سید محمد آقامیری: باید گوشت مورد نیاز را از محلهای مطمئن و زیر نظر دامپزشکی خریداری کرد و گوشت تازه دام را به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری و از مصرف خام گوشت به خصوص جگر خودداری شود.
معاون وزیر جهادکشاورزی و رییس سازمان دامپزشکی از شناسایی ۱۳ فرد مبتلا به بیماری تب خونریزیدهنده کریمه کنگو در کشور خبر داد و گفت: یک نفر بر اثر ابتلا به این بیماری فوت کرده است.
سید محمد آقامیری روز پنجشنبه در حاشیه آیین آغاز رزمایش مشترک گروههای جهادی تخصصی دامپزشکی کشور در استقبال از کنگره ملی ۱۰هزار شهید جامعه عشایری با عنوان قرارگاه محرومیتزدایی در استان چهارمحال و بختیاری در گفت وگو با ایرنا افزود: تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است که در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.
وی افزود: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی از جمله حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دامها و ضدعفونی مکانهای محل نگهداری دام، جلوگیری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام و خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن با ترشحات و خون دام آلوده و جلوگیری از کشتار دام در محلهای غیرمجاز، قابل کنترل و پیشگیری است و باید گوشت مورد نیاز را از محلهای مطمئن و زیر نظر دامپزشکی خریداری کرد و گوشت تازه دام را به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری و از مصرف خام گوشت به خصوص جگر خودداری شود.
آقامیری یادآور شد: تب کریمه کنگو در فصل بهار و تابستان اوج میگیرد و میزبان واسط این بیماری "کنه" است و با رعایت اصول پیشگیری از جمله رعایت اصولی بهداشت و رعایت توصیههای بهداشتی سازمان دامپزشکی قابل کنترل است.