عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: آزادی زن در دستگاه عقلانیت اسلام، در جهت تکامل اجتماعی زن است.
به گزارش مهر، جمیله علم الهدی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و همسر رئیس جمهور در اختتامیه جشنواره ملی پوشش اصیل ایرانی اسلامی گوهرشاد در تبیین جایگاه عفاف در جامعه اسلامی به بانوان به عنوان کنشگر اجتماعی فعال اشاره کرد و گفت: در تاریخ کشورهای اسلامی از جمله ایران، عفاف و حجاب با سیاست پیوند خورده کما اینکه در حادثه گوهرشاد دیده میشود.
وی با توجه به اینکه قرآن کریم در زمینه حجاب از آن به امتحان اجتماعی یاد میکند، به صبر مجموعههای مردمی و فرهنگی ترویج عفاف و حجاب که مورد ارزیابی جشنواره گوهرشاد قرار گرفتند اشاره کرد و شخصی دیدن مسئله عفاف را امری متضاد با رویکرد الهی در حاکمیت دانست.
وی در بخش دیگری از سخنان خود که به صورت زنده از شبکههای صدا و سیما و خبرگزاریها پخش میشد، تاکید کرد: زنان به درستی و با فریاد بلند آزادی را میخواهند و برای این منظور باید ابتدا تکلیفمان را روشن کنیم که آیا آزادی و حقوق زن صرفاً امری فردی است یا در کنار آن امری عمومی نیز هست؟
عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به تاریخچه نگاه غرب به مسأله زن بیان داشت: غربیها در گذشته زنان را حصر میکردند و امروز زنان را حذف میکنند، آنها در گذشته زنان را فقط برای خصوصی خود میخواستند و متأسفانه امروز حوزه خصوصی را گسترش دادهاند تا جایی که امروز زنان در برخی مناطق جهان با لباس خواب در عموم حاضر میشوند.
علمالهدی در پایان بیان داشت: ما برای تعریف آزادی و نوع کنشگری زنان باید ابتدا دستگاه فکر و عقلانیت خود را تعریف کنیم و تاکید کرد: آزادی زن در دستگاه عقلانیت اسلام، در جهت تکامل اجتماعی زن است.