bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۳۷۶۰۷

نفتالی بنت: به نتایج مذاکرات وین ملزم نیستیم

نفتالی بنت: به نتایج مذاکرات وین ملزم نیستیم

وی این را هم گفته که «موضع ما در قبال توافق هسته‌ای کاملا شناخته شده است و معایب این توافق بسیار بیشتر از مزایای آن است».

تاریخ انتشار: ۱۶:۰۳ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰

نخست وزیر رژیم صهیونیستی، امروز یکشنبه در اظهاراتی با هدف به شکست کشاندن مذاکرات وین درخصوص برنامه‌های صلح آمیز هسته‌ای ایران، گفت که تل آویو به هیچ عنوان خود را به نتایج مذاکرات وین در ارتباط با برنامه هسته‌ای ایران ملزم و مقید نمی‌داند.

به گزارش ایرنا، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز در سخنانی بار دیگر به مذاکرات وین و توافق هسته‌ای با ایران تاخت و گفت که «توافق هسته‌ای با ایران، به هیچ وجه اسرائیل را مقید نمی‌کند».

وی این را هم گفته که «موضع ما در قبال توافق هسته‌ای کاملا شناخته شده است و معایب این توافق بسیار بیشتر از مزایای آن است».

رژیم صهیونیستی که بقای خود را در بحران‌های منطقه خاورمیانه و غرب آسیا تعریف کرده است، طی سال‌های اخیر برای جلوگیری از حل و فصل پرونده فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای ایران که بار‌ها راستی آزمایی شده و به تایید جامعه جهانی هم رسیده، به هر دری زده است و حتی گفته می‌شود که این رژیم در خروج دونالد ترامپ از توافق موسوم به برجام در سال ۲۰۱۸ نقش برجسته‌ای داشته است.

اکنون نیز نفتالی بنت جانشین بنیامین نتانیاهو، طی ماه‌های اخیر برای شکست مذاکرات وین از واشنگتن تا مسکو و پایتخت‌های اروپایی و اخیرا منطقه خلیج فارس را در نوردیده است.

این درحالی است که به تعبیر یک مقام آشنا با فضای مذاکرات، "گفتگو‌ها میان ایران و گروه ۱+۴ تکمیل شده و خط پایان در انتظار تصمیمات سیاسی ایالات متحده است"، به بیان دیگر پرونده هسته‌ای ایران در بخش‌های فنی و حقوقی بسته شده و همه چیز به تصمیمات سیاسی طرف مقابل موکول شده است.

جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید داشته که برای دست یابی به توافق خوب، قابل اتکا و پایدار آمادگی دارد و هرچقدر طرف مقابل اراده جدی تری برای پذیرش سازوکار‌های مد نظر جمهوری اسلامی ایران برای لغو تحریم‌ها داشته باشد در مدت زمان کوتاه‌تری می‌توان به توافق دست پیدا کرد.

علی باقری کنی مذاکره کننده ارشد ایران با بیان اینکه زمان تصمیم‌گیری طرف‌های غربی فرا رسیده تصریح کرده است؛ «واقع‌بینی، خودداری از زیاده‌خواهی و توجه به تجربه ۴ سال گذشته، لازمه دستیابی به توافق نهایی است.»

bato-adv
bato-adv
bato-adv