سخنگوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: برای اصلاح وضعیت حجاب در جامعه، طرح جامعی را ارائه کرده ایم و با ایجاد تقابل به شکل کنونی مخالفیم.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید علی خان محمدی چهارشنبه شب در جمع خبرنگاران گفت: امر به معروف و نهی از منکر بر اساس قانون اساسی وظیفه همگانی است و بر همین اساس، ما به دنبال توسعه مشارکتهای مردمی در تمامی عرصههای مرتبط بوده و زمینههای لازم را برای آن فراهم آورده ایم.
وی با بیان اینکه مردم میتوانند در تمامی زمینهها مطالبهگر باشند و در برابر همه تخلفات و منکرات در فضای اجتماعی و اداری، تذکر دهند، خاطرنشان کرد: ما برای رسیدن به تمدن اسلامی باید جامعه اسلامی داشته باشیم که ابزار رسیدن به آن محلات اسلامی مسجدمحور است.
سخنگوی ستاد امر به معروف با بیان اینکه مردم باید به این باور برسند که با امر به معروف و نهی از منکر، بسیاری از مشکلات و چالشهای کشور برطرف میشود، اظهار داشت: برخی منکرات و معروفات اگر در محله ریشه کن یا فرهنگسازی شود، آثار و برکات آن در جامعه نمایان میشود.
وی بهره مندی حداکثری از ظرفیتهای مردمی را نیازمند برنامه ریزی جامع و منسجم دانست و گفت: اقشار مختلف مردم به ویژه تشکلهای مردم نهاد و اصناف باید برای توسعه این دو فریضه الهی به میدان آمده و نسبت به آثار و پیامدهای بی توجهی به آن آگاهی داشته باشند.
خان محمدی قانونگذاری درست در مجلس شورای اسلامی برای حمایت از امر به معروف را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: برخی از مسائل همچون سگ گردانی دارای خلاءهای قانونی است، در حالی که در غرب قوانین سخت و پیچیدهای برای نگهداری حیوانات وجود دارد.
وی با اشاره به یکی از شعارهای دولت سیزدهم مبنی بر مقابله با فساد، بر جدیت دولت انقلابی بر این مسأله تأکید کرد و گفت: گشت ارشاد مدیران و مسؤولان به راه افتاده و مسأله مقابله با منکرات از تخلفات اداری گرفته تا بدحجابی در دستگاههای اجرایی، با جدیت پیگیری میشود.
سخنگوی ستاد امر به معروف با بیان اینکه شعب ویژه رسیدگی به مسائل مرتبط با این دو فریضه الهی در دستگاه قضا تشکیل شده است، از جدیت قوه قضائیه در این راستا خبر داد و گفت: از سازمان صدا و سیما، وزارت ارشاد و وزارت گردشگری و میراث فرهنگی برای عدم اهتمام جدی در جهت توسعه امر به معروف در جامعه گله داریم.
وی با بیان اینکه دشمنان در فضای رسانه ای، هجمه گستردهای را علیه فرهنگ و معنویت در ایران اسلامی و ایجاد یأس و ناامیدی در میان مردم کشورمان به راه انداخته اند، گفت: رسانه ابزار بسیار مهم و مؤثر برای فرهنگسازی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است که باید به خوبی از آن بهرهمند شویم.
خان محمدی با بیان اینکه باید در کنار فرهنگسازی، نسبت به مسأله جرائم انضباطی نیز توجه داشته باشیم، خاطرنشان کرد: اگر بانوی بدحجابی در شعبهای از بانک حضور داشته باشد و به او هیچ تذکری ندهند، باید مدیر بانک نسبت به عدم توجه به شئونات اسلامی پاسخگو باشد.
وی با بیان اینکه با گشت ارشاد حجاب و عفاف به شکل کنونی آن مخالفیم و نباید در جامعه تقابل ایجاد شود، تصریح کرد: برای اصلاح وضعیت حجاب در جامعه، طرح جامعی را ارائه کردهایم که در حال حاضر از ادارات دولتی آغاز شده و در مرحله بعدی اصناف هستند.
سخنگوی ستاد امر به معروف کشور اجرای طرح ناظر یک از سوی نیروی انتظامی را موجب بهبود ۶۰ درصدی کشف حجاب در خودرو عنوان کرد و افزود: در راستای مقابله با فسادهای اداری و اقتصادی، بیش از ۴۰ پرونده کلان اقتصادی در ستاد تشکیل شده و به سرانجام رسیده است.
وی در پایان با بیان اینکه ما با طرح صیانت کاملا موافق هستیم، رها بودن فضای مجازی را آسیب بسیار جدی دانست و گفت: متأسفانه در حال حاضر فضای مجازی کاملا رها شده و معضلات جدی به دنبال دارد و بر اساس تأکیدات رهبر معظم انقلاب این مسأله باید ساماندهی شود.
نشست خبری سخنگوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با مشارکت سازمان فرهنگی، هنری و ورزشی شهرداری قم در خانه موزه شهید زین الدین (ره) در قم برگزار شد.