این سیارک که با سرعتی حدود ۲۷ برابر سرعت صوت حرکت میکند، در نزدیکترین فاصله خود به حدود ۴.۳ میلیون کیلومتری از زمین خواهد رسید که کمی بیش از ۸ برابر میانگین فاصله بین زمین و ماه است.
ناسا اعلام کرد که یک سیارک "بالقوه خطرناک" به اندازه یک نهنگ آبی، قرار است امروز جمعه (۱۲ اوت / ۲۱ مرداد) از کنار زمین عبور کند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، این سیارک که با سرعتی حدود ۲۷ برابر سرعت صوت حرکت میکند، در نزدیکترین فاصله خود به حدود ۴.۳ میلیون کیلومتری از زمین خواهد رسید که کمی بیش از ۸ برابر میانگین فاصله بین زمین و ماه است.
ناسا هر شی فضایی را که در فاصله ۱۹۳ میلیون کیلومتری از زمین قرار داشته باشد، به عنوان یک "شی نزدیک به زمین" و هر جسم سریعی در فاصله ۷.۵ میلیون کیلومتری از زمین را به عنوان "بالقوه خطرناک" طبقهبندی میکند.
هنگامی که این اجرام، شناسایی و علامتگذاری میشوند، ستارهشناسان به دقت آنها را زیر نظر میگیرند و به دنبال هر گونه انحراف از مسیر پیشبینیشده آنها، مانند جهش غیرمنتظره از یک سیارک دیگر که میتواند آنها را در مسیر برخوردی ویرانگر با زمین قرار دهد، میگردند.
ناسا در حال حاضر مکان و مدار حدود ۲۸ هزار سیارک را میداند که آنها را با سیستم ATLAS نقشهبرداری میکند. این سیستم، مجموعهای از چهار تلسکوپ است که هر ۲۴ ساعت یکبار قادر به انجام یک اسکن کامل از کل آسمان شب است.