایه‌گذارانی که شش ماه پیش وارد بازار بیت کوین شده‌اند الان حدود ۴۰ تا ۴۴ درصد است، اما از یک ماه پیش تا الان اوضاع خیلی خوب نبوده و بازدهی بیت کوین در ۳۰ روز اخیر با باید منفی هشت درصد دانست.

مقایسه بازدهی اتریوم

قیمت اتریوم امروز سه‌شنبه ۹ آذر به حدود چهار هزار و ۴۱۵ دلار رسید. یعنی هر اتریوم به پول ایران می‌شود معادل ۱۲۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان. فعلا البته! در هفت روز گذشته اتریوم موفق شده خودش را هفت درصد بالا بکشاند. در بازه یک ماهه با بازدهی یک درصدی روبرو هستیم، اما آن‌هایی که شش ماه پیش و یک سال پیش اقدام به خرید اتریوم کرده‌اند الان به‌ترتیب سود ۵۵ درصدی و حدود ۶۵۰ درصدی را تجربه می‌کنند.

مقایسه بازدهی بایننس کوین

بایننس کوین سومین ارز دیجیتال پرطرفدار حال حاضر دنیا به‌حساب می‌آید. قیمت هر بایننس کوین فعلا به حدود ۶۱۰ دلار معادل ۱۸ میلیون تومان رسیده و در بازه هفت روزه با بازدهی هشت درصدی روبرو است. در بازه ۳۰ روزه این ارز دیجیتال ۱۵ درصد رشد داشته و آن‌هایی که شش ماه پیش اقدام به خرید بایننس کوین کرده‌اند الان با سود ۴۵ درصدی مواجه هستند. برد با آن‌هایی بوده که یک سال پیش بایننس کوین خریده‌اند و الان بابت هزار و ۹۰۰ درصد سود دل توی دلشان نیست.

مقایسه بازدهی سولانا

قیمت سولانا در هفت روز اخیر کاهش پیدا کرده و بازدهی منفی پنج درصدی را از خود به‌جا گذاشته است. آن‌هایی که یک ماه پیش سولانا خریده بودند الان با پنج درصد سود روبرو هستند. اگر شش ماه پیش توجهتان به سولانا جلب شده باشد (هرچند بعید است) سود ۴۳۰ درصدی را تجربه می‌کنند. در بازه یک‌ساله قیمت سولانا ۱۰ هزار درصد رشد داشته است. قیمت سولانا را الان باید حدود ۲۰۰ دلار، معادل شش میلیون تومان در نظر بگیریم.

مقایسه بازدهی آدا

آدا یا همان کاردانو از یک سال پیش تا الان ۸۳۰ درصد سود نصیب سرمایه‌گذاران خود کرده است، اما چون آدا ظرف همین چند ماه اخیر شهرت پیدا کرده بعید است در جمع ما آدم خوش‌شانسی پیدا کنیم. احتمالا حتی برعکس این ماجرا صادق خواهد بود، چون کسانی که شش ماه پیش فریب زرق و برق آدا را خورده‌اند الان متحمل ۱۲ درصد زیان شده‌اند. بازدهی کاردانو در یک ماه اخیر منقی ۲۱ درصد و در بازه هفت روز گذشته منفی ۱۱ درصد بوده است.

مقایسه بازدهی ریپل

ریپل با نماد XRP روز و روزگای تا سقف قیمت سه دلار پیش رفته بود، ولی بعد با مخ به زمین خورد. از آن موقع تا حالا هم نتوانسته دست و پای خودش را جمع کند. الان هر ریپل زیر یک دلار ارزش دارد که به پول ما ۲۸، ۲۹ هزار تومان می‌شود. اگر قرار است گول قیمت پایین ریپل را بخورید، بهتر است اول بازدهی آن را مرور کنید. در هفت روز گذشته قیمت ریپل پنج درصد کاهش پیدا کرده، در بازه یک‌ماه با عقب‌گرد ۱۳ درصد ریپل روبرو هستیم و در بازه شش ماهه هم بازدهی منفی پنج درصدی برای ریپل ثبت شده است. تنها آن‌هایی که یک سال پیش اقدام به خرید ریپل کرده‌اند الان هنوز در سود هستند هرچند میزان این خوشحالی را باید براساس بازدهی ۵۶ درصدی تنظیم کنیم.

مقایسه بازدهی پولکادات

پولکادات با قیمت حدود ۳۶ دلار، به پول ایران معادل یک میلیون تومان ارزش دارد. کسانی با پولکادات احساس خوشبختی کرده‌اند که آن را در کف قیمت ۱۰.۵ دلار خریده‌اند و در سقف قیمت ۵۵ دلار فروخته‌اند. بازدهی پولکادات در یک سال اخیر حدود ۵۸۰ درصد است، اما در بازه شش ماهه پولکادات نهایتا سود ۳۰ درصدی را نصیب سرمایه‌گذاران کرده. در بازه‌های یک‌ماهه و هفت روزه، به ترتیب با ضرر ۱۴ و هفت درصدی روبرو هستیم.

مقایسه بازدهی دوج کوین

دوج کوین با کلی زور و زحمت بازدهی هفت روزه خود را از حالت منفی خارج کرده است، اما آن‌هایی که یک ماه پیش برای خرید دوج کوین اقدام کرده‌اند هنوز با حدود ۲۰ درصد ضرر روبرو هستند. میزان زیان سرمایه‌گذارانی که شش ماهه دوج کوین خریده‌اند حدود ۵۰ درصد است، اما در بازه یک‌ساله هنوز با بازدهی حدود شش هزار درصدی دوج کوین مواجه هستیم.

مقایسه بازدهی شیبا اینو

شیبا اینو به‌عنوان یک «شت کوین» شهرت زیادی در بازار ارز‌های دیجیتال دارد. بخشی از این شهرت و محبوبیت به‌خاطر قیمت ناچیز آن است (۰.۰۰۰۰۰۵ دلار معادل یک تومان ایران) و بخش دیگرش به خاطر توجه به بازدهی یک ساله افسانه‌ای (حدود ۷۵ میلیون درصد!)، اما برای اینکه بتوانید از شیبا سودی به جیب بزنید، باید مقدار زیادی از آن را در کیف پول خود ذخیره کنید. آن‌هایی که یک هفته پیش سراغ شیبااینو رفته‌اند الان چیزی در حدود ۱۵، ۱۶ درصد سود کسب کرده‌اند، اما در بازه یک‌ماهه شیبا مقابل هواداران خود سرشکسته است، چون حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد ضرر نصیب‌شان کرده است.

مقایسه بازدهی معروف‌ترین ارزهای دیجیتال

ارز دیجیتال بازدهی هفت‌روزه بازدهی یک‌ماهه بازدهی شش‌ماهه بازدهی یک‌ساله
بیت کوین مثبت یک درصد منفی هشت درصد مثبت ۴۴ درصد مثبت ۲۰۴ درصد
اتریوم مثبت هفت درصد مثبت یک درصد مثبت ۵۵ درصد مثبت ۶۴۸ درصد
بایننس کوین مثبت هشت درصد مثبت ۱۵ درصد مثبت ۴۵ درصد مثبت ۱۹۱۱ درصد
سولانا منفی پنج درصد مثبت پنج درصد مثبت ۴۴۳ درصد مثبت ۱۰۱۹۰ درصد
آدا (کاردانو) منفی ۱۱ درصد منفی ۲۱ درصد منفی ۱۲ درصد مثبت ۸۲۸ درصد
ریپل منفی پنج درصد منفی ۱۳ درصد منفی پنج درصد مثبت ۵۶ درصد
پولکادات منفی هفت درصد منفی ۱۴ درصد مثبت ۲۹ درصد مثبت ۵۸۸ درصد
دوج کوین صفر منفی ۱۹ درصد منفی ۴۹ درصد مثبت ۵۹۹۵ درصد
اولنچ منفی ۱۰ درصد مثبت ۸۲ درصد مثبت ۴۷۴ درصد مثبت ۳۰۰۸ درصد
شیبا اینو مثبت ۱۶ درصد منفی ۲۷ درصد مثبت ۳۸۳ درصد مثبت ۷۵ میلیون درصد
لایت کوین منفی دو درصد مثبت سه درصد مثبت سه درصد مثبت ۱۵۲ درصد
بیت‌کوین کش مثبت یک درصد منفی پنج درصد منفی ۲۱ درصد مثبت ۹۵ درصد
ایاس منفی چهار درصد منفی ۱۵ درصد منفی ۳۹ درصد مثبت ۲۶ درصد

 

ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۰
مردم تو بورس ضرر کردند دیگه گول ارز های دیجیتال نمی خورن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۰
اگه تحلیل تکنیکال بلد باشی بازار رمزارزها سود خیلی بیشتری نسبت به بورس ایران و دلار و طلا و ماشین و مسکن داره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۰
بخرید، هر چی گیرتون میاد بخرید و نگه داری کنید. رمز ارزها آینده ی پول در جهان هست.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۰
عجب دروغ کله گنده ای. با این دروغ ها نمی تونید دیگه مردم را گول بزنید و پول مردم را در بورس بالا بکشید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۰
بازارهای سرمایه قرار نیست به مردم سود بده قراره پول رو از دست مردم خارج کنه بازی یک سر برد به نفع دولتهاست
انتشار یافته: ۷
اصغر
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۰
مردم ایران تازه با بازار رمز ارزها آشنا شدن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۰
طبیعت بازارهای مالی کاهش و افزایش قیمت هاست و همین افت و خیزهاست که باعث سود آوری دربازارهای مالی می شود و این در مورد ارزهای دیجیتال صادق است نویسنده مقاله بیشتر نظرش این بوده که بورس داخلی رو تقویت کنه ولی مشکل بورس بیشتر مربوط به مسائل سیاسی کشور است که با بهبود روابط با دنیا بورس خیلی سر
bato-adv
bato-adv
bato-adv