bato-adv
bato-adv

افشاگری یک کارگردان از سانسورهای ساترا؛ کلمه مذاکره را حذف می‌کنند!

افشاگری یک کارگردان از سانسورهای ساترا؛ کلمه مذاکره را حذف می‌کنند!

اگر لیستی از ممیزی‌های این آقایان به شما ارائه کنم یک کتابچه فکاهی طنز به دست شما می‌آید که سرتاسرش خنده‌های گریه آور است. من فیلمساز بعد از ممیزی‌ها خودم یکبار ممیزی می‌کنم و می‌بینم گاهی دوستان ناظر، چیز‌هایی را ندیده‌اند که اتفاقا مناسب پخش نبوده است. نمی‌دانم چرا موارد مهم را نمی‌بینند و به موارد بی اهمیت، حساست نشان می‌دهند. برای مثال، واژه «مذاکره» از تمام فیلم‌ها در می‌آید و این از تعمد است.

تاریخ انتشار: ۱۴:۳۵ - ۲۶ تير ۱۴۰۱

کارگردان «دینامیت» و سریال شبکه نمایش خانگی «جادوگر» به نامه اخیر ساترا واکنش نشان داد و گفت: من همچنان به صحت این نامه شک دارم.

به گزارش ایسنا، «مسعود اطیابی» کارگردان سینما و تلویزیون گفت:این نامه ساترا، نامه تفرقه برانگیزی است که من فکر می‌کنم واقعیت ندارد و ابزاریست برای خراب کردن صدا و سیما. زیرا نگارش چنین نامه‌ای با این بندها، فقط از دشمن برمی‌آید. امکان ندارد این نامه را یک مدیر دلسوز نوشته باشد.

وی ادامه داد: چنین برخوردی بخصوص با بخش خصوصی تعجب آور است. سال‌های سال تلویزیون، تبلیغ واگذاری امور به بخش خصوصی را می‌کرد. در سال‌های اخیر، خصوصی سازی یکی از اولویت‌های مهم کشور بوده است و مقام معظم رهبری هم به حمایت از تولیدات بخش‌های خصوصی تاکید کرده‌اند. الان چطور خصوصی سازی بد شده و دشمن رسانه ملی شده است؟

وی افزود: متاسفانه دوستان نهاد‌های نظارتی فکر می‌کنند گروه‌های هنری با نظارت مخالف‌اند درحالیکه ما نه تنها با نظارت مخالف نیستیم که بر این اتفاق مصر هم هستیم و برایمان فرقی نمی‌کند که از کجا مجوز بگیریم و کدام سازمان ناظر بر تولیدات ماست. اما آنچه که برای ما تولیدکنندگان حوزه فرهنگ و هنر ناراحت کننده است حضور افراد غیر متخصص و غیر ایمن در امور نظارتی است. متاسفانه اکثر مدیرانی که دوستانه سر کار آمده‌اند به همان روال دوستانه، ناظرینی را سرکار می‌آورند که نه تخصص و آگاهی دارند و نه انگار در بین مردم زندکی کرده‌اند.

اطیابی خاطر نشان کرد: یک رفتار‌های مشکوکی در شیوه‌های نظارت به خصوص در ارکان سازمان صدا و سیما وجود دارد که قصد و هدفش تخریب این سازمان در نگاه مردم است. این‌ها در امور نظارتی نفوذ کرده‌اند و با شیوه‌های نظارتی‌شان به سمتی می‌روند که مردم نسبت به این سازمان بی اعتماد شده و به سمت تنفر بروند.

این کارگردان همچنین گفت: اگر لیستی از ممیزی‌های این آقایان به شما ارائه کنم یک کتابچه فکاهی طنز به دست شما می‌آید که سرتاسرش خنده‌های گریه آور است. من فیلمساز بعد از ممیزی‌ها خودم یکبار ممیزی می‌کنم و می‌بینم گاهی دوستان ناظر، چیز‌هایی را ندیده‌اند که اتفاقا مناسب پخش نبوده است. نمی‌دانم چرا موارد مهم را نمی‌بینند و به موارد بی اهمیت، حساست نشان می‌دهند. برای مثال، واژه «مذاکره» از تمام فیلم‌ها در می‌آید و این از تعمد است.

این کارگردان با اشاره به نقش پررنگ نمایش خانگی در تولیدات نمایشی با کیفیت، افزود: در عرصه فرهنگ وقتی تولیدات نمایش خانگی با برنامه‌های تلویزیونی مقایسه می‌شود به مراتب قوی‌تر و بهتر از تلویزیون است. تلویزیون در فعالیت‌های چند سال اخیرش با کدام تولیدش مردم را شاد کرده و به زندگی در همین مملکت امیدوار کرده است؟

اطیابی در پایان گفت: باز هم بر این عقیده‌ام که این نامه باید خارج از کشور و برای ایجاد آشوب و نفاق و برای از هم پاشیدگی سیستم رسانه‌ای ما تدوین شده باشد. من همچنان به صحت این نامه شک دارم.

برچسب ها: ساترا سانسور
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۷
یعنی احمق تر و خشک مغز تر از این مسئولین در کل دنیا بوجود نخواهند آمد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۶
هنرمندان باید در مدار آنها قرار گیرند والا حذف شده و خانه نشین خواهند شد....
از تفکرات طالبانی بیشتر از این انتظار دارید؟!!!
امین میرزائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۶
این چن کلمه رو مینویسم و با توجه به رویکردِ جدیدِ فرارو امیدی به نشرش ندارم ... با این حالِ خودِ فراروئیا بخونن برا میگرنشون خوبه !!! ... تو اساسنامه دانشگاه امام صادق که زمانِ صدارتِ مرحوم منتظری به عنوانِ رییسِ عالی دانشگاه نوشتنش به لزومِ تشکیل تلویزیون خصوصی دانشگاه اشاره شده ... قرار بوده مثِ تلویزیون زندانای کشور برنامه بسازه ... شما نمیدونین ... الان سازمانِ زندانا یه تلویزیون خصوصی داره که فیلمای سانسور نشده پخش میکنه ... اگه آنتنِ UHF غیرِ دیجیتال داشته باشین دور و ورِ زندانای کشور قابلِ دریافته ... مثلن اطرافِ اوین یا زندانِ گوهردشتِ کرج !!! ... قرار بود تلویزیونِ دانشگاه امام صادقم یه همچو چیزی باشه برا تبلیغِ سیاستای دانشگاهه ... چون تو ایران تلویزیونِ خصوصی ممنوعه (مثِ تلویزیون ماهواره ای کروبی که تعطیل شد ) به همین خاطر جامعة الصادقیا از دهه هفتاد یه عده رو نفوذ دادن تو صداسیما که بشن مجری برنامه !! ... کاظمِ جلالی (سفیر ایران تو روسیه) و علی درستکار دو نمونه شن ... پیمانِ جبلی یه نمونه دیگه ... پیمان تو لبنان بود که خبر مخابره کنه ... ازون ور کیهانِ حسینِ شریعتمداری یه سری از روزنامه نگاراشو فرستاد پیشِ ضرغامی ... از اوایلِ دهه هشتاد رفتن تلویزیون تا الانم ادامه داره ... ممدِ دلاوری و کامران نجف زاده همینجوری رفتن تو صداسیما ، البته ممد مستقل بود زدن به تیپ همدیگه ... خبرِ بیست و سی با کیهان شروع شد مصطفی قمری وفا (مدیر روابط عمومی بانک مرکزی) ام از همین قماشه ... وحید یامین پورم که رفت رادیو جوان بعدن دعواشون شد یکی یه چک زدن تو گوشِ همدیگه ... ازون ور برادرای طائب گفتن ما چرا عقب بمونیم !؟ ... معاونتِ سیاسی سیما افتاده دستِ یه بخشی از سپاه ... مؤسسه آوینی ام یه نمونه دیگه ... جالبتر از همه موردِ رامبده ... رامبدِ جوان رفیق فابریک و شریکِ تجاری دامادِ زاکانیه ...دختر و دامادِ زاکانی یه شرکتی دارن که نگار جواهریان رفته وسطش نشسته اسمشم ایده نگارِ عرشه ... وحیدِ جلیلی که از سوره رفت جشنواره عمار حالا اومده تو صداسیما ... بنیادِ برکتم که اسپانسرِ عصرِ جدیده ... از اوج تا حضیضِ صداسیما شده تلویزیونِ خصوصی ... هیئت امناشم از طائب تا شاگردا و فک و فامیلِ مرحوم مهدوی کنی تا یه بخشی از سپاهو شامل میشه ... اینا حالا زوم کرده ن رو شبکه خانگی ... قرار بود صداسیما بشه دانشگاه ، میخوان شبکه خانگی ام بشه شبکه خصوصی اون دانشگاهه !!!! حالا سانسور کن چون دو تا فحش دادم به یه مرتیکه !!!! دوستتون دارم ولی دلم از فرارو رنجیده ... ده روز دیگه پونزده سال میشه که دارم اشک میریزم ... گفتم از دور بخندونمش شاید عصبانیتم بره کنار حالم و حالتون خوب بشه ... نمیدونستم عشق تاوان داره ... !!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۶
آلفرد هیچکاک حیف شد. میتونست برای سوژه فیلم ها که اکثرا مایه های روانشناسی و ترسناک داشت، از نهاد های فعلی ایران استفاده کنه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۶
اینا میرن سفارت سفارش و دستور میگیرن
انتشار یافته: ۷
محمود
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۶
حماقت که شاخ و دم ندارد.
NASER
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۶
سطح فرهنگی تلویزیون از متوسط فرهنگی جامعه بسیار پایین تر و در حد یک هیت روضه خوانی است
bato-adv
bato-adv
bato-adv